Ben niye byleyim ?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi jared
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben hiç duygumdan aglamadm fkt hayattaki en ufak seleri bile dert ediorm kendimee ve hüzün cöküo kendimi ewe kapatıyorumm..cezalandırıyorum resmen bu yapıdan kaynaklı

CANIM BENİM BENDE ÖYLE AMA ŞU VAR PİSKOLOJİK.. MESELA BEN Bİ ORTAMDA AĞLAMAM KENDİMİ TUTMAM GEREKTİĞİNİ BİLİNCE TUTAMIYORUM . YENEMİYORUM BU HUYU. BİDE ŞEY OLUR MESELA AĞLARKEN GÜLÜYORUM AMA İSTEMEDEN.. NEDEN BÖYLEEE:kedi:

kızlar ben bi garibim...akşam olunca üzerime bir ağırlık,bir hüzün çöküyo kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.. bunun altında elbette bir şey var.erkek arkadaşımla çok küçük bir sorun bile yaşasak kendimi dünyanın en üzgün insanı gibi hissediyorum :gitme: ama halimize çok şükür yinede iyi anlaşıyoruz :1closedeyes: benim sorunum şu aslında dediğim gibi bir şeye kızdığımda gözlerimden yaşlar boşalıveriyo kendime bir türlü hakim olamıyorum herşeye ağlar oldum :gitme: ne olacak benim bu halim :1no2: yani bu ağlama durumuma karşı ne önlem alabilirim senağlama

biliyormusun aynı ben gibisin.öyle bir durumki tv de birinin sorunu dinliyorum başlıyorum aglamaya.eşim bana küçükde olsa bişey dese başlıyorum ağlamaya.hatta o bana kızar''senin su ağlama huyuna sinir oluyorum aglamada gel konusup sorunu çözelim der ama ben aglarım hüngür hüngür:gitme:

Yapacak tek şey, kendinizi böyle kabul etmek kaydirigubbakcemile5
Sonuçta herkesin huyu, karakteri, yapısı farklıdır.
Ve sizde böylesiniz! :1hug:

emin ol sadece sen böle deilsinn canımmm.bende aynıyımmm.mutluda olsamm üzülsemde en ii yapabildiğim şeyy hemen ağlamak.bnm için rahatlama şekli bu.güçlü olcam ağlamıcamm dedikçee dahada fazla dökülüo yaşlarr :))
ağla tatlımmm ağlada rahatlaa

bu saydığın şeyler ne kadar yoğun bilmiyorum ama ben artık akşam olunca nefes alamaz duruma gelmiştim ve uyuyana kadar ağlıyordum. her an kötü birşey olacak gibi hissediyordum ve eşimden ayrıydım. eşimden uzakta olmamın çok büyük etkisi vardı çünkü eşim ufacık bir surat assa bana dünya başıma yıkılır, onsuz bir hayat düşünemem (bu aşktan değil, bağımlılıktan)
sonunda dayanamadım psikiyatriye gittim, ağır depresyon ve kaygı bozukluğu teşhisi ile 6-7 ay ilaç kullandım. çok şükür geçti.
eğer gerçekten çok sık yaşıyorsan bunları daha da ilerlemeden doktora git derim
ama hayatını kötü etkileyecek derecede değilse huyun böyledir, olabilir ve zamanla değişebilir :)

Erkek arkadaşınla evlen bu sorundan kurtul. Kaybetme korkusu sendeki

Back
X