Ben neden kimseyi sevemiyorum ¿ ?

Kızlar galiba birisine şans vermeye karar verdimmm ama acayip korkuyorum off Beni arayacakmış yakında ben nasıl konuşcam onu bile beceremem kesin çoooook feci strese girdim

Kızlar galiba birisine şans vermeye karar verdimmm ama acayip korkuyorum off Beni arayacakmış yakında ben nasıl konuşcam onu bile beceremem kesin çoooook feci strese girdim

ayyy hadi hayırlısı canımm :)

konşursun yaa niye konuşamyasınn ve ne hakkında konuşacakmış ki :)

ayyy hadi hayırlısı canımm :)

konşursun yaa niye konuşamyasınn ve ne hakkında konuşacakmış ki :)

Havadan sudan galiba biz buluşacağız da haftaya ama tek değil arkadaşımı da çağırcam daha kesin değil de arkadaşımın geleceği o da erkek arkadaşıyla gelecek zaten tanışıyorlar. Ama ben korkuyorummmmm

Son düzenleme:

korkma canımm :) yanınızda arkadaşlarınız da olacaksa daha kolay olur zaten konuşması, kendini sıkma, olduğun gibi davrann :) ay inşallah çok güzel şeyler olurr :)

korkma canımm :) yanınızda arkadaşlarınız da olacaksa daha kolay olur zaten konuşması, kendini sıkma, olduğun gibi davrann :) ay inşallah çok güzel şeyler olurr :)

İnşallah ya ama zorlamazsam kendimi her an caycam biliyor musun şimdiden kafamda bahaneler buluyorum bile Ama bu sefer gitcem o buluşmaya

İnşallah ya ama zorlamazsam kendimi her an caycam biliyor musun şimdiden kafamda bahaneler buluyorum bile Ama bu sefer gitcem o buluşmaya

kararlıysan caymaa :) bak topiğinin adına, kendini yüreklendir :) belki çok mutlu olacaksın? dnemeye değmez mi? hem tanımıyorsun bile bir tanı sonra cayıcaksan cayarsın zaten ndd.cimm:)

kararlıysan caymaa :) bak topiğinin adına, kendini yüreklendir :) belki çok mutlu olacaksın? dnemeye değmez mi? hem tanımıyorsun bile bir tanı sonra cayıcaksan cayarsın zaten ndd.cimm:)

Evet kararlıyım en azından tanımam lazım bir bakıyım nasıl birisi duruma göre , sağol canım ya yanımda olduğunu bilmek güzel

Evet kararlıyım en azından tanımam lazım bir bakıyım nasıl birisi duruma göre , sağol canım ya yanımda olduğunu bilmek güzel

her zaman canım benimm :) gelişmeleri yazz merak ederimm sen pozitif enerjiyle dol gerisini akışına bırakk

Son düzenleme:
her zaman canım benimm :) gelişmeleri yazz merak ederimm sen pozitif enerjiyle dol gerisini akışına bırakk

Tamam İçimden hiç aşık olacakmışım gibi gelmiyor çünkü çok etkilenmedim öyle açıkçası ama bu da bir gelişmedir en azından mutlu olacağımı hissediyorum gerçekten Her şeyi yazcm

Son düzenleme:
Mesajlaşıyoruz Ay ama ben hiç taktik maktik fos direk yazıyorum ya :44: Hadi bakalım artık ne olacak bilmem

ndd canım kımsye sans vermeden bu sorununu cozemezsın. yenı bırıyle tanısmıssın bak ne guzel bıraz tanımaya anlamaya calıs sonra da akışına bırak bakalım ne olacak. ınan kı dogru ınsanı bulunca guvenın gelır:13:

Şans veriyorum şu an evet dediğin gibi deneyeceğim çok sağol Şimdi mesajlaşıyoruz taktik filan yok direk yazıyorum ne düşünüyorsam hani beklet filan derler ya mesaj yazarken doğru mu yapıyorum ki :44:

canım o msj atınca bıraz bekle oyle at. hemen atma. degerın artar erkekler boyle

İki yorum da beni şoka uğrattı.
Kimseyi sevememe ve beğenememe kısmını anlıyorum, o ayrı. Ben de sevemiyordum çünkü kimseyi.
Çok idealistimdir bu konuda. 23 yaşındayım. Neyse...

Asıl anlamadığım hoşlandığım birine bakmam pas vermem mantığı.
Ben bana aşık olan adamların hepsine kendimi belli etmişimdir, sıcak ve içten olmuşumdur, hafiften cilveli davranmışımdır hep.
Bu karşınızdaki erkeği çarpar. Çok etkilenirler.

Soğuk nevale duruşu hoşlandığınız erkek karşısında ne işe yarasın ... 1 kez ilgilenir, 2 kez ilgilenir sonra gider.
İçine de düşmeyeceksin , çok alakasız da olmayacaksın. Yerine göre ...

Bi de ben bir erkeğe hiç çekinmeden onu beğendiğimi belli edersem, karşımdaki erkeğin bununla gurur duyacağını ve çok mutlu olacağını düşünürüm sadece.
Asla aksi bir eziklik duygum olmaz, olamaz. Ben karşımdakini beğenmişsem, mutlu olmasın da napsın adam.
Güzel bir insanın ilgisi bütün erkekleri cezbeder. Korkmamak lazım.

ndd yeni ilişkinde daha rahat olup, akışına bırakabilirsin bazı şeyleri umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…