- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Benim ablam da genç kızken senin gibiydi. Her limanda bir sevgili sözü onun için söylenmişti sanki. Bir suru erkekle görüşürdü ve hemen her erkeğin kendisine ilgisi olduğunu söylerdi. (Hatta bir defa benim erkek arkadaşımın bile ona asıldığını söylemişti.) ablam evlendi ve eşini -bildiğimiz kadarıyla- 3 adamla aldattı. Hatta aldattığı adamlardan yaptığı bir çocuğu enişteme senin çocuğun diye yutturdu 3 sene boyunca.
Neyse iste gelecekte boyle saçma sapan bir hayatin olmasını istemiyorsan lütfen kendine gel şimdiden canım.
yorumsuz kaldım. başkasından olan çocuğu kendi çocuğu diye mi yutturdu?
Enteresan... Anne babada ayrılık var mı?19 yaşındayım ama ilerde evlendiğimde falan baskasından hoşlanmaktan yanlış bişey yapmaktan korkuyorum açıkcası
aynen canım. Hatta eniştem ablamın aldattığını yakalayıp dna testi yapmasa omur boyu kendi çocuğu zannedecekti...
Çok acaip hiç duymamistim bunu. Ben de merak ettim, arastiracagim ama sizin baska bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili ? Bir yakınım da konu sahibi gibi davranıyor da , çok ilgimi çekti o nedenle yazdıklarınız.Burda şimdi sizi yargılayan hatta belki işin boyutunu hakarete vardıranlar olacak. Lütfen onlara aldırmayın. Bu durumdan rahatsiz olmuşsunuz ki konu açıyorsunuz.
Ben sizde yalnız kalma korkusu hastalığı olduğunu düşündüm. Ayrılık korkusu, yalnız kalma korkusu var. Bu yüzden aranız bozulunca falan öyle davranışlara giriyorsunuz.
Ya ayrılıkla ilgili bi travma yaşamışsınız ya da çocukken yalniz kalma korkusu oluşmuş sizde.
Internetten belirtilerini araştırabilirsiniz.
Öncelikle yalniz kalmanin kötü bi sey olmadığını bilinçaltınıza yerlestirmeniz gerek.
Bi psikoloğa gidebilirsiniz.
Çok acaip hiç duymamistim bunu. Ben de merak ettim, arastiracagim ama sizin baska bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili ? Bir yakınım da konu sahibi gibi davranıyor da , çok ilgimi çekti o nedenle yazdıklarınız.
Tamam o şekilde aratayim teşekkürlerBen bununla ilgili bi kac psikoloğun makalesini okumustum ama isimlerini hatirlayamadim suan. Ben cok net anlatamıyorum ama eğer google'a "bağımlı kişilik bozukluğu, yalnız kalma korkusu" yazip cikan bi kac yaziyi okursaniz daha iyi anlarsınız :)
Benimde ağzım açık kaldı eyvahlar olsunaynen canım. Hatta eniştem ablamın aldattığını yakalayıp dna testi yapmasa omur boyu kendi çocuğu zannedecekti...
Sende yalnız kalamama sendromu var.Sevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
Bunu aliskanlik haline getirebilirsin farkinda olmadan hem soyle dusun. Insan yasattiklarini yasamadan olmezmis. Bence boyle bisey yapma Allah korusun aynisini sende yasayabilirsinSevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
Borderline kişilik boUlugu hakkında bıraz arastıtma yapmanı tavsıye ederim. Olmayabılır de fakat anlatımın bana bunu dusundurduSevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?