Madem aglayacan kendini parcalayacaksin bari adam gibi biri icin agla. Ha bence hic ağlama degmez de bu cocuk bildigin salak. 0-6 yas grubu daha akliselim yeminle.
Tövbe estagfurullah, ne insanlar var.. 2 yil onceki kiz arkadasina mesaj atmak tesekkur etmek de nedir. Ben bicak gibi kesip bitirirdim iliskimi, cocuk gibi bir adamla zaten evlilik olmaz..
Konuşmuşlar bana da atti mesajları. Yok tanişmamıza vesile olduğun için teşekkürler onu seviyorum. Neden sana mesaj atma ihtiyaci hissettim bilmiyorum, yanlış anlama, sadece yazmak istedim. Falan filan demiş. Ayrılmak istediğimi söylüyorum beni umursamıyor hala o kızla konuşup birde gelip bana sakin ol diyor pişkin pişkin
Sevgili Bittercoffee
ya ithafen bu nedir yahu? Adam açıkça diğer kızın peşinden koşuyor bir de sana söylüyor. At tekmeyi gitsin. Diğer koz akıllıymış tekmeyi basnış sen de bas dımdızlak kalsın dangoz.
Hakikatten bu nedir yahu ?? İlk okumada idrak edemedim o kadar yani.. bi de bunun için üzülüp ağlamış mı konu sahibi daha oracıkta vercekti ağzının payını aahhh ahh