- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Ben ortalama 8 10 dedim ama bunun 15 günü bulduğu da oluyor. İlk evlendigimiz günden beri de hep böyle.Öncelikle cinsellik çok yapılırsa bikilaxak birşey değil, eşiniz çok şey yaşamıştı artık istemiyor gibi düşünmeyin
8-10 günde anormal bir aralık değil.
Çünkü bu durumu bir önceki gece yine yaşadım ve onda hiç anlamamıştı. ilk zamanlar bir kaç kez daha yaşadım ve artık dayanamadım''Erkekligine tüküreyim" über agir olmus ama
Birincisi bu laftan sonra evli kalmazdık sanırım...''Erkekligine tüküreyim" über agir olmus ama
Hormonların da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bile bile kendini tuttuğu zamanlara bile şahit olmuşumdur. Bir erkek ereksiyon halinde olup da nasıl eşine yaklaşmaz kiBirincisi bu laftan sonra evli kalmazdık sanırım...
Cinsellik sıklığına göre adamın herhangi bir rahatsızlığı yoksa bu kadarı hormonları bu kadar çalışıyordur bence...
Eşiniz geçsin bu ayakları. Kesin bi problemi var. İlişki sırasında her şey iyi diyorsunuz o zaman yeteri kadar arzulamıyor. Yada hormonlarında var bi şey. Bahane uydurmasın.Eşimin cinsel konuda düşüncesi şu her gün aynı yemek yenilmez biraz araya özlem girmeli hergün yapılırsa monotonlaşir. Ve hiçbir özelliği kalmaz. Bu yüzden 8 10 günde 1 ilişkimiz olur.
Bunlar daha üçte biri hayir hata nendeyse söyleyin arkadaşlarAdamın her şeyi bahane.
Aaa kendine ve erkekligine asla laf kondurmaz diyorum da şu durumda bile bana bahane buluyor böyle mi belli edilir insan biraz daha açık görüşlü gelir bilmem ne diyeEşiniz geçsin bu ayakları. Kesin bi problemi var. İlişki sırasında her şey iyi diyorsunuz o zaman yeteri kadar arzulamıyor. Yada hormonlarında var bi şey. Bahane uydurmasın.
Kimbilir? İnsan psikolojisi çok çok karışık.Hormonların da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bile bile kendini tuttuğu zamanlara bile şahit olmuşumdur. Bir erkek ereksiyon halinde olup da nasıl eşine yaklaşmaz ki
Bu seferde biraz gizemli ol böyle çekici gelmiyorsun demeyeceği ne malum? Düpedüz bahane. Afedersiniz ama banyo yapmaya filan üşeniyor olabilir mi acaba?Aaa kendine ve erkekligine asla laf kondurmaz diyorum da şu durumda bile bana bahane buluyor böyle mi belli edilir insan biraz daha açık görüşlü gelir bilmem ne diye
Hergün duş alır duş almadan evden çıktığı 1 gün asla olmaz benden önce de böyleymiş onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum.Bu seferde biraz gizemli ol böyle çekici gelmiyorsun demeyeceği ne malum? Düpedüz bahane. Afedersiniz ama banyo yapmaya filan üşeniyor olabilir mi acaba?
Nerdeyse hergün bana dokunduğu her dakika ereksiyon halinde olduğunu fark ediyorum. Ama kendini gizliyor durduruyor ve sanki birlikte olacağımız günlere saklıyor:)))Libidosu düşük herhalde şu macunlar var ya onlardan yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?