Ben normal degilim galiba

İlk çabanız buradaki zayıflama listelerine katılmak olsun.. Önce kendiniz çünkü..
Sonraki çabanız da eş kişisinin uzaya tavan yapmış saçma özgüvenini alaşağı etmek olsun..İtinayla tavsiye veririz hep bir elden..

Çocuğunuz var mı?Bu adamla bir ömür sürdürebileceğinizi düşünüyor musunuz?

Narsist temalı kitapları öyle oldugu/olmak istediği için okumuş gibi.En iyi teşhisi bi doktor verir dicem de kendisi zaten ne olduğunun farkında bence. Boşanma gündeme geliyor mu? Konusu açıldı mi tutumu ne oldu/olur?

Böyle tipler kendi yetersizliğini usta manipülasyonlarla kendinden psikolojik daha zayıflar üstünde hakimiyet kurarak bastırır ki başarılı olmuş.Anormal olan kendisi .silkelenin ve daha fazla ruh sağlığınız bozulmadan onu egosuyla yalniz bırakın

Aslan ya da başak burcu olabilir mi eşiniz?

Cinsellik konusundada o kadar uc seyler istiyor ki benden. Sürekli yetersiz kaliyorum.
E kendi cinsel problemlerini çözsün önce.
Ben yerinde olsam boşalma problemiyle yarıda bıraktığı bir an hayal kırıklığiyla göz devirip 'yine Mii???' der, kenara kıvrılır uyurdum . Kendisinin de bir Zeus heykeli olmadığını anlaması gerek

Şu yazdiklarinin daha fazlasini yasadim hatta promosyon olarak da ayni karakterde kayinvalide vardi. Hepsini alt ettim
Aslan ya da başak burcu olabilir mi eşiniz?
Benim eş yay , yükselen boga

Simdi burada anlatmam pek uygun olmaz sanirim. Ama gercekten tuhaf tuhaf fantazileri var.

Ben normal kendimi begeniymiyorum ki normal isteklerine dahi yetisemiyorum ki artik.

Boşanın bu narsistten ya. Fantazileri olduğu için değil zaten fantaziler iki taraf da isterse tuhaf olmaz, siz de ezilmemiş olsanız kendinizi yetersiz görmeseniz size de hoş gelir belki. Ama bu adam ı-ıh olmaz bunla.

İlk şart uzaklaşmalisiniz kisa bir süre ailenizin yanina gidin.
Evlenmeden önceki size ve şimdiki size bakip aradaki farklari bulun ve onarin.
Sorunun sizde olmadigini sorunun eşinizde oldugunu anladiginizda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve çabalamayi birakacaksiniz.
Kendi degerinizi keşfedin onun söylediklerinin aslinda sizinle ilgisi olmadigini kendi iç yetersizliginden kaynaklandigini fark edin.
Kendinize bir mesguliyet bulun kurs vs her neyse ne olursa olsun bir meşguliyet bulun ve bundan ödün vermeyin asla caymayin.
Ne istediginizi sürekli ifade edin ifade ederken kararli durun. Aglamak hissettiklerinizden bahsetmek onu besler daha küstahlaştirir empati yetenekleri yok duygularinizi hissedemezler.
Hissettiklerinizi dogrudan ifade edin ama duygusalliga burümeden.
Beni kiriyorsun buna hakkin yok gibi. cümle sonunda mutlaka hakki olmadigini belirtin. Zira bu insanlar kendilerinde sinirsiz hak gorurler.
Başlarda degisiminize reaksiyon gösterirler kabullenmez eski halinize donmeniz icin baski kurarlar taviz vermeyin gerektigi yerde resti çekebilmelisiniz yoksa asla durmazlar.
Sonuclarini da goze alabilmelisiniz rest cekerken ayrilabilir de bunun garantisi yok zira.
Ama unutmamaniz gereken şu ki onu besleyen ve bu kadar cüretkar yapan da sizin korkulariniz.
Karşilarinda guçlu birini bulduklarinda ve ne yaparlarsa yapsinlar manipule edemediklerinde ya terk ederler ya da saygi duyarlar.
O sizin korkularinizdan kendinizi ispatlama cabalarinizdan besleniyor.
Kilo aldim diyorsunuz ben 55 kiloyken kayinvalidem bana öküz gibi yiyorsun çok kilolusun demişti. Ne yapayim simdi 40a mi düseyim kilolu demesin diye.
Iste hata tam da burda ne derslerse tersini ispat cabaniz onlari besliyor egolarini şişiyor.
Ne yapiyorsaniz kendiniz istediginiz için yapin eşiniz öyle istedi diye degil.

Esinizi kenara birakiyorum . Kendiniz icin vazgecmeyin.
Plan yapin , evinizi yavas yavas duzene koyun. Kendinize siz de bakın . Kredi kartınız yok mu? Kiyafet falan sipariş verin.
Makyaj yapmasaniz da , saciniz ve kıyafetiniz düzgün olsun .
İlgi duydugunuz bir konuyla ilgili youtube videolari izleyin. Kitap okuyun ,film izleyin .komik bir seyler okuyun veya izleyin , moraliniz duzelsin biraz .

Bunlara da plan dahilin de yer verin .

Kilo vermek istiyorsanız, abur cubur kesmeye calisin , 2 3 lt su icmeye calisin. Diyetisyen en mantiklisi tabi.
Tamamen kendinize odaklanin. Ailenizi de arasa ne olur aramasa ne olur .bosverin.
Size tavrina gore , ailesine gitmek istemiyorsaniz gitmeyin.

Esinizi bir sure gormezden gelin .
Size bagirirsa , bulundugunuz ortami terkedin .
Bir seyleri kibar bir sekilde yapmayi ogrensin .

Her seye yetismeye calismayin , bence sizden beklentiyi artiriyor. Evi topla ,yemek yapamadim de.
Yemek yap , evi yoplayamadim de . Yani bunlari hep aciklamak zorunda degilsin, yerine gore .

Cok sinir oldum esinize

Cok tesekkür ederim cevabiniz icin. Bundan dolayi sanirim sürekli tartisma cikariyor, aglatiyor, üzüyor, ailem ile görüsmemden rahatsiz oluyor. Sürekli özgüvensiz oldugumu vs beni daha cok yerin dibine sokmak icin bu hallere sokuyor.

Benimde sinirlerim yipranmis durumda.
En basiti cicek almaz, bana birsey yapmak istedigini söyler ama bu dedikleri sadece laftadir. Ama baskalarina geldimi mangalda kül birakmaz.

Bunlarin hepsini kasitli yapiyor sizi ezmek kendine bagimli kilmak için yapiyor.
Güçlü ve kararli durun.

Eşiniz sürekli pahalı markalardan alışveriş yapabiliyorsa bi zahmet bide hizmetçi tutsun.

Benimde sinirlerim yipranmis durumda.
En basiti cicek almaz, bana birsey yapmak istedigini söyler ama bu dedikleri sadece laftadir. Ama baskalarina geldimi mangalda kül birakmaz.
Benim eş de bana hiçbir şey almazdi şimdi uyurken baş ucuma güller birakiyor.
Ne günlerdi ya kabus gibiydi çok şükür geride kaldi.
Dilerim siz de huzura erersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…