Ufak tefek olaylari gozumde buyutup .ondan uzaklasiyorum.Canım kaynanan sana bişi yapmamış ama onu sevmiyordun sebebi olmalı..
Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
Amannnnn takma bende sevmm ..Ufak tefek olaylari gozumde buyutup .ondan uzaklasiyorum.
Ya mozzy oyle deme simdi.Gece gece ne taktiniz kv l ere yahu !! Biri canim.kaynanam diye konu açar öbürü sevmiyorum diye sevmezsen sevme saygılı ol yeter senden faxlasini istemiyordur oda
dip not bende sevmem :)
Allah rahmet eylesin ben kayinvalidemi cok severdim gercekten cok iyi bi kadindi bana kalmaya geldiginde bile biz uyanmadan ev işlerini yapar kahvaltiyi hazirlardi zamaninda cekmiş kaynanasindan bizi cok hoş tutardi. Cünkü eşimizin ailesini el gibi görüyoruz ufak müdaheleride oluyosa batiyodur sana he de gec en güzeli. O da eşinin annesi unutma senin annen seni nasil büyüttüyse o da oğlunu öyle büyüttü
Oy demem alınma tamam ama demekki oda senin onu sevmen için çaba gostermemis haketmemis yani sevgini bu yüzden bunu dert etmene gerek yok demek istedim güzel arkadaşımYa mozzy oyle deme simdi.
Off iste boyle ufak tefek seyler beni kendisinden sogutuyor.
Bacim senin sevmen icin birinin senin evine yada sana birsey almasi mi gerekiyor ???Ya mesela dusunuyorum. 5 yillik evliyim . Evimde bunuda kayinvalidem aldi ya da verdi dedigim hic birsey yok. Ya bir yastik ya da bir catak ....
Bilmiuorum artik gittikce uzaklasiyorum.Seninki içgüdüsel bir tepki gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?