- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
yeşim den Aşk Alfabesi adlı şarkıyı dinle hemen...
Çok tatlı şarkı , klibi de türk filmi buldum ..Teşekkür ederim gerçekten heveslendirici
Kızlar galiba birisine şans vermeye karar verdimmm ama acayip korkuyorum offBeni arayacakmış yakında ben nasıl konuşcam onu bile beceremem kesin çoooook feci strese girdim
ayyy hadi hayırlısı canımm :)
konşursun yaa niye konuşamyasınn ve ne hakkında konuşacakmış ki :)
Havadan sudan galiba biz buluşacağız da haftaya ama tek değil arkadaşımı da çağırcam daha kesin değil de arkadaşımın geleceği o da erkek arkadaşıyla gelecek zaten tanışıyorlar. Ama ben korkuyorummmmm
korkma canımm :) yanınızda arkadaşlarınız da olacaksa daha kolay olur zaten konuşması, kendini sıkma, olduğun gibi davrann :) ay inşallah çok güzel şeyler olurr :)
İnşallah ya ama zorlamazsam kendimi her an caycam biliyor musun şimdiden kafamda bahaneler buluyorum bileAma bu sefer gitcem o buluşmaya
kararlıysan caymaa :) bak topiğinin adına, kendini yüreklendir :) belki çok mutlu olacaksın? dnemeye değmez mi? hem tanımıyorsun bile bir tanı sonra cayıcaksan cayarsın zaten ndd.cimm:)
Evet kararlıyım en azından tanımam lazım bir bakıyım nasıl birisi duruma göre , sağol canım ya yanımda olduğunu bilmek güzel
her zaman canım benimm:) gelişmeleri yazz merak ederimm sen pozitif enerjiyle dol gerisini akışına bırakk
dur bakalım hele bir konuş görüş de sonra kritik yaparızz :) hadi bakalım canım şansın bol olsunTamamİçimden hiç aşık olacakmışım gibi gelmiyor ama bu da bir gelişmedir en azından mutlu olacağımı hissediyorum gerçekten Her şeyi yazcm
ndd canım kımsye sans vermeden bu sorununu cozemezsın. yenı bırıyle tanısmıssın bak ne guzel bıraz tanımaya anlamaya calıs sonra da akışına bırak bakalım ne olacak. ınan kı dogru ınsanı bulunca guvenın gelır:13:
canım o msj atınca bıraz bekle oyle at. hemen atma. degerın artar erkekler boyle
Ben de sevemiyorum kimseyi
İşin özü kimseyi beğenemiyorum ve sevmeye değer görmüyorum
Ha ben çok mu mükemmelim?
Hayır tabii ki.
Kendimi beğenmiş biriyim ama asla kibirli değilim
Benim sorunum sevmeye layık birini görememem
Hiç te aşık olmadım hoşlantıdan ileri gitmemiştir duygularım.
Bakma meselesine gelince de doğru olanı yapıyorsun bence
Ben de kimsenin suratına bakmam
Çok kurnazım bu konularda
Kahin bile anlamaz kimden hoşlandığımı
Heyecandan ölürüm ama suratına dönüp te bakmam
Arkadaşlarım yakışıklı birini gördüklerinle içine düşecek gibi olurlar malesef
Ama ben bir kere bakar yokmuş gibi davranırım
Çok tuhafım hakikaten..
Biraz da korkarım aslında yanlış anlama vs. olur da bela olur diye..
Bela olurlar değil de gururum kırılır korkusu biraz da benimki sanki hoşlandığımı filan anlasa birisi hemen beni rezil etme lüksüne erişebilecek gibi.Gerçi kaç kişiden hoşlandın diye sor o aşık olduğum pis çocuktan sonra bir tek kişiden hoşlandım.O hoşlandığım uğraştı ama sürekli kaçtım sonunda pes etti.Çok korkuyordum ama ya çocuk için dua ettiğimi hatırlıyorum başka birisini sevsin diyeAma sanırm doğruyu yapmışım çok farklı açılardan bakıyormuşuz onunla dünyaya.. Ama çok da sevse gelir söylerdi sonuçta, uğraştı dediğim sürekli tanışmaya filan çalıştı işte..
Kaç yaşındasın bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?