Ben niye byleyim ?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi jared
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hep mi böyleydin yoksa son zamanlarda mı böyle oldun ?

çok teşekkürler kızlar :1hug: hepinize cevaplarınızdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum a.s. benim gibi olan çok kişi varmış bu sorunu hep birlikte aşabiliriz inşallah..endeniz yazdıkların çok güzel umarım geçici bir durumdur benimki de :gitme: gülincim galiba 2 senedir böyleyim

Son düzenleme:
canım bu bir depresyon başlangıcı olmasın sakın hemen kendını toplamaya çalış :)

uzerınıze agırlık coktug zaman kendınızı dınlemek yerıne
baska ıslerle mesgul olabılırsınız..
akşamları agırlık cokmesı bence alıskanlık olmus sızde..
emınım bıde aynı saatlerde oluyodur..
bu esnada aglamak uzulmek dusunmek yerıne zıhnınızı ve kendınızı baska ıslerle mesgul edebılırsınız
gıdıpde gardolabınızı dokun ve yenıden duzeltınız..
ve unutmayın sızın ıcın hayat sadece sevgılınız etrafınızda donmuyo..
yanı sevgılınız dısındada cevrenızde ınsanlar vardır
tamam sevıyosunuz ama bu sızıde bu denlı etkılemesıne ızın vermeyınız derım..

ben seni çok ii anlıyorum sevgilim benimde herşeyim onla azcık tartışmamızda aynen senin gibi en mutsuzu ben oluyorum onunla aramız iise benden mutlusu yok..sonn 1 aydır kendime dur dedim artık takmıyorum kavgamı etttik önceden yastığa başımı koyunca düşüne düşüne uyuyamazdım şimdi amannn diorum dünyanın sonu deil barışırsak barışırıs yoksa kendi bilir benim kaybedicem bişi yok die rahatça uyuyorumm...bişeye çok bağlanmamak gerektiğini anladım o yüsden rahatlığım..inş en kısa zmnda sende istediğin gibi olursun

çok teşekkürler kızlar. evet çok takmamak lazım ama elimde olmuyor bazen..dün yine aynı şeyi yaşadım gözlerim doldu ama kendime dur dedim biraz da olsa ağlamadım alkisalkisalkis

bende öyleyim bu aralar hemde mutsuz olmadığım halde birden dökülüveriyo o inciler
nedenini bende bilmiyorum
içindekileri boşaltma duygusu olsa gerek bi birikimin sonucu olabilir sanırım...

aşırı duygusallıktan dolayı zırt pırt ağlıyor olabilirsin.kendine güvenin yoktur belki onu da bir kontrol edebilirsin.manevi olarak seni yatıştıracak gönlünü ferahlatacak durumlara göz atabilirsin.Allah'a bol bol dua et bak gör gönlün ferahlayacak.üzerindeki ağırlık kalkacak.ben öyle yapıyorum çok şükür rahatlıyorum.

her zaman dua ediyorum zaten. allah yardımcımız olsun 2 gün önceye göre iyiym ama arada geliyolar yine..

senağlamasenağlamaoffffffffff sorunlarım var kızlar :gitme: erkek arkadaşım son günlerde çok ilgisiz...sanki benden uzaklaşıyor gibi... nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım bilmiyorum

giden gitsin üzülme kimseyede olduğundan fazla deger verme degerin kalmaz bunu bıl bende senın gibiyim gülerken aglıyorum ağlarken gülüyorum benım durum daha vahımm bence:roflol:

doğru kimseye olduğundan fazla değer vermeyeceksin..kendimi biraz çekiyim geliyor zaten :kedi: ama bzen çok ilgisiz ve bu durumu kendime bağlıyorum anında :gitme:

canım aynen :)ben de senin gibiyim :) Bunun geniş anlamda bir sorun olduğunu düşünüyorumm...Ben hiç ağlamazdım ama bazı yaşanmışlıklar sinirlerimi çok yıprattı sanırım ve ben de en küçük şeye ağlıyorum Ama biraz güçlü olmalıyız yaaa klava:

bence yapın öyle ee bu aralar da bişeylere sıkılıyosan normal geçer

cnm ben de herşeye ağlarım hiç kaçarı yok yani direk gözlerimden boşalıverir yaşlar ama ben şikayetçi değilim yani sinrli de olsam içimi böyle boşaltıyorum bazen ne kadar sıksa da sırnaşık şey
sana soracağım şey sen hep böyle miydin yoksa son zamanlar da mı ağlamaya başladın

cnm bu arada kendini üzme hiçbirşey için ben de erkek arkadaşımla kavga ettiğimiz de kendimi parçalardım ablam dedi ki bana yeter dedi kafayı yiyeceksin sonra biraz daha kafamı dağıtacak şeylerle meşgul olmaya başladım şu an çok çok daha iyim hatta ne zamandır kavga ettğimizde ağlamıyorum bile sana tavsiyem kafanı dağıtmaya bak dünyanı erkek arkadaşın üzerine kurma mesela akşamları hoşalndığın şeylerle meşgul ol gün içnde arkadaşlarınla çık ge kafanı dağıt yerimseniben umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım

hep böyleydim galiba bilmiyorum ama son 2 sene çok daha ağlamaklıyım çok teşekkürler tatlım kafamı dağıtmaya çalışıyım bende...

ayhhh herkezmi benden :) bende ağlıyorum ama bunun sebebinide biliyorum. önceleri sinirlendiğim zaman tepkimi hemen belli eder sağa sola çatar ve o siniri içimden atardım gözümden bi damla yaşta akmazdı bağırıdım, çağırıdım bi şekilde rahatlardım. ama artık yaş ilerledikçe o asilikte geçiyor. artık tepkilerimi kendi iiçimde yaşıyorum bu yüzden direk gözzümden yaşlar akmaya başlıyor ve direk kilitleniyorum. hıçkıra hıçkıra ağlamıyorum ama gözümden o yaşlar süzülüyor nefesim kesiliyor ve dilim kitleniyor bu böyle 2 dk felam sürüyor sonra yine bi patlama yaşıyorum bu sefer göz yasım duruyor diliim açılıyor başlıyorum dırdıra. yani anlıyacağınız benim tepkilerimde çok dengesiz. sebebini ben bile anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…