Ben neden hep erkek arkadaşımla sınanıyorum :(

Missaxi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
30
12
18
Of of. Tam artık onun geçmişini kurcalamayacğım dedim, eski sevgililerini unutmaya başladım derkeeeen kaç gündür beni sevgiye ilgiye boğan adam bugün geldi "eski sevgilim beni engellemiş (2 yıl önceki sevgilisi. 2 yıldır benimle birlikte) keşke küslük olmasa hepimiz arkadaş kalsak. Ona mesaj atıp içimdekileri dökmek istiyorum." dedi. Kaç gündür beni buna hazırlıyormuş demek. İçindekileri bana söyle dedim yok dedi. Başka bahaneleri de var. neymiş eski sevgilisi olmasa biz tanışamazmışız teşekkür edecekmiş. Benim için sorun olmazsa atacakmış. Kafayi yiyeceğim. Saatlerdir ağlamaktan gözlerim şişti, titriyorum sürekli sallanıyorum dişlerimi sıkıp duruyorum. Rahatlayamıyorum. Eski sevgilisindn nefret eduyirum. Sevmiyorum hiç. Ona da söylüyorum sürekli üzüldüğümü de söylüyorum.necen böyle yapıuor. Biz birlikteykjen de bir kaç kere konuşmaları oldu ama istemiyorum. Ama eğer o istiyorsa ve beni değil onu seviyorsa zorlamak da istemiyorum benimle olması için. Kısacası çok takıyorum kafama sonuç ne olacak

Eski sevgilisi akilliymis. Sen de aklini basina devsir artik.

Edit Diş sıkmak dis koklerinde hasara sebep our. Curumedigi halde dislerini cektirmek zorunda kalabilirsin. Implantlar orijinalinin yerini tutmaz. Sagligin ve askin arasinda tercih yapmalisin.

Adam seni sevmiyor işte. Klasik kimi kaybetse aklı onda kalan erkek tipi. Kendini harcama, verdiği yalancı mutluluğa değmez. Sen onunla birlikte olduğun sürece aklı onda kalacak. Bu adamı şutlayıp arkana bakmaman lazım. Ama belli ki şuan bunu yapacak kadar iradeli değilsin. Belki taşlanacağım ama ya çocuktan ayrıl arkana bakma tekrar barışma ya da ondna ayrilmadan kendine yeni birini bulma arayışlarına gir, atlatmak kolay olur.

Sepet havası... bunun ıcın aglanır mı ya alelen eskı sevgılısıne yazıyor yazmak derken pesınden kosuyo sendende onay alıyo senı bynuzlamak ıstıyom musaden var mı dıyo sende kızıp canına okyacagın yerde yerde psıkopat psıkopat hareketler yapıyon ne demek sallanıp dıs sıkmak falan

Ne yardan vazgeçiyor ne serden. .. imkan olsa ikiniz ile beraber sevgili olur. İnternette bir haber okumuştum adamın iki sevgilisi vardı kadınlar da birbirini biliyormuş . İkisini de çok seviyorum vazgecemiyorum demisti. Sizinki de o hesap. Ama Türkiye şartlarına göre kuma olarak alabilir...
amaaa bence ayrılmalısın bırak ne hali varsa görsün.

Eski sevgilisinden neden nefret ediyorsunuz ki ?
Sizin muhatabınız sevgiliniz. Ondan nefret edin.
Ayrıca ilişkiniz yürümez. Bence kriz geçirmektense gerçekleri kabullenin ve kendinizi toparlamaya çalışın.

Biliyorum kolay değil. Ama bu durumu herkes yaşıyor ve ayrılıktan kimse ölmemiş. Bu tür olaylar gelecekte mutlu olmamız için tasarlanır hayatlarımızda. Tabi eğer akıl başa gelirse.

Konuşmuşlar bana da atti mesajları. Yok tanişmamıza vesile olduğun için teşekkürler onu seviyorum. Neden sana mesaj atma ihtiyaci hissettim bilmiyorum, yanlış anlama, sadece yazmak istedim. Falan filan demiş. Ayrılmak istediğimi söylüyorum beni umursamıyor hala o kızla konuşup birde gelip bana sakin ol diyor pişkin pişkin

Eski sevgilisi bizi öğrendiğinde hakkımızda kötü şeyler söylemiş. Ondan önce kızla bir sorunum yoktu ama öyle yapması kalbimi kırdı beklemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…