- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Eşiniz egoist bir ruh hastası orası kesin, ama kendinize bu kadar yüklenmenize gerek yok, çalışmamanız bir iş yapmadıgınız anlamına gelmez. Kendiniz için çalışmak isterseniz o ayrı çalışın . Ben yıllardan beri çalışıyorum ekonomik bağımsızlık özgüven kaynağı. Ama kilolu olmak veya zayıf olmak vs bunlar sizin tercihiniz, kendinizi zayıfken güzel hissedicekseniz zayıflayın, güzel olmak ile kilonun bir alakası yok. Kilolu ama bakımlı ve çok şık olabilirsiniz. Kısacası ne istiyorsanız isteyin kendiniz için isteyin . Siz kendinize güvenin kimseye ihtiyacınız kalmaz.Merhaba arkadaslar, cok zorlu bir sürecten geciyorum. Sinirlerim yipranmis ve depresif bir dönemdeyim. Esimle cok sorunlarimiz var. Yeni bir eve tasindik. Tasinirken tüm kolileri vs hepsini ben yerlestirdim ve yeni evdede aynisini ben yaptim. Ben bu aralar calismiyorum sadece esimin kendi isyerindeki muhasebesini yapiyorum.
Ancak bu aralar o kadar is bitmiyor ki. Calismiyorum diye rsim sürekli hic birsey yapmiyorsun diyor!
Ben artik benden ne istedigini algilayamiyorum iki aydir cinsellikte yok denecek kadar az. Kilo aldim kendisi bosalma sorunu yasiyor hic dert etmedim. Olu öyle seyler dedim, streslisin gecer falan diyip ben onu moral vermeye calisirken. Kendisi haftalardir bana bagiriyor her gün.
Yemek olmadimi, evi toplamadin mi daha yerlesmedimi, hic haline baktin mi, falan seyler söyleyip duruyor. Insan bu kadar yavas olur mu vs vs. Yok isteksizsin su bu.
Sürekli bu baska artik beynimk yakiyor. Sürekli aglama ataklari geciriyorum. Hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Git tedavi ol diyor.
Sindide gelmis özgüveb eksikligi ve yetersizligini benden cikarma, fakir insan gibi davranma dedi.
Sürekli kendisi massimo dutti, zara, bdymen vs giyip alisveris yapiyor. Ben on kere pahali olmasin diye kendime birsey almaz oldum maasim yok diye.
Karsima grcip cok yakisikliyim gidip kendime gene birkac bitseyler alayim diyor. Kilo ver diyor kendine bak diyor. Ama katsima geciote para vermiyor kendiliginden. Hep ben gidip agzimla istemem gerrkiyor. Egosu mu oksaniyor bilmiyorun.
Ben kenyinden süphe ediyorun artik. Istekleri hic bitmiyor.
Esim cok konuskan hemen herkrsle diyaloga giren biri ben tam tersiyim. Ya ben insanlarin yaninda karimin böyle put gibi olmasini istemiyorum diyor.
Hissediyorum benden utaniyor baskalarinin yaninda, bende artik cekiniyirum birilerinin yaninda bulunmaktan takinti yaptim güzel degilim, bakimsizim onun yaninda diye.
Kendime gelemiyorun. Allah canimi alsada kurtulsam diyorum. Yoruldum....
Narsistik bozukluk belirtileri gösteriyor ama bilemem tabi öyle mi degil mi.Merhaba arkadaslar, cok zorlu bir sürecten geciyorum. Sinirlerim yipranmis ve depresif bir dönemdeyim. Esimle cok sorunlarimiz var. Yeni bir eve tasindik. Tasinirken tüm kolileri vs hepsini ben yerlestirdim ve yeni evdede aynisini ben yaptim. Ben bu aralar calismiyorum sadece esimin kendi isyerindeki muhasebesini yapiyorum.
Ancak bu aralar o kadar is bitmiyor ki. Calismiyorum diye rsim sürekli hic birsey yapmiyorsun diyor!
Ben artik benden ne istedigini algilayamiyorum iki aydir cinsellikte yok denecek kadar az. Kilo aldim kendisi bosalma sorunu yasiyor hic dert etmedim. Olu öyle seyler dedim, streslisin gecer falan diyip ben onu moral vermeye calisirken. Kendisi haftalardir bana bagiriyor her gün.
Yemek olmadimi, evi toplamadin mi daha yerlesmedimi, hic haline baktin mi, falan seyler söyleyip duruyor. Insan bu kadar yavas olur mu vs vs. Yok isteksizsin su bu.
Sürekli bu baska artik beynimk yakiyor. Sürekli aglama ataklari geciriyorum. Hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Git tedavi ol diyor.
Sindide gelmis özgüveb eksikligi ve yetersizligini benden cikarma, fakir insan gibi davranma dedi.
Sürekli kendisi massimo dutti, zara, bdymen vs giyip alisveris yapiyor. Ben on kere pahali olmasin diye kendime birsey almaz oldum maasim yok diye.
Karsima grcip cok yakisikliyim gidip kendime gene birkac bitseyler alayim diyor. Kilo ver diyor kendine bak diyor. Ama katsima geciote para vermiyor kendiliginden. Hep ben gidip agzimla istemem gerrkiyor. Egosu mu oksaniyor bilmiyorun.
Esim cok konuskan hemen herkrsle diyaloga giren biri ben tam tersiyim. Ya ben insanlarin yaninda karimin böyle put gibi olmasini istemiyorum diyor.
Hissediyorum benden utaniyor baskalarinin yaninda, bende artik cekiniyirum birilerinin yaninda bulunmaktan takinti yaptim güzel degilim, bakimsizim onun yaninda diye.
Sorun siz de değil eşiniz de,kendisi bir narsist.Merhaba arkadaslar, cok zorlu bir sürecten geciyorum. Sinirlerim yipranmis ve depresif bir dönemdeyim. Esimle cok sorunlarimiz var. Yeni bir eve tasindik. Tasinirken tüm kolileri vs hepsini ben yerlestirdim ve yeni evdede aynisini ben yaptim. Ben bu aralar calismiyorum sadece esimin kendi isyerindeki muhasebesini yapiyorum.
Ne mesela?Önceden bu kadar istegi yoktu. Asiri iyi niyetli sakin anlayisli birisiydi. Evlendikten sonra ve sehir degistirdikten sonra tamamen degisti.
Sürekli sadece kendi ailseine gidilsin istiyor ben birsey demeye kalktigimdan bir bagiriyor ki ne yapacagimi sasiriyorum. Pisirik birsey oldum ciktim. Sirf agliyorum susuyorum. Kendimi taniyamiyorum.
Zamaninda kendisi psikolojik tedavi görmüs ancak zorlu bir dönemden gectigini söylemisti.
Ke di evinde kitaplar sirf narsizm üzerineydi. Hatta kendisine sormustum neden bu konuyla bu kadar ilgilendigini sadece ilgimi cekiyor demisti.
Cinsellik konusundada o kadar uc seyler istiyor ki benden. Sürekli yetersiz kaliyorum.
Çocuk var mı?Kendimi toparlamaya calisiyorum amcak kendime olan saygimi, özgüvenimi hepsini yitirdim. Icimde hic sevinc kalmadi.
Eskiden kendim icin birseyler yapardim. Kitap okurdum buna bile dogru düzgün vakit bulamiyorum. Cok fazla uykuya ihtiyac duyuyorum bu aralar. Sürekli uyu sen. Birkere bile saat 5 de kalkmadin. Sürekli söylrniyor.
Arar ögle arasinda yemek var mi? 10 dakikada hemen birsey hazirlarim eline saglik demez. Evin alisverisini ben yapiyorum. O sirf kendi isine gidip geliyor.
Annemlere gidelim dedigimde annemi ara dedigimde calisiyorun görmüyormusun tüm gün diyor ve bunu bagirarak yapiyor.
Bana annemi, ailemi ara diyor, aramayinca oftaligi yikiyor. Kadin benimle konusunca sikiliyor mecburiyetten ariyorum.
Hastalandiginda yemek yap gltürelim diyor.
Sorf istekler, hersdy cok fazla geliyor artik bana. Ne yapacagimi bilmiyorum. Nerden tutsam elimde kaliyor sanki.
Elime telefonu aliyorum kiminle yaziyorsun offff yeter sprekli elinde telefonlasin diyor. Halbuki daha 5 dakika anca olmustur elime alali.
Kendisi tüm gün nette.
Ne mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?