esım bunu hala anlmıs değıl kı benım bebeklerım ıkızdı bırı anne karnında 3 aylıkken oldu bu nedenle obur bebegım dveamlı kontrol altın ana esıme gore herkes hamıle kalıyomus benım ne farkım varmıs onlardan((
Bahane söylediğini nerden uydurdunuz ben onu anlamadım gerçekten.. kadın ailesinin yanında daha rahat edıyormuş orda kalıyormuş ki hamile lütfen yorum yaparken birazda empati yap..Bu kadar bahane sıralamak yerine eşinize "tabi ki gider kalırım ama ailemin yanında daha rahat ediyorum, sen kafanı takma ben arada bir iki gün kalırım" deseydiniz ve kalsaydınız, 1 gece de orda kalınca incileriniz dökülmez.
Kole olmak degilde adam zaten tek basina ogretmenevi koselwrinde surunuyo demekki bi de annesi cevresi bunlari soyledi o da bana patladi haklimi kismen zaman zaman gidip kalmasam bile 1 saat hatirlarini sormaliydim ama bu kadar buyuk tepkiyi de haketmiyorum
Annesiyle hergun telde konysuyomus annesi beni soruyomus ogluna aramiyo gidip gelmiyo demis sonrada yemin etmis ki sakin karina bisey soyleme demis
ben kaynanaların bu büyüklük sendromuna çıldırıyorum ya, sen gidiver, kadın hamile, dışarısı 40 derece evin üst kat, sen gidiver madem o kadar düşünüyosun merak ediyosun gelinini, içeceğin bir kahve...
bi de yemeyip içmeyip oğlunu doldurmalar falan, bazı kadınlar hiç olgunlaşmıyo ya
Arkadaşımmmm hala kafanımı takıyosun bak inatlaşırsan sen mutsuz olursun eşin mutsuz olur lütfen dert etme karnındaki meleğini düşün o sana Rabbinin emaneti kimse için üzülmeye huzur bozmaya değmez bu adam senin eşin eninde sonunda konuşacaksınız aynı evi aynı yatağı paylaşacaksınız eee daha ne ????? niye küs kalıp huzursuz olasın ki ????
Bu arada erkek milletine köle olmamak onunla zıtlaşmak değil emin ol erkekler tatlı dilden anlıyo ve bi kadın isterse eşine yaptıramayacağı hiç bişe yokkkkk bunu sakın unutma ben ne eşime nede ailesine kendimi bir an bile ezdirmedim ama yeri geldi susmayacağım laflara sustum ve herşeye cevap vermedim eşimin yanındada ben kazandım.Eşiyle zıtlaşıpta senin ailende kalmak zorunda değilim her dediğine evet demek zorunda değilim diyen insanların 4-5 yıl sonra evliliklerini merak ediyorum ???????????????????????????????? sen sakın eşini incitecek şekilde konuşma aklını kullan...Öfkenle hareket etme sakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?