- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
bu anlattığından şunu anlıyorum..hep kaynanalarımızın yaptığını yapmadığını anlatırız meğer biz gelinlerde az değilmişiz..Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
ınsanları sevmek ıcın nedenler bulmalıyız bence sevmemek ıcın degılBu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
Evet ya kadinin hicbir sey umrunda degil. Kendini hic yormaz.yan gel yat .kendi annemi cocuklari icin yirtindigini gorup kadinin vurdumduymazligi sinir ediyor beni.Belkide birşey yapmadığı için sevmiyorsunuzdur.benimkininde zarari yok ama faydasida yok.her an dogum yapabilirim. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. Kendi annemde kayinvalidede burda.annem pesimde pervane olup gözümün icine bakarken, kaynana fosur fosur uyuyor.umurunda degil.onune yemeği cayi meyvesi hazır geliyor. Gıcık oluyorum iste.faydan olmayacakti gelmeseydin bari yani.
Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
Kendimi cok sorguluyorum . Sonra diyorum ki kendime elini operken o daha benim yuzumu bile opmemis cogu kez bu kadindan uzak dur diyorum sonra.Kardeş sen problemin kendinde olduğunun farkındasın zaten. Çözümü de biliyorsundur bence.
Ya valla degistiremiyorum.bende huzursusumNiye sevmiyosun kadin sana bir sey yapmamis.
Ya yatak bi de su kullanici adini degis allasen ya
Simdi kadin kocana sen tek gel karini cocugunu getirme mi demis? Emin misin net sekilde boyle dediginden?Arkadaslar ben ne yapayim simdi. Bayramda aramiycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?