niye sevesin ki kaynanalar öcüdür zihniyetiyle büyütülmüş ülkemizin güzide kızlarındansın,aslı anormal kaçardı galiba..düşünsene kaynananı dünyalar kadar çok sevdiğini aman Allahım topa tutarlardı seni,Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
bak bu benim için geçerli olabilir evin en küçüğü yada tek oğlanlar için kaçınılmaz son:)acaba eşin ona çok düşkün..bu duruma mı kıl oluyosun....?
(bilinçaltım konuşuyo şuan)
Ufff aynen ya bende öyleyim kadın bana geldiğinde ütümü yapar evimi sileer süpürür dolaplarımı düzenler ben çalışıyorum diye bazen yemekte yapar ama kadını insanlık olarak sevemiyorum acaba çok yaş farkı olduğundan mıdır? bu konu benimde yarama parmak bastı
bak bu benim için geçerli olabilir evin en küçüğü yada tek oğlanlar için kaçınılmaz son:)
malesef benimkide evin en küçüğü evleneli 1 seneyi geçti halen kadın arayıp telefonda ağlıyor gittiğimiz zaman eşimle yatmak istiyor sırtını keselemeye banyoya giriyor ya ben bunları sıralayınca gerçekten neden gıcık olduğumun nedenini buldum ümitli:)ayyyneenn..
eşim evin en küçüğü...
ve kv ile az ilgilenmezse karı küsüyo hemen ..
kocam da hep ilgileniyo tabi ben de kıskanıyom...
zaten ondan anlayamıyorum kendimi eşim diyorki ya kadın bunları bunları yaparken neden nankörlük ediyorsun halbuki bunları yapmasına gerek yok ki beni sevmesi işten döndüğümde halimi hatrımı sorması yeterli onu sevmem içinboş ver sevme
bence bu kadar iyiliğin altında eziliyorsun.içinden keşke yapmasa ona borçlu olmasam diyorsun
Aman boswer kv ndn sevmiyorum diye dusundugun zaman bile israf bence
Sevmek zorunda değilsin zatenBu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?