- 5 Aralık 2018
- 308
- 354
- 23
- Konu Sahibi carpeDiem88
-
iyiymişYazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al
Yazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al
Bende anlatamıyorum.. Belki bir cesaret dedim sonra vazgeçtim .. Belki dert olarak görmeyecekler diye düşünüyorum.. Birinin görmesinden değil... Evlilikle ilgili bir çok kişi yardımcı olur burada o kadar güzel yorum yapan kişiler de varMerhaba,
Akıl danışmak istediğim, evliliğimle ilgili bir konu var. Word dosyasında ne yazacağımı bile hazırladım. Ancak her gün buraya gelip, üyelerin yazdıklarını okuyup, sonra çıkıp gidiyorum. Sanıyorum ki belki eşim, belki ailesi kazara görür vs. Bir yandan fikirlerinizi de almak istiyorum. Bu cesaretsizliği nasıl yenerim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Sanırım temel sıkıntım gizli üye olarak paylaşım yapamıyoruz. Hadi paylaştık hiçbir şey silinmiyor. Ondan heralde..Bende anlatamıyorum.. Belki bir cesaret dedim sonra vazgeçtim .. Belki dert olarak görmeyecekler diye düşünüyorum.. Birinin görmesinden değil... Evlilikle ilgili bir çok kişi yardımcı olur burada o kadar güzel yorum yapan kişiler de var
Bende sizin gibiyim az önce duygusallikla bir konuş açtım umarım sonradan pişman olmamSanırım temel sıkıntım gizli üye olarak paylaşım yapamıyoruz. Hadi paylaştık hiçbir şey silinmiyor. Ondan heralde..
Korkma beee kim görecek görürsen görsün herkes yaptığından utansın.Merhaba,
Akıl danışmak istediğim, evliliğimle ilgili bir konu var. Word dosyasında ne yazacağımı bile hazırladım. Ancak her gün buraya gelip, üyelerin yazdıklarını okuyup, sonra çıkıp gidiyorum. Sanıyorum ki belki eşim, belki ailesi kazara görür vs. Bir yandan fikirlerinizi de almak istiyorum. Bu cesaretsizliği nasıl yenerim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Doğru. Madur olan biziz.Korkma beee kim görecek görürsen görsün herkes yaptığından utansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?