BEN NİCE1985.OĞLUM BANA GERİ DÖNDÜ

Evet söylemiştiniz ama ben o acıyla anlayamzdım bunu...çok şükür cnmmm..

Ne diyim darısı başıma

beni aldattı ben onu evden yollayarak ayakta durarak cezasını verdim...O evd3ki ısrarım alt katta kiracım var ordan kira alıyorum kızım üniversitede onun kirasını ödüyorum.2 yılı var..Bu süreçte evden çıkarsam mal paylaşım davası 1 buçuk yıl sürüyor...ve bu süreçte hem kendi kiramı hem kızıma yetemem...ve oturduğum yer çok güvenli ..komşularım çok s3viyorm.aile gibiyiz.işim olsa yardımdılar ..oğluma göz kulaklar ...
Onun soyadında durmak evt onur kırıcı ama ben anneyim ilk önce çocuklarımı düşünmeliyim.çocuklarım olmasa hemen satar evi payımı alır giderdim.ama işte mecburiyetlerim var.

canımsın yaaaa.sarılmak istedim size...

canımsın yaaaa.sarılmak istedim size...

Sarıldık biilee :)
Gönülden.
Ben sizin öteden beridir bilirim konularınızı, bir annenin bir kadının çaresizliğini de gördüm konularınızda bir kadının nasıl yıkılan dağları altına alıp yükselebileceğini de gördüm.
Bundan sonraki hayatınız hep sağlık, mutluluk, huzur getirsin inşallah.

Cnmsın.çok teşekkür ederim.inş bundan sonra hakedenler mutlu olur.

Tüm konularınıza baktım meraktan, harika bi insansın. Evlatlarınla güzel bir ömür geçirirsin umarım

nice senı artık hepımız nerde gorsek tanıyoruz ben nice ıle baslayan tum konuların

hadı sevındım adına en azından gozun aydın oglun yanında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…