Ben neden derdimi burada anlatamıyorum?

carpeDiem88

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
308
354
23
Merhaba,

Akıl danışmak istediğim, evliliğimle ilgili bir konu var. Word dosyasında ne yazacağımı bile hazırladım. Ancak her gün buraya gelip, üyelerin yazdıklarını okuyup, sonra çıkıp gidiyorum. Sanıyorum ki belki eşim, belki ailesi kazara görür vs. Bir yandan fikirlerinizi de almak istiyorum. Bu cesaretsizliği nasıl yenerim?

Şimdiden teşekkür ederim.

Hikayenizi paylaşırken ufak tefek değişiklikler yapın, çok fazla detaya girmeyin sorun olmaz. Ben mesela burda bi akrabamın konusuna denk geldim ama kız eşinin ve kendinin burçlarına kadar yazmış, bi açık adres vermediği kalmış eğer o kadar detaya girmese sadece şüphelenirdim ama kesin odur diyemezdim

Konuyu cok detaylı yazmayın , konuya yakın durumlardan yola çıkarak yazın. İsimler
Bilgiler cok alakasız şeyler olsun , surekli kullandığınız kelimeler falan yada kendi tarzınızda olabilecek şeylerden bahsetmeyin.

Konunda çok belirgin şeyler varsa evliliğine , eşine dair belki öyle bilirler seni .. ama zor diye düşünüyorum ..

Dertlerinizle yüzleşmeye hazır değilsiniz demekki
Olayları zamanı kişileri kısmen değiştirerek anlatsanız
Eşiniz okursa okusun kv okursa ne olur okumasa ne olur
Hatta gidin yüzünde yüzleşin derim ben

Yazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al

iyiymiş eşimle sorunum yok, kv m yok, görümcem de henüz ergen :))
sanırım bu tarz yorumlar almam :))

Bende anlatamıyorum.. Belki bir cesaret dedim sonra vazgeçtim .. Belki dert olarak görmeyecekler diye düşünüyorum.. Birinin görmesinden değil... Evlilikle ilgili bir çok kişi yardımcı olur burada o kadar güzel yorum yapan kişiler de var

Sanırım temel sıkıntım gizli üye olarak paylaşım yapamıyoruz. Hadi paylaştık hiçbir şey silinmiyor. Ondan heralde..

Korkma beee kim görecek görürsen görsün herkes yaptığından utansın.

Çocuk sayısını, cınsıyetını degıstırebılırsın anlatırken . Veya sehır ısmı verın kasıtlı başka bır sehır olarak yazın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…