ben neyapayım bu kayınpederimi kızlaaaarrr :( :(

inan dondum kaldım eşimde hatta eltim bile şok oldu kendimi evime zor attım 4 gündür yüzünü görmüyorum dengesiz karı kılıklı adamın

eşin gidip geldimi? birşey diyomu bu konuda. veya onlarla ilgili bişiy duydunmu. kv fln aradımı yada geldimi

Hamilesin hiç sinirini bozma. Ama lafta ettirme yerini bilsin herkes. Benim annem ekmeğinin derdinde gezmeye gitmiyor ki babam ilgilensin de bi daha aynı densizliği yaparsa Konuşamaz yorum bile yapamaz ağzını dahi açamaz

eşimede dedim artık babanın hayatımızda yeri yok sakın karşıma çıkmasın babamın tırnağının ucuna kurban ederim o adamı.annem babam oğullarına maddi manevi her türlü desteği sağlıyo diye teşekkür edeceğine kıskançlığından çıldırıo. 4 ay öncede babamın işyerine gidip bunlara bu kadar destek olursan elini verir kolunu kaptırırsın kendi ayağının üstünde dursunlar demiş yapmıyon bari yapana mani olma be adam

eşim ailemin gözbebeği babamın oğlu olmadı hiç onu oğlu gibi görüyo babam kendine ev almayı düşünüyo onda bile eşime sormadan fikrini almadan iş yapmıyo adam.

eşimede ondan kızdım savunmadın beni diye bende çok şaşırdım beklemiyodum dedi.artık annemlere gidelim diye teklif bile edemiyo onun içinde zor ama ben hala aklımdan çıkaramıyorum o anı

aynen canım dedim ya dondum kaldım cevap verememenin kızgınlığı var zaten hala içimde

haklıyken haksız olmadım dimi ama :) gelde bana sor içim içimi yiyo illaki bikaçgüne kadar patlak vercek yan binadayız sonuçta niye gelmiyosunuz diye arar bugün yarın o gün bi gelse :) ahh ahhh

babamın oğlu olmadı hiç bende eşimden rica ettim abin koymuş zaten babanın adını ben oğluma babamın ismini veriym dünyalar onun olur dedim ikilemedi sağolsun. eşim mükemmelde ailesi beni aile kavramından soğuttu ilşkileri çok laçka bencilce vıcıkvıcık benimseyemedim ama hiçbirzamanda kötülemedim küçümsemedim onları

eşin gidip geldimi? birşey diyomu bu konuda. veya onlarla ilgili bişiy duydunmu. kv fln aradımı yada geldimi

eşim bu konuda hassas olduğumu bildiği için o günden beri gitmiyo saadece pazar günü olaydan 1 gün sonra eşimle arkadaşımızın düğününe giderken aradı bizi niye almadınız diye eşimde siz tanımıosunuz diye almadık baba dedi.eşim yokken beni aramazda çağırmazda zaten gidip gelmem eşim olmadan onlara bilirler

eşimede ondan kızdım savunmadın beni diye bende çok şaşırdım beklemiyodum dedi.artık annemlere gidelim diye teklif bile edemiyo onun içinde zor ama ben hala aklımdan çıkaramıyorum o anı

amaaaan eşlerimizde ailelerine bişey söyleyemiyo. bizi yüz göz ediyolar. savunsana karını dimi ama. ondan sonra biz kin tutyoruz. benimde başıma geldi eşim savunmadı beni ben kendimi savundum. nazik bir dille. kp e böyle yaparsan baba bizde gideriz dedim veee çıktım gittim. eşimin yalvarmalarınıda dinlemedim.

hem beni savunma hemde benim çıkıp gitmeme izin verme. oldu. mecbur kalktı geldi eşimde.

ben de şöyle bir burun buruna gelsem kpederimle de legal olarak haklı bir nedenim olarak nokta diyebilsem.
bendeki model de bana karşı çok nazik, çok çekingen ama arkadan çevirdiği dolaplar hak getire...

canım ya üzülme ne olur..terbiyesiz ne konuşacağını bilmeyen insanlardan nefret ediyorum yaaona mı kalmış babanın nasıl eş olduğunu nasıl baba olduğunu yargılamak ayy çok sinirlendim uzak dur canım görüşme anlasın hatasını kaç yaşında insanlar bide hani bir söz var ya gerçekten doğru.".yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır ,zaman insanları değil ancak armutları olgunlaştırır.." diye gerçekten doğru bazıları kaç yaşına gelirse gelsin ne konuşacağını nasıl davranılacağını öğrenemiyor..

kizlar benim bi kayinpederim varki gelinde gorun,yaptiklarini gorseniz sasa kalirsiniz dona kalirsiniz,cildiriyo insan ama elden ne gelirki ayni cati altindayiz,mecbur iyi tutcan arayi.ne yaparlarsa yapsinlar

haklıyken haksız olmadım dimi ama :) gelde bana sor içim içimi yiyo illaki bikaçgüne kadar patlak vercek yan binadayız sonuçta niye gelmiyosunuz diye arar bugün yarın o gün bi gelse :) ahh ahhh

ayy yok yok tatlim, susan konusani catlatir. Sen asil tavrini bozma sakin. Inan iste o zaman suclu olursun gozlerinde, ha cok icinde kaldiysa birak esin giydirsin bir laf. O da senin yaninda yapmasin hatta sakin. Seni tehdit olarak gormesinler. walla sonucta esini sevdigine gore, ayrilmayi hic dusunmeyecegine gore,isleri daha kotulestirmenin ne anlami var. Birde o gunu iple cekiyor yahu naptin sen

Canim elbette anne babasina laf soyletmesin ama, sence bu yasli adama o ortamda bisey soylese bu kez bu adam `bak sen babasi bunu boyle yetistirmis iste ` diyecek bu seferde. Benim soylemek istedigim, hatasini anlamasi zaten imkansiz olan birine laf yetistirnce ne olucak ki, daha cok huzuru kacicak. hic bise soylemese, hatasini anlama ihtimali daha yuksek. onun yerine baska bir zaman baska bir sekilde ifade edebilir kendi anne babasinin ne kadar saygiyi hakettigini. sevgiler

Haklısın kesinlikle o adama orda laf söylemenin duruma bir katkısı olmayacak ama ruhsal olarak rahatlayacak. Annemi babamı ezdirmedim diye düşünecek ki bazı insanlar da suskunluğu efendiliği onaylama olarak algılayabiliyorlar. Bak işte tek kelime edemedi neden haklıyım ben diye düşünen zihinsel engelli amcalar da yok değil. Bütün dünya bir yana annem/babam bir yana olduğundan ben dayanamıyorum böyle konularda. Saygılar.

Kayınpederiniz çiğ, bencil, kıskanç, çöplük ağızlının biri. Yerinizde olsam hele de öyle babaya hayatta laf söyletmezdim. Ama tabi terbiyesizle terbiyesiz olunmuyor. Hiç eve alınacak insan değil, yerinizde olsam özür dileyene kadar yüzlerine bakmazdım.

eşime neden beni savunmadım dediğimde sen benim yerimde olsan babana laf söyleyebilirmiydin dedi.evet bende söylemem(söyleyemzdimde zaten) o durumda saygıdan ama annemi aracı yapardım ve tepkimi görüşmeyerek gösterirdim dedim.ama sen görüşmek istemessen affetmessende saygı duyardım dedim.oda tmm bende seni haklı görüyorum istedğini yap ama bizim huzurumuz kaçmasın görüşme ozaman dedi.buda hoşuma gitti açıkcası babasına çekmemiş ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…