ben neyapayım bu kayınpederimi kızlaaaarrr :( :(

gamzeer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
96
191
93
38
7 aylık evliyim kızlar 5 aylıkta hamileyim oğlum olcak kısmetse kocamla birbirimize yıllar önce nasılsak şimdide öyle aşığız.neyse konuya giriyorum.eşimin anne ve babasının yan binasına taşındık.ben çalışıyorum cumartesi pazar izinliyim sadece.hafta içi hiç uğramam onlara yorgun oluyorum zaten neyse.hafta sonu kahvaltıya gidelim dedik eşimle yalnız kalmasınlar diye neyse gittik kahvaltı yaptık eşimle babası dışarı çıktı bizde kayınvalidemle bebeğe hırka örmek için ip almaya gittik bu arada ortanca eltim geldi,öğleden sonrada eşimle babası gelince yemek yapıp sofraya oturduk.buraya kadar herşey normal tabi..... şimdi benim dengesiz kayınpederim annem bir mağazada elemanlara yemek ypar işide rahat onun konusu açıldı kayınpederimde başladı saçmalamaya eltimin yanında babanın işyerine yakın olsa sabah akşam anneni işe bırakıp alır ama baban pek öyle eşine düşkün değil alsın bıraksın neyse günahını almayımda gerçi onunda günahı çoktur,iş olmasa bile işe gidiyo evde durmuo ailesiyle ilgilenmio falan yemek resmen boğazıma düğümlendi eşimle ben donduk kaldık şok oldum rengim gitti baktım benim gözler doldu boşalacak hemen eve gittim.eşimi çok üzdüm evde akşama kadar tartıştık evde kıyamet koptu ağlamaktan gözlerim şişti ertesi gün gözlerimi açamadım sızıdan eşimin suçu değil biliyorum ama hırsımı malesef ondan aldım.sakinleşince konuştuk eşimle istersen beni götür babamın evine ama ben senin babanı sildim birdaha yüzüne bakmam evinede gitmem bunuda bil dedim.tmm haklısın bende çok şaşırdım görüşme ozaman ama biz kötü olmayalım dedi sağolsun.işin en acıtan yanıda benim babam kayınpederimin anlattığı gibi bir adam değil benim hala harçlığımı verir evimin tüm eşyasını eksiğini aldı ve alır daha 1 ay önce baba hamileym bulaşık yıkayamıyorum dedim die en iyisinden makina aldı. 2 kız kardeşim var onları dışarda okuttu ikisinide meslek sahibi yaptı.bir dediğimizi haladaha eksik etmez ha babam kötüde olsa benim babam kimsenin laf etmesine müsade etmem.o adamın yüzüne bile bakmak görmek istemiyorum artık haksızmıyım arkadaşlar siz benim yerimde olsanız ne yapardınız hamileyim iyice stres oldum bayada uzun anlatmışım:)affedin paylaşınca biraz olsun rahatlıyor insan

erkek ailelerinden nefret ediyorum duya duya göre göre artık istisnalar dışında tabi adamın bi kuyruk acısı var demekki eşine yüklenme bozma aranı onla

Neden kendini ve aileni ezdirdin orda da cevabını veremedin Çok sinir oluyorum hemen kız ailesini ezmeye çalışanlara... Hayır efendim kötü olsa bile sen tek kelime edemezsin. Ben anında sustururdum eşime fırsat bile vermezdim Saygı olayı değil bu. Saygıysa mesele onlarda bana saygı duyacak kimse benim aileme tek kelime edemez ettirmem.

Sonradan eşinle kavga etmenin bi yararı yok ki. Adamın suçu yok sen orda konuşacaktın. Şimdi kp söyledi rahatladı. Hem ona neymiş senin annenden ya çok sinirlendim

Hamilesin hiç sinirini bozma. Ama lafta ettirme yerini bilsin herkes. Benim annem ekmeğinin derdinde gezmeye gitmiyor ki babam ilgilensin de bi daha aynı densizliği yaparsa Konuşamaz yorum bile yapamaz ağzını dahi açamaz

Ne yarası var ki gocunuyor acaba.
Siz orada verecektiniz gereken cevabı, eşinizin günahı ne
Nedir bu dünür kıskançlığı çekememezliği anlamadım.
Takmayın kafanıza, bebeğinizi düşünün bu kadar yıpratmaya değmez.

sen orda neden kp cevabı yapıştırmadın savunmadın anlamadım
keşke savunsaydın.. haddini bilseydi oda
bi de sildim falan deme istersen sinirin geçene kadar konuşmazsın
eşinin suçu yok doğru da ne bileyim bizi ilgilendirmez baba diyebilirdi...

k.pederine söyliyeceğin şeyleri eşine söylemişsin.... eşinde birkaç şey söyleyebilirdi ama söylememiş. keşke sen k.pedere hak ettiği cevapları verseydin. şimdi içinde kalmazdı...

çok hata etmişsiniz orda cevabı verecektiniz ne kadar ayıp bir şey öyle bile olsa insan öyle şey der mi eşinizede boşuna kızmayın onun ne suçu var siz açtırmayacaksınız ağızlarını onun ne haddine elinize geçen ilk fırsatda ağızlarının payını verin saygısızlık resmen

Eminim böyle bir densizlik karşısında ne diyeceğiniz bilemediğiniz için o an cevap veremediniz ama bir daha mevzusu olursa karşılığını verin. "Amca bir dakka, öncelikle sen benim babamın adını bir besmeleyle al o ağzına. Ben kimseye ailemle ilgili laf söyletmem. Kendinize gelin yerinizi bilin, bundan sonra da benim için baba falan değilsiniz. Ben babanın nasıl mükemmel bir şey olduğunu kendi babamda gördüm. Daha aşağısına baba diyemem." diyebilirsiniz.

geçen gece eşim annemi memlekete gitmek üzere otobüse bindirmeye gidiş-dönüş iki saat mesafedeki dinlenme tesisine götürmüştü. henüz evden çıkmamış oldukları saatlerde kp başladı ''ben Ankara aktarmalı geliyorum. uzak yaw ora oğlana yazık'' falan diye konuştu. eşim yanımızda yoktu. annemle biz ses çıkarmadık. ben aynı akşam anneme başbaşa kalınca dedim ''boşver sen ona bakma her zaman mı geliyorsun... eşim onun gibi düşünmez'' Allahın cahili işte. kv olsa tek başına otobüse binecek, aktarmalı gönderir miydi ki benim annem aktarmalı gitsin... oğlunu o kadar düşünen baba olsaydı kurban bayramlarında bir işin ucundan tutardı bütün gün sigara tutacağına... hiç aldırma derim salla.

işte bu imzamı atarım altına

ya kizlar ne yaptiniz.. Bnce o ortamda fazla cevap vermeyerek en iyisini yapmissin, neden cevap vereceksin ki.. yaptigi terbiyesizlik ama sanki orada adama bir laf giydirsen, vay be ben ne kadar yanlis bir laf etmisim diye pisman mi olacak? Pisman olacak zihniyetteki bir insan zaten ne konusacagini bilir kizlar, abuk subuk laflar etmez boyle. Gelinin orada kayinpedere bir laf soylemesi herseyi daha da kotulestirir ve donulmez bir hale getirir. Sen cevap vermeyerek en iyisini yapmissin, cnku cevap vermen bir fayda saglamayacak, herseyi daha kotulestirecekti.

aynen katılıyorum. konu sahibi iyi yapmış. ama ben duramazdım. bir şekilde tepkimi belli ederdim. ama fevri olmamak lazım. iş çığrından çıkabilir sonra

yuhh diyorum terbiyesiz şey..
ben olsam orada cevabını veririm. sen susmakla hata etmişsin.
ama en azından eşine tavrını belli etmişsin. o da senin kararına bırakmış.
sen hiç canını sıkma. her ailede bir patavatsız vardır her zaman.

Gelde şimdi bu adama saygı göster.Birde erkek cocuk bekliyosun sanırım adını koy demesinler sana böyle dengesiz bir adamın adını cocugumda istemezdim şahsen.Tatlım sen bebeğine odaklan boşver ama orda diyebilirdin babamın ne günahı varmış çok dedinde anlayamadım diyebilirdin.Kızım bunlara cevap vericen tepene çıkıyolar yoksa

Tabiki de sakinlik iyidir fevri davranmamak iyidir. Ama iş anne-babaya giderse, babanın anneye olan ilgisine kadar laf söylenirse o yoldan dönüş olsa ne olmasa ne? Hiç bir konuda saygısızlık yapılmasını desteklemem ama söz konusu kendi anne-babama yapılan saygısızlıksa feriştahı gelse umrumda olmaz.

Son düzenleme:
Siz hatalisiniz. Onun bu konulari konusmaya musade ettiginiz icin. Siz susun evde acisini baskasindan cikarin. Yok oyle... buarada kayinpederinizi. Babaniza cidden sinir oldugunu hatta kiskandigini anlamis olmussunuz.

Esinin sucu yokki , Esinle bosuna tartismissin ...

Esinle arani bozma babasi yuzunden.

Kayinbabana gelince , Orda soyledigi zaman cevabini verceektin... hamilesin diye duygusalsin belkide ondan konusamadin..

Ama senin yerinde olsam susup kenaea cekilmezdim.
orda hemen cevabini yapistirirdim cevabi , neyse takma bosver salla gitsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…