- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
senin hayatına 'o' insan girmemiş henüz bunda üzülecek ne var
alnında yazıosa hayatının erkeğiyle tanışırsın çok da rahat konuşursun bence
sadece henüz zamanı gelmedi diye düşün
bu işler bence kendiliğinden
üniversitenin ilk yılında biz kızlarla abazanlığın dibine vurmuştuk ama gene de sevgilimiz olmamıştı
ama işte olanın oluyo bence kafana takma
benim de sevememe problemim var
bunun babamdan kaynaklandığını düşünüp üzülüyorum
babamdan nefret ediyorum, belki bu yüzden karşı cinse yeterince ilgi duymuyorumdur belki
belki hepsi babam gibi olacak diye tiksiniyorum
ama işte sonuçta kimseye aşık olamıyorum(
yine de yalan olmasın beni tanıyan var, ömrümde bir kez aşık oldum şükür, ama o biteli çok oldu
şimdi yeniden aşık olmak istiyorum !!
ama sanırım benim de senin gibi uygun zamanı beklemem gerekiyor :))
Ben herkesin bir ruh eşi olduğuna inananlardanım mutlaka o seni bulacaktır hiç ummadığın bir anda.. Ben kimse için ciddi anlamda üzülmemizi de doğru bulmuyorum çünkü o zaten gelecek ''Herkesin bir ruh eşi var, uzakta veya yakında..''
Aşktan korkuyorsun belli ki. Sevmekten, bağlanmaktan korkuyorsun.
Çünkü "aşk"ı acı verici bir şey olarak kodlamışsın kafanda.
Kimseye güvenemiyorum diyorsun bu yüzden. Ama bir insan seni üzdü diye diğeri üzecek değil.
Herkes aynı değil. Gerçek aşk hikayeleriyle ilgili bir topik var sitede, oradaki yazıları okumanı tavsiye ederim.
Sana umut ve moral olur.
Dini boyuttaki düşüncene saygı duyuyorum erkeklere bakmamak açısından.
Eğer bakmamak konusunda ısrarcıysan sakın "ama bakmazsam kim gelecek ki" diye düşünme.
Kısmete inan. Bakmak kapıları açar, yeşil ışık yakarsan karşındakine, cesaret vermiş olursun aslında; ama bazen bir şeyin olacağı varsa ne olursa olsun gerçekleşiyor. Umutsuz olma lütfen.
Belki de sen hiç aşık olmadın. Aşık oldun sanıyorsun. Gerçek aşkın karşına çıktığında her şey çok farklı ve güzel olacak.
Düşüncelerini değiştir ki hayatın değişsin derim ben. Kendini engelleme böyle.
doğru kişiyi seversen aşk ozman güzeldr aama seviceğin haytına gireceğin insana dikkat et güvenme cok güvendim suan yarı yolda kaldm ayrılma sebebi ble belli değil gidenin bende hep ben neden kimseyi sevemiyorum deyip üzülürdüm arkadaşlarımı sevgilileriyle eşleriyle görünce ağlardım ama okadar agzım yandıki artık sütten uzak olsun aşk ..
illa bulursun birisini zamana bırak :) olmadıysa olmadı boşver beklemediğin bi zamanda çıkar karşına hayatını değiştiriverir :)
''Kendim gibi kimse olmamış istiyorum'' demişsin bu zor hatta ve hatta çooook zor bence önce buna alıştırmalısın kendini.Ayrıca bir ilişkide bence iki kişide farklı olmalı düşünsene tıpkı senin gibi olsa her şeyiniz aynı sıkılırdınız ama farklı olunca birbirinize bir çok şey katabilirsiniz.İllaki bir gün karşına biri çıkıcak ve umarım doğru kişiyi bulursun.
Eğer öyle olacaksa hiç olmasın...Benimle aynı olmasını istemiyorum ancak bu konuda aynı olmasını isterim..Çünkü ben sadece aşık olduğumda bile ne yoğun duygular hissettiğimi biliyorum.Onun geçmişte bir şeyler yaşamış olması beni deli eder. Teşekkürler
canımm bence umutsuzlanmaa,
sana en yakın arkadşımın örnedğini vereyim, 20 yaşında ve kimseyle çıkmadı, bir kişiye aşık oldu çıkmaya bşladılar 3 gün içinde ayrıldılar çocuk arkadşaımı aldattı üstelik ..sonra bayağı acısını çekti arkadaşım üzüldü ağladı falan umudunu yitiridi ve üzerinden 4 yıl geçtikten sonra birisi karşısına çıktı ve gerçekten de tam istediği gibi birisi :) bu kişiyle tanışmadan önce o da bana aynı senin gibi neden ben kimseyi sevemiyorum niye kimse karşıma çıkmıyor gibi sorular soruyordu ve en son zmaanlr artık geçrkten çok içten bi şekilde istiyordu ve rabbim çıkarttı karşısına :)
istediğin gibi bir erkek bulman imkansız değill :)
işte bu benim arkadaşımın sevgilisi de 20 yaşına kadar kimseyle bir şey yaşamamış ve de çok da iyi bir insan arkadaşımla da çok mutlular vallahi, evlenmeyi planlıyorlar okul bitince, maaşllah bir sene de olacak yakında:)
inşallah senin karşına da doğru kişi çıkacaktır..insan bu konularda tutunacak bir dal arıyor, ümidin hep olsun içinde :) dediğimiz gibi sen rabbime dua et o karşına gönlüne göre olanı en hayırlı kişiyi çıkartacaktır
Aynı başlıktaki gibi aslında çok büyük bir dert değil benim için ya paylaşıp rahatlamak istedim az da sohbet ederiz diye düşündüm:)
Ben kimseyi gerçekten sevemiyorum sanırım neden anlamıyorum çok garip bir duyguSadece bir kişiye aşık oldum şimdiye dek onu da bir aycık tanıdım sonra hep internetten filan takip ettim kendi kendime.Sonra arkadaşlarımın zoruyla 3 yıl sonra söyledim ve tabi onun saçma sapan ısrarlarıyla..Sonra o kadar ısrardan sonra cevap bile vermedi beyfendi. Ben de burnundan getirdim sövdüm sövdüm internetten mesajla maille filan ..
Neyse asıl olaya geri döneyim..Ben gerçekten kimseyi sevemiyorum öyle ya kimse de beni sevmiyor zaten uğraşmıyor benim için gerçek anlamda kimse.. Sadece bir kere birisi biraz şansını denedi ama sonra o da vazgeçti.. Hiçbir erkeğin(hoşlandığım ya da beğendiğim) yüzüne bile bakamıyorum.Ancak benimle öyle bir alakası olmayacak ki onunla muhatap olabileyim..Bir de garip gelecek biliyorum ama bir yerde okudum bakmak harammış diye o zamandan beri hiç kimsenin gözünün içine de bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum. E ben belli etmezsem kim gelecek, ki geldi devamında yaşanacaklardan da korkuyorum,kimseye güvenmiyorum çünkü.. Ayrıca yaşım 23 bu yaşa kadar erkeklerin çoktan sevdiği beraber olduğu birisi olmuştur ama ben kendim gibi birisini istiyorum kimse olmamış olsun..Çünkü geçmişini düşünüp düşünüp üzülürüm onu da zehir ederim kendime biliyorum.. Birisinden hoşlanmaya başlayınca amaan nasılsa onun da hayatında birisi olmuştur diye hemen kendimi soğutuyorum ve zaten hemen kanka muhabbetine bağlıyorum......Ne olacak bilmem......
Sağol canım benim çok tatlısın gerçekten verdiğin örnek çok güzel umarım ben de aynısını yaşarımçok mutlu olacağız inşallah bugün daha da umutluyum hepimiz için
sen kendini seviyor musun peki, kendini değerli buluyor musun? nerden biliyosun ki kimsenin seni sevmediğini belkide seven oldu ama yanaşamadı olabilir mi? ayrıca insanların neden gözüne bakılmasın, kadın ya da erkek her insan gözüne bakılmaya değerdir, göz teması bile kurulmasa bi ilişki nasıl başlasın zaten...
bence biraz esnek ol, adamın geçmişte bi kaç sevgilisi olduysa nolmuş yani, geçmişte kalmış, onun geçmişi için senin üzüntü duyman mantıklımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?