- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
Evliyim merak etmeyin. Eşimden Allah razı olsun. Böyle konularda ona daha çok ısınıyorum. Evde yeri geldi mi benden daha fazla iş yapar. Ben annemin evinde adam gibi iş yapmadım ve çok bocaladım evlenince. Benim en büyük destekçim eşimdi. Mutfakta o bana değil ben ona yardım ediyorum bazen. Bana bazı yemekleri o öğretti hatta. Ben neredeyse ilkokuldan beri feministim. Benim çizgim beklentim hep belliydi. Hayatıma giren her erkek de bunu bilirdi. Eşimin de annesine sorsanız o iş beceremez, bir şey bilmez. Ama iş karakterde vicdanda bitiyor. 3. dünya ülkesi erkeği gibi davranmak istememekte bitiyor. Hayat arkadaşına sayg duymakta bitiyor. Eve hayatında annesinin yerini alacak biri olsun diye evlenmemekte bitiyor. Gelişmekte bitiyor. Ben babamdan bunu gördüm kızıım dememekte , aldığı eğitimin gördüğü çevrenin hakkını vermekte bitiyor.
haklısınız..ne diyeyim umarım biz de aşarız bu problemleri..nişanlıyken evlerinde yada bizdeyken hep birlikte yapardık..şimdi böyle oldu..inşallah biz de sizin gibi oluruzz...