Ben niye byleyim ?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi jared
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jared

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
311
0
96
Nevşehir
kızlar ben bi garibim...akşam olunca üzerime bir ağırlık,bir hüzün çöküyo kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.. bunun altında elbette bir şey var.erkek arkadaşımla çok küçük bir sorun bile yaşasak kendimi dünyanın en üzgün insanı gibi hissediyorum :gitme: ama halimize çok şükür yinede iyi anlaşıyoruz :1closedeyes: benim sorunum şu aslında dediğim gibi bir şeye kızdığımda gözlerimden yaşlar boşalıveriyo kendime bir türlü hakim olamıyorum herşeye ağlar oldum :gitme: ne olacak benim bu halim :1no2: yani bu ağlama durumuma karşı ne önlem alabilirim senağlama

kendini güçlü hissetmek için biraz umursamaz olman gerek.
kendine güven duygunu tazelemen lazım
kavga ettiyseniz ettiniz senin kaybedicek bişeyin yokmuş gibi düşün
işe yarayabilir uygulaması zor bişe tabi

doğru canım. kendime güven duygumu gözden geçirmem gerekiyor kesinlikle . ama iştesenağlama

Aynen katılıyorum..
Düşünmemeye çalış başka bişeylerle ilgilen..
İyi olmaya çalış bu senin elinde.. yerimseniben
Ağlıyorum diyosun peki ağlayınca bu sorunları çözebiliyomusun?
Bide öyle düşün..

cnm kaç yaşındasın?

başka birşey düşünüyüm diyorum olmuyo mafoldumben bu arada tartıştıktan sonra yani,,olayı güzele bağladıktan sonra güzel bir söz duyunca bu sefer de sevinçten ağlıyorum yok yok durumum iyi değil benim kaydirigubbakcemile3 çok sevdiğimden mi oluyor anlamadım :kedi:

Son düzenleme:

Seni durum vahim kaydirigubbakcemile3

belkide çok duygusal bi insansın üzülme sakın böyle şeyler için düzelir herşey

tek şeyi tavsiye ediyorum ,nacizane bir arkadaş tavsiyesi canım şu hayatta hiç kimseyi memnun edemezsin adama 99 iylik yap 1 kere yapama o yaptığın 99 iylik de kaybolur.çektiğin herşey de sana bonusu olarak kalır.başkaları için değil de ilk önce kendin için yaşa.bende senin gibiyim 2 aydır psikolojik destek alıyorum hayatımı tamamen değiştirdim artık felsefem önce kendim için yaşamak.inşallah sende kendin için yaşar mutlu olursun.herşey gönlünce olsun

evet insan kendi içinde yaşamalı ve sorunlarını çözmeye çalışmalı.ama bu durumda biraz zorlanıyoruz işte bazen.. teşekkürler sevgi. umarım seninde herşey gönlünce olur...

aklıma ne geldi biliyormusun
akşam oldu hüzünlendim ben yine şarkısı...
aynı dertten muzdaribiz canım...

akşam olunca daha içine bi sıkıntı düşüyosa sıkıntılı olduğundan olur boşver takma kafana bişeyi

mutlaka cok duygusal bir insansindir ama olaya soyle bak tartistiginizda biz bunu da asip birbirimize daha cok kenetlencez. o zaman tartismalarinizin cok kotu olmadigini en azindan dunyanin sonu olmadigini dusunursen kendini daha rahat kontrol edersin.

[sıze="2"]bu konu benim hayatımın en büyük problemi biri bana en ufak bi kırıcı harekette bulunsun hemen ağlıyıveriyorum ve tutamıyorumda kendimi aciz ve zayıf gözüyo gibi hissediyorum kendimi nefret ediyorum kendimden böle olduğum için sevmiyorum kendimi
güçlü ol diyorum ağlama herşeye diyorum ama olmuyo yaa
[/sıze]

benimle aynı dertten muzdarip çok kişi varmış :çok üzgünüm: depresyon olabilir mi ki kafamçokkarıştı inşallah değildir :Saruboceq:

Jared bu hem mizaç hem de tecrübeyle ilgili bir durum...Kimi insanlar depresyona daha yatkındır, olaylardan çok çabuk etkilenir; hüzün, mutluluk, acı, heyecan ,vs. çok yoğun yaşarlar kimileri ise daha az duyarlı olup; olaylardan daha az etkilenirler...Benim yaşım 24, senden sadece 3 yaş kadar büyüğüm ama 21 yaşımdaki halimden inan pek çok açıdan farklıyım...Çok duygusal, hassas bir yapım var benim de...Bu yönümüzü ne yazık ki ömür boyunca değiştiremeyiz; sadece biraz törpüleyebiliriz, aynı olaylara daha az yıpratıcı bakış açıları geliştirebiliriz...O da okuduklarımız, paylaştıklarımız, öğrendiklerimiz ve yaşadıklarımızla olur. Süreçlerle beraber insan da kendiliğinden gelişiyor, biraz da değişiyor. Önceleri çok etkileyen şeyler artık önemini yitiriyor. Yaş ilerledikçe öncelikler değişiyor. Bu bende böyle oldu, oluyor ve olacak; sende de bu geçerli olmalı. Şu anda kendini oyalamak demeyelim de odak noktanı farklı yöne çekecek şeyler bulabilirsin. Kitap, puzzle, film vs. artık hangi aktivitelerden hoşlanıyorsan...O an çökmüş hissetsen bile kendini zorla, kontrolü hemen eline al...Ruh durumunu kontrol edebilmenin bir yolu mutlaka var. Her geçen gününün bir öncekinden daha güzel olması dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…