Ben neden böyleyim ya

yorumsuz kaldım. başkasından olan çocuğu kendi çocuğu diye mi yutturdu?

19 yaşındayım ama ilerde evlendiğimde falan baskasından hoşlanmaktan yanlış bişey yapmaktan korkuyorum açıkcası
Enteresan... Anne babada ayrılık var mı?

İleride evlenirsen eşin olacak kişi sana geçmişte neler yaptın diye sorarsa ne cevap vermeyi düşünüyorsun? Dışarıdan kendine bakınca utanmıyor musun, daha doğrusu benim hakkımda ne düşünür insanlar diye düşünüyor musun?

Bu normal bir insanın yapacağı bir şey değil, muhakkak ki ciddi problemlerin olmalı. İleride düzelir miyim diye sorup aynı şeyleri yapmaya devam etmek nasıl bir düşünce yapısı?

Psikologluk bir durumunuz yok. Anormal bir durum da değilsiniz. Genç ve özgürsünüz..flört etmekten hoşlanmanız gerek elbette. Karşınıza aşık olduğunuz biri çıkana kadar tadını çıkarin.bu günler geri gelmeyecek.Size göre en doğru kimse birgun elbet sizde sadece ona bağlı kalacaksınız.

aynen canım. Hatta eniştem ablamın aldattığını yakalayıp dna testi yapmasa omur boyu kendi çocuğu zannedecekti...

bu sanırım artık alışmış kudurmuştan beterdir vakası olmuş.

aynı anda bir çok sevgili olmasını ben de tasvip etmiyorum, kötü bir alışkanlık yapar birbirinden habersiz erkeklerle oynamak hoş değil.

ama sevgili olmadan bir çok kişiyle görüşebilir flörtleşebilir sevgili kategorisine geçmeden gençken bunlar olur her iki cinste de. tanıdıkça ya sevgili olursun ve diğerlerini hayatından çıkarırsın ya da onla görüşmekten vazgeçersin. işin püf noktası adını koymamak ve başkalarıyla da görüştüğünü gizlememek bence.

konu sahibinin olgunlaşıp bunu kural edinmesi gerek. yoksa alışkanlığa dönüşür.

Çok acaip hiç duymamistim bunu. Ben de merak ettim, arastiracagim ama sizin baska bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili ? Bir yakınım da konu sahibi gibi davranıyor da , çok ilgimi çekti o nedenle yazdıklarınız.

Çok acaip hiç duymamistim bunu. Ben de merak ettim, arastiracagim ama sizin baska bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili ? Bir yakınım da konu sahibi gibi davranıyor da , çok ilgimi çekti o nedenle yazdıklarınız.

Ben bununla ilgili bi kac psikoloğun makalesini okumustum ama isimlerini hatirlayamadim suan. Ben cok net anlatamıyorum ama eğer google'a "bağımlı kişilik bozukluğu, yalnız kalma korkusu" yazip cikan bi kac yaziyi okursaniz daha iyi anlarsınız :)

Tamam o şekilde aratayim teşekkürler

Bu durumun anlaşılırsa vallahi sen kötü duruma düşersin o korktuğun şeyleri yapmamış olsan bile yapmış kabul edilirsin ve bu en kötüsü... Ya kendini tamamen kapat bu olaylara ya da birinde karar kıl ve devam edebildiği yere kadar et...

Valla yazilanlari hayretle okudum.Nerdeyse bi madalya takilmadigi kalmis konu sahibine yapmayin yahu yanlisa bilerek destek veriyorsunuz.
Yasi 19 olabilir benim de 18 yasimdan beri sevgililerim oldu.Ama hicbirini aldatmadim.
Sevgiliyi birak ayni anda 2,3 kişiyle flört etmedim.Hep bi kişiye odaklandim.Ve onu hayatimin merkezi yaptim.
Güven ve sadakat bi ilişkide en önemli şeydir.Ne yazik ki sen bunlara sahip değilsin.Kendi egonu tatmin edicen diye insanların duygularıyla oynama bencil olma bu kadar konu sahibi.
Bi gün boynuzu sen yersin tadini alirsin o zaman bak bakalim aldatabiliyor musun?

Gerçekten sevmediğin için oluyor bunlar, sevsen gözün kimseyi görmez zaten. ama bazı erkeklere de müstehak böyle davranmak. o konuda hak veriyorum sana. aşık olursan bi gün arada ki farkı göreceksin

Sana bir başka konunda arka çıkınca bir iki saldıran olmuştu ama gördüm ki benim gibi erkeklere müstehak iyi yapıyorsun diye düşünenler fazla. Ama bu konudan da çok rahatsızsın sanırım yani gerçekten birini sevip aşık olunca geçer.. O değil de bir üyenin ablasını örnek vermesi hoş olmamış. Bilim kadınların aldatmasını, çok kişiyle aldatmasını, ilişkiye girmesini hatta bundan deli gibi zevk almasını hastalık olarak yaftalarken aynı durumu yaşayan erkeklere niye hasta muamelesi yapmıyor ben de bunu anlamıyorum....

Sende yalnız kalamama sendromu var.
Bazı kadınlar ilgi manyağıdır. Erkekle yapılan muhabbetler daha samimi gelir. Ama böyle yaparsan, iş ciddiye bindiğinde mesela nişan-evlilik, böyle durumlarda ne yapacaksın.
Kendini alıştırma, bulunduğun durumdan uzaklaş, ihanet ediyor gibi hissetmiyor musun?

İyi falan yapmıyorsun. Erkekler böyle yapıyor diye sende böyle yapmak zorunda değilsin. Kendine gel. İradeli ol. Sadık olmanın ne demek olduğunu bi kavra.

Bunu aliskanlik haline getirebilirsin farkinda olmadan hem soyle dusun. Insan yasattiklarini yasamadan olmezmis. Bence boyle bisey yapma Allah korusun aynisini sende yasayabilirsin

Itiraf köşesi gibi olmuş konu madem ben de esimle tanıştığım ilk bi hafta falan eski sevgilimle de gorusuyordum. Sonra tercihimi esimden yana kullandım. Olabiliyormus boyle seyler yalnız degilmisim. Merak etme alışkanlık olmuyor. Bunu yapmis olan herkes su an eşine sadiktir.

Borderline kişilik boUlugu hakkında bıraz arastıtma yapmanı tavsıye ederim. Olmayabılır de fakat anlatımın bana bunu dusundurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…