Ben Neden Laf Söylemesini Beceremiyorum ??

Bence gayet de laf sokmuş işte. Çünkü sürekli beceriksiz olduğunuzu söylüyolarmış. Niye tekrar görüşmeye başladınız ki. Madem barıştınız minimum düzeyde görüşseydiniz sevmediğiniz insanın böreğini yemeseniz de olur. Şimdi eşinize deseniz ne var ki bunda der anlamaz da böyle çetrefilli işleri.
aynen hiç anlamaz. o yüzden demedim..
yahu ne bilyim.. aslnda bende istemiyorum ama eşimide kıramıyorum o yüzden
ama benm verdiğim cevap gercekten cok mu sacma olmuş sizce ya :olamaz:

Bence gayet de laf sokmuş işte. Çünkü sürekli beceriksiz olduğunuzu söylüyolarmış. Niye tekrar görüşmeye başladınız ki. Madem barıştınız minimum düzeyde görüşseydiniz sevmediğiniz insanın böreğini yemeseniz de olur. Şimdi eşinize deseniz ne var ki bunda der anlamaz da böyle çetrefilli işleri.
birde cogu kişi laf sokacak birşey dememiş dior ama hep bunu yüzüme vuruolar zaten

görümcem orda güzel birşey demedi
demek istediği yani benm bilmediğimi ve pişiremediğimi yüzüme vurmak istedi. hep vuruluyor zaten kv dahil. becereksiz oldumu dile getirirler
kız lady o kadar okumuş etmiş kızsın şu imla hatalarına dikkat et aaaaa kızcam artık :D
bakınız işaretlediğim yer :)
evet cevabın biraz saçma olmuş bence hiç uyma veya o ne diyorsa kabul et arkadaşların örnek verdiği gibi
lafı destekle aferin öğren oğlum vs diye iyice sinir et onları

kız lady o kadar okumuş etmiş kızsın şu imla hatalarına dikkat et aaaaa kızcam artık :KK70:
bakınız işaretlediğim yer :)
evet cevabın biraz saçma olmuş bence hiç uyma veya o ne diyorsa kabul et arkadaşların örnek verdiği gibi
lafı destekle aferin öğren oğlum vs diye iyice sinir et onları
tamam kızma sen bidaha dikkat edecem anoow :D :D
yahu herşeyi yüzüme gözüme bulaştırıyorum vallahi nolacak benim bu halim bıktım usandm kendimden :D

Saçma da olsa demişsiniz ya bi şey. Ama bu stresle yasanmaz işte. En temizi minimum görüşmek samimi olmamak.
sanrm haklsınız zaten kurban bayramından sonra gidecek birdaha seneye okullar kapanana kadar yok çok şükür başka memlekette yaşıyorlar =)
bide ben bu cevabı verdim ya..
sanrm bu cevapla onun nazik ve kibar olmadını dile getirmişim nasıl becerdiysem :D

tamam kızma sen bidaha dikkat edecem anoow :KK70: :KK70:
yahu herşeyi yüzüme gözüme bulaştırıyorum vallahi nolacak benim bu halim bıktım usandm kendimden :KK70:
işte zamaında çok pıstırıldık diyelim
bende öyleyim ama her zaman değil bazen çok güzel oturturum bazen de hiç gelmez aklıma bişey

teşekkür ederm yorumun için kötü gelin =)))
bu işler zmaanla olacak sanrm
normalde cevap vermezdm ama
hep bu işleri bilmediğimi becerksiz oldugumu yüzüme vururlar.. o yüzden sinir oluyorum.
yoksa cevap bile vermedim bilerek o lafı dedi yani benm bilmediğimi yine yüzüme sürdü
gelin oturuyor kocası pişiriyor anlamnda
o an aklıma birşey gelmedi.. bunu söyledim direk
oysa böregin nazik ve kibarlıkla ne alakası varsa ah ah :olamaz::olamaz: neyse bidaki sefere :halay:
Demek ki ben çok kaba bi insanim=))) olur olur zamanla=))) boşver böyle küçük şeyleri dert edip can sıkma=) mutlu olmaya bak

çocuklarım olduktan sonra onlarla ilgili konularda içimden bir canavar çıkmaya başladı.
normalde çok pozitif güler yüzlü kimseyi tabiri caizse bozmayı başaramayan biriyimdir.aklıma söz gelmez kalırım öyle.sonra kendimi yer bitiririm.
28 yaşındayım ve son bir yıldır belki hiç lafımi çekmez oldum.kendimi tutamıyorum.
belki bir yerden sonra patliyorsun.kırılma noktası olsa gerek.
şimdide ortam yok.
iyi mi kotu mu bilemedim.:110:

Ben neden böyleyim anlamıyorum belkide bu yaşıma kadar böyle yetiştiriliğim için yada çok pasif kaldıgım için mi acaba diye sorguluyorum kendimi..
Mesela biri bana laf soktu diyelim ki o insana cevabını veremiyorum.. o an kalıyorum öle
hiç birşey diyemiyorum sonra da eve gidince felan aglıyorum keşke şunu şunu deseymişim diyorum..
yada o anda aklıma hiç birşey gelmiyor sonradan geliyor keşke deseydm niye demedim ki o anda diyorum.
Mesela herkez der ki biri sana laf mı söyledi canını sıkacak laf mı soktu ver cevabını sussun !
işte ben yapamıyorum bunu ,ben böle susunca hiç birşey diyemeyncede insanlar pasif sanıyor ve daha cok üzerime geliyor..
eşimde der hep biri sana laf söyledimi ver cevabını cekinme esirgeme der..
Size dün ki olaydan bir örnek vereyim..
Görümcemle bana yaptıkları yüzünden 1 yıl boyunca ne ben ne eşim konuşmadık.. zaten kendisi ist. yaşıyor buraya yazları gelir.. bu sene geldiği zamanda evime geldi özür diledi..
mesafeli bir şekilde görüşüyoruz fazla sohbet muhabbet etmiyorum gerekmedikçe, dün eşim annemlere gidelim mi ablam sıkma börek yapacakmış dedi..
Bende tamam olur gideriz dedim kırmamak için..
Neyse gittik biraz sohbet muhabbet edilldi görümcem zaten hamuru yogurmuş börek içlerini felan hazırlamış
bende hiç anlamam sıkma börek içinden açmayı bile bilmem bu yaşıma kadar hiç elime almadım ugrşamadım
ünv. okul evlilik derken acıkcası fırsatmda olmadı.. eşim hiç sorun etmez böyle şeylerimi
neyse görümcem beze tuttu
oglumda eline aldı biraz oynama başladı eşimde yapılanları pişirmeye başladı sacda.. ( elinden böyle işler gelir benden daha iyi yemek yapar desem yeridir=) börek bile acıyor eşim =) ))
Ogluma dediki görümcem ; ögren halacım ögren yarın sende eşine yardım edersin baban gibi pişirirsin dedi'
yani bana orda sen bilmiyorsn sen varken eşin pişiriyor demek istedi bende dedim ki
Benim oglum nazik ve kibar olacak annesi gibi ögrenmeyecek dedim ..
sonra bu cevabımın cok mu sacma oldu dedim kendi kendime.. :olamaz::olamaz::olamaz:
işte ben böyleyim laf geldimi cevap vermesini beceremiyorum becersemde yüzüme gözüme bulaştırıyorum
yarn eltim gelecek mesela kurbana.. onunla baş gelebilmem için pasif kalmamam bir laf söyledimi cevabını vermem lazım ama yo beceremiyorum ne yapacagım ben :olamaz::KK51:
bunun bir formülü varsa bana da söyleyin :KK14:
not : görümcem börek acamadıgımı bu konularda beceriksiz oldumu bilir kv de bilir hep yüzüme vururlar hiç mi ögrenmedin die o yüzden gayette güzel laf soktu.

ben de aynen senin gibiyim takipteyim bu konuyu faydalı öneriler gelecektir eminim.

Acaba sizde benim gibi gereksiz alınganlık mı yapıp cevap vermeye calışmışsınız. Ben de böyleyim konuşamıyorum insanlarla bunun için psikiyatriste bile gitmeyi düşündüm :( özgüven eksikliği insanların takdir etmesini beklemek vb vb gibi şeylerden olan bi eksiklik bnce bu iletişimsizlik bide yetiştirilmenin de etkisi çok . ben çocukken annrm bna sen sus karışma sus diye dye bu halegeldim. Lise1e baslayan kardeşim bile bendn iyi konuşıyo gercekteb.:(

Bende cevap veremezdim ama zalim hayat insana öğretiyor heee bide bu forumda yorumlari okuya okuya kendimi gelistiriyorum :D

Laf sokulacak yere niye gidiyosun. Ayıp olursa olsun. Önce kendini düşün. Benim de eşim seninki gibi. Bana da bunla ilgili laf söylemeye çalışan oldu. Bende evet aşırı rahatım yok böyle güzellik rahatlık dedim. Başka birinin eşine kılıbık demeye kalktılar falan. Pff. İşte kendi eşleri yardım etmiyosa sana laf çarpıtmaya kalkmış. Gitme boşver

çocuklarım olduktan sonra onlarla ilgili konularda içimden bir canavar çıkmaya başladı.
normalde çok pozitif güler yüzlü kimseyi tabiri caizse bozmayı başaramayan biriyimdir.aklıma söz gelmez kalırım öyle.sonra kendimi yer bitiririm.
28 yaşındayım ve son bir yıldır belki hiç lafımi çekmez oldum.kendimi tutamıyorum.
belki bir yerden sonra patliyorsun.kırılma noktası olsa gerek.
şimdide ortam yok.
iyi mi kotu mu bilemedim.:110:
bence iyi en azndan ezemezler üstüne gelemezler.. kimsede birşey demez o cenelerini kapatırlar ben oglum oldu halen aynıym pofss :işsiz:

Back
X