calısmak meslek sahıbı olmak hıc etkılemıyo onları bende calısıyorum ve meslegım var ama ona gore bunların hıc bı analmı yok... gorev yerıne gıttı sabah saat 9 da kayınvalıdem al karını da annesıgıle gotur ben evı toparlayıp bag evıne yerlescem dedı ve sabahın 9unda ben babamın kapısına esım tarafından getırıldım..
Adam ben haber almayim diye facebook hesabini bile dondurmus nasil inat yani
bende gitmedim doğru iğneleyici bi ton laf falan filanda annemlerde doğurdum kadın orayada gelip falan filan doğurdu kalktı ıyyyyyyyyyyy ömrümü yedi eeee ne oldu bende tedavi gördüm gitsen de kalsanda durum aynı bence önemli olan eşinle aranın iyi olması galiba sen en iyisi bana bi ev tut de
doldurdukları cok bellı daha dun gece kayınvalıdemlerdeydım ve kayınvalıdem annenlerde daha rahat edersın dıye ben orda kal dıyorum dedı anneme
Bırakın aramasın sormasın. Şimdi siz bir mucize taşıyorsunuz, buna odaklanın.
Ağlamayı bırakıp hayatınıza devam edin.
Eşiniz ne söylerse söylesin sakin cvp. verin ama asla uzun uzun açıklamalar yapmayın.
Ben burada daha rahatım, zaten gelip gidiyorum bunun için beni kırmana değmez '' deyin.
Uzaktan sizi yönlendirmeye hakkı yok.
....
Eğer k.validenizle aranız iyiyse, bir sıkıntınız yoksa arada orada kalabilirsiniz.
Bir vantilatör alın yanınıza giderken sıcaksa eğer.
Gece iki kere kaldırmanız gerekiyorsa onlarıda kaldırın.
...
''Herkes hamile kalıyor'' cümlesini kuran erkekleri tamamen hadsiz buluyorum.
eşinin gaza geldiği belli aklı sıra erkeklik taslıyorkimisi çok odun halden anlamıyorlar benim koca da bu model olduğu için seni iyi anlıyorum.evinin huzuru için de olsa arada sırada git kayınvaliden de kal
kusura bakmayın birşey soracagım.eşinizle cinsel hayatınız nasıl..bu erkek kısmı hamileyken cinsellik aza indirgendiği için kuduruyorlar illaki bunun acısını biryerlerden çıkarıyorlar ben bunu yaşadım ve çevremdede hep böyle gördüm..malesef doğaları böylekızlar dun yasananlar kabus gıbıydı
esımın taynı cıktı daha lojman bosalmadıgı ıcın daha evı tasıyamadık ve kendı gıttı öğretmen evinde kalıyo bende 4.5 aylık hamıleyım ve ailemın yanında kaılıyorum kı esımın aılesı ve benım aılem aynı ilçede oturuyolar..
esım gıdeli yaklasık olarak 20 gun fılan oluyo ve kayınvalıdemler bıze gelmek ve bız onlara gıtmek kosulu ıle gorusmelerımız oldu... ancak dun esım patladı ben neden onun annesıne gıdıp kalmıyomusum da sureklı annemlerde kalıyomusum???
hamıleliğim bıraz sorunlu gectıgı ıcın kızlar devamlı hastaneye gıdıp gelıyorum ve malum oruc tutumuyorum sureklı bıseyler yemek zorundayım ayrıca havalarda cok sıcak annemlerın evı serın oluyo kayınvalıdemlerın evı son kat ve yanıyo resmen orda uyumam ımkansız... kı onlara yuruyerek gıtmem bıle bu sıcaklarda ımkansız....
derken ben kayınvalıdemlere gıtmedıgım ıcın mıllet guya laf cıkarmıs ayrıldılar kımse gelıp gıtmıyo dıye esım dunyanın lafını soyledı bana ne ınsanlıgım kaldı ne gelınlıgım kı daha 1 yıllık evlıyız...
moralım cok bozukkk yardım edın n(((
Mecbur musun kendi ailen dururken kaynanla kalmaya istedigini söylesin acıklama yapmak zorunda degilsin..Senin iraden senin kararın.Eslerini hamileyken bile üzenlerin adamlıgından süpheliyim zaten.
hamilesin..senin önceliğin bebeğinin rahatı ve konforu
bide oğlunu doldurup hamile karısının üstüne salan kayınvalidenin yüzüne bakmam ben inada bindiririm...
kimse umurunda olmasın sen annesin bebek nerede rhatsa orada kal..
kendine bahane bul oram ağrıyor şuram ağrıyor eşine telde konuşurken anlat başım döndü tansiyonum çıktı düştü vırt zırt yataktan kalkamıyorum de..
gerçi uyanık olsan bunu hamileliğinin en başından beri yapardın eşinde annesine anne kız zaten canının derdinde senle mi uğraşacak derdi
halası tum ailyı sabah kalvaltısına cagırmıs ve kayınvalıdemlerde benı almadan gıtmısler.. esımın babannesı de o kahvaltıda ben olmayınca esımı arayıp gelın ortada yok ne o ayrıldınız mı dıye sormus...
bende annenler benı yanlarına alıp gıtselerdı kahvaltıya bı laflar olmazdı bı arayıp kızım hazırlan senı almaya gelıyoruz deselerdı gıderdım dedım ama ortalıgı karıstıran yıne ben oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?