Yorumu okur okumaz senin yorumun oldugunu hemen anlamistim
Henüz bütün yorumlari okumadim fakat "karsindaki erkek oldugunu unutma" gibi çümleler ne kadar itici cümleler.
Karsindaki erkek ise, ne var bunda? Erkekler üstün yaratiklarmi? Niye özel muamele bekliyorlarmis?
Yemin ederim, esim böyle bir cümle kurmus olsaydi daha çok muhalefete girerdim. Ki iyikine esim böyle degil. Bende her konuda fikirimi beyan eden biriyim, tabiri caizse, güçlü bir karakterim var ve esim bunu tam kutluyor. Bazen bana "sen aslinda ne kadar güçlü oldugundan bile farkinda degilsin" diye över beni. Ki böyle olmasi lazim bir iliski. Karsilikli farkli yorumlardan, fikirlerden zevk almak.
Ben bu arada konu sahibini anlayamdim. Sonuçta evlenmeden önce birbirinizi taniyordunuz degilmi? Yani esin böyle karakterin oldugunu bile bile evlenmedimi? Niye simdi sorun yapiyor? Yada niye sen böyle düsünen bir sahis ile evleniyorsun?
Gerçekten kk'deki konulari okudugumda bügün resmen kadin oldugumdan utandim. Prezervatifin saklanmasina, ve kutun yarisi bitmis olmasina ,"olur, erkektir, kendinini tatmin ediyordur, he birde balon sisiriyordur"

deniliyor. Yada ayakkabisina kadar karisan bir erkek için "kiskanç olmasi normaldir" oluyor, ve simdi bu topik.
Yahu hanimlar, kendinize deger vermeyi ögrenin. Bu ne böyle ezik ezik? Erkek af edersin her boku yesin kadinda "az yedin askim, biraz daha yeseydin, halt karistirsaydin" demesi gerekiyor nerdeyse bu forumda!