Eminim böyle bir densizlik karşısında ne diyeceğiniz bilemediğiniz için o an cevap veremediniz ama bir daha mevzusu olursa karşılığını verin. "Amca bir dakka, öncelikle sen benim babamın adını bir besmeleyle al o ağzına. Ben kimseye ailemle ilgili laf söyletmem. Kendinize gelin yerinizi bilin, bundan sonra da benim için baba falan değilsiniz. Ben babanın nasıl mükemmel bir şey olduğunu kendi babamda gördüm. Daha aşağısına baba diyemem." diyebilirsiniz.
işte bu imzamı atarım altına
Daha ağır şeyler de söylenir de sonuçta o da eşinin babası. Eşi kaldıramayabilir.
ya kizlar ne yaptiniz.. Bnce o ortamda fazla cevap vermeyerek en iyisini yapmissin, neden cevap vereceksin ki.. yaptigi terbiyesizlik ama sanki orada adama bir laf giydirsen, vay be ben ne kadar yanlis bir laf etmisim diye pisman mi olacak? Pisman olacak zihniyetteki bir insan zaten ne konusacagini bilir kizlar, abuk subuk laflar etmez boyle. Gelinin orada kayinpedere bir laf soylemesi herseyi daha da kotulestirir ve donulmez bir hale getirir. Sen cevap vermeyerek en iyisini yapmissin, cnku cevap vermen bir fayda saglamayacak, herseyi daha kotulestirecekti.
ya kizlar ne yaptiniz.. Bnce o ortamda fazla cevap vermeyerek en iyisini yapmissin, neden cevap vereceksin ki.. yaptigi terbiyesizlik ama sanki orada adama bir laf giydirsen, vay be ben ne kadar yanlis bir laf etmisim diye pisman mi olacak? Pisman olacak zihniyetteki bir insan zaten ne konusacagini bilir kizlar, abuk subuk laflar etmez boyle. Gelinin orada kayinpedere bir laf soylemesi herseyi daha da kotulestirir ve donulmez bir hale getirir. Sen cevap vermeyerek en iyisini yapmissin, cnku cevap vermen bir fayda saglamayacak, herseyi daha kotulestirecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?