ben neden kayinvalidemi sevmiyorum.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.

Canım kaynanan sana bişi yapmamış ama onu sevmiyordun sebebi olmalı..

Sevmeme nedeniniz nedir? Insan durduk yere sevmiyorum demez.Ya da derler ya yildizi tatli gelmedi mi?

Kayınvaliden de insan sonuç da. Her insanı seveceksin diye bir şey yok, yıldızın barışmaz elektrik alamazsın, gelin-kayınvalide psikolojisine hiç girmiyorum bile. Önemli olan saygını kaybetme. Sonuçta eşinin annesi ve yaşça da senden büyük, yine de haddini aşarsa o zaman değişir işler işte.

Allah rahmet eylesin ben kayinvalidemi cok severdim gercekten cok iyi bi kadindi bana kalmaya geldiginde bile biz uyanmadan ev işlerini yapar kahvaltiyi hazirlardi zamaninda cekmiş kaynanasindan bizi cok hoş tutardi. Cünkü eşimizin ailesini el gibi görüyoruz ufak müdaheleride oluyosa batiyodur sana he de gec en güzeli. O da eşinin annesi unutma senin annen seni nasil büyüttüyse o da oğlunu öyle büyüttü

Ya mesela dusunuyorum. 5 yillik evliyim . Evimde bunuda kayinvalidem aldi ya da verdi dedigim hic birsey yok. Ya bir yastik ya da bir catak ....

Zaten Allah önce iyileri alırmış yanına. Benimki hala yaşıyor ordan biliyorum.

Gecenler de memleketinde dugun oldu. Anlatiyor bizim adet ballandira ballandira anlatiyor. Eee o zaman bana niye yapmadin.

Sana kotulugu yoksa bilinc altinda kaynanalara olan tepkiden olabilir ..

Ama kafsya takma bence, kimse kimseyi sevmek zorunda degil, saygi duymak zorunda ama.

Ben kaynanami cok severim , Allah uzun omurler versin . Cok sevdigim halde hatta bana hic bir zarari olmadigi halde hani bazen ufak biseyde sinir olabiliyorum:)

Gecenlerde gorumceme ziyarete gittik. Kv orada ve biz esimle ufak bir tartisma gecti aramizda sonra kv gorumcemin esine benimle ilgili birseyler anlatiyordu. Beni gorunce ikiside cok bozuldu. Eniste hemen oda dan cikti. Bende dondum kaldim. Hic birsey diyemedim.

Ya mesela dusunuyorum. 5 yillik evliyim . Evimde bunuda kayinvalidem aldi ya da verdi dedigim hic birsey yok. Ya bir yastik ya da bir catak ....
Bacim senin sevmen icin birinin senin evine yada sana birsey almasi mi gerekiyor ???
Almamis olmasiyla sevip sevmeme arasinda bir bag kuramadim da ben ...
Yanlisim varaa duzeltin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…