- 1 Mart 2007
- 6.164
- 12.737
- 773
- 38
- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Çocuğunuz var mı?Bu adamla bir ömür sürdürebileceğinizi düşünüyor musunuz?Kendimi toparlamaya calisiyorum amcak kendime olan saygimi, özgüvenimi hepsini yitirdim. Icimde hic sevinc kalmadi.
Eskiden kendim icin birseyler yapardim. Kitap okurdum buna bile dogru düzgün vakit bulamiyorum. Cok fazla uykuya ihtiyac duyuyorum bu aralar. Sürekli uyu sen. Birkere bile saat 5 de kalkmadin. Sürekli söylrniyor.
Arar ögle arasinda yemek var mi? 10 dakikada hemen birsey hazirlarim eline saglik demez. Evin alisverisini ben yapiyorum. O sirf kendi isine gidip geliyor.
Annemlere gidelim dedigimde annemi ara dedigimde calisiyorun görmüyormusun tüm gün diyor ve bunu bagirarak yapiyor.
Bana annemi, ailemi ara diyor, aramayinca oftaligi yikiyor. Kadin benimle konusunca sikiliyor mecburiyetten ariyorum.
Hastalandiginda yemek yap gltürelim diyor.
Sorf istekler, hersdy cok fazla geliyor artik bana. Ne yapacagimi bilmiyorum. Nerden tutsam elimde kaliyor sanki.
Elime telefonu aliyorum kiminle yaziyorsun offff yeter sprekli elinde telefonlasin diyor. Halbuki daha 5 dakika anca olmustur elime alali.
Kendisi tüm gün nette.
Yok. Gecen sene düsük yaptimÇocuk var mı?
Aslan ya da başak burcu olabilir mi eşiniz?Narsistik bozukluk belirtileri gösteriyor ama bilemem tabi öyle mi degil mi.
Gösteriş meraklisi ve kendini çok övüp sizi çok yeriyor.
Öff cekilmez kaynanamda böyle hep ego şişirip durur etrafindaki insanlari ezmeye çalisir.
Terapi şart.
E kendi cinsel problemlerini çözsün önce.Cinsellik konusundada o kadar uc seyler istiyor ki benden. Sürekli yetersiz kaliyorum.
Şu yazdiklarinin daha fazlasini yasadim hatta promosyon olarak da ayni karakterde kayinvalide vardi. Hepsini alt ettimKendimi toparlamaya calisiyorum amcak kendime olan saygimi, özgüvenimi hepsini yitirdim. Icimde hic sevinc kalmadi.
Eskiden kendim icin birseyler yapardim. Kitap okurdum buna bile dogru düzgün vakit bulamiyorum. Cok fazla uykuya ihtiyac duyuyorum bu aralar. Sürekli uyu sen. Birkere bile saat 5 de kalkmadin. Sürekli söylrniyor.
Arar ögle arasinda yemek var mi? 10 dakikada hemen birsey hazirlarim eline saglik demez. Evin alisverisini ben yapiyorum. O sirf kendi isine gidip geliyor.
Annemlere gidelim dedigimde annemi ara dedigimde calisiyorun görmüyormusun tüm gün diyor ve bunu bagirarak yapiyor.
Bana annemi, ailemi ara diyor, aramayinca oftaligi yikiyor. Kadin benimle konusunca sikiliyor mecburiyetten ariyorum.
Hastalandiginda yemek yap gltürelim diyor.
Sorf istekler, hersdy cok fazla geliyor artik bana. Ne yapacagimi bilmiyorum. Nerden tutsam elimde kaliyor sanki.
Elime telefonu aliyorum kiminle yaziyorsun offff yeter sprekli elinde telefonlasin diyor. Halbuki daha 5 dakika anca olmustur elime alali.
Kendisi tüm gün nette.
Benim eş yay , yükselen bogaAslan ya da başak burcu olabilir mi eşiniz?
Simdi burada anlatmam pek uygun olmaz sanirim. Ama gercekten tuhaf tuhaf fantazileri var.
Ben normal kendimi begeniymiyorum ki normal isteklerine dahi yetisemiyorum ki artik.
Aslan burcuAslan ya da başak burcu olabilir mi eşiniz?
Aslan burcu
Nasil yaptiniz?Şu yazdiklarinin daha fazlasini yasadim hatta promosyon olarak da ayni karakterde kayinvalide vardi. Hepsini alt ettim
Benim eş yay , yükselen boga
Konu sahibi zayıflasa da değişmez bence kocası mesele zayıf ya da şişman olması değil kiAcil zayıflamanız lazım bu adamın çenesi çekilmez kendinize bakın onu mors edin... bence acilen toparlanın motivasyona ihtiyacınız var
İlk şart uzaklaşmalisiniz kisa bir süre ailenizin yanina gidin.Nasil yaptiniz?
Cok tesekkür ederim cevabiniz icin. Bundan dolayi sanirim sürekli tartisma cikariyor, aglatiyor, üzüyor, ailem ile görüsmemden rahatsiz oluyor. Sürekli özgüvensiz oldugumu vs beni daha cok yerin dibine sokmak icin bu hallere sokuyor.İlk şart uzaklaşmalisiniz kisa bir süre ailenizin yanina gidin.
Evlenmeden önceki size ve şimdiki size bakip aradaki farklari bulun ve onarin.
Sorunun sizde olmadigini sorunun eşinizde oldugunu anladiginizda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve çabalamayi birakacaksiniz.
Kendi degerinizi keşfedin onun söylediklerinin aslinda sizinle ilgisi olmadigini kendi iç yetersizliginden kaynaklandigini fark edin.
Kendinize bir mesguliyet bulun kurs vs her neyse ne olursa olsun bir meşguliyet bulun ve bundan ödün vermeyin asla caymayin.
Ne istediginizi sürekli ifade edin ifade ederken kararli durun. Aglamak hissettiklerinizden bahsetmek onu besler daha küstahlaştirir empati yetenekleri yok duygularinizi hissedemezler.
Hissettiklerinizi dogrudan ifade edin ama duygusalliga burümeden.
Beni kiriyorsun buna hakkin yok gibi. cümle sonunda mutlaka hakki olmadigini belirtin. Zira bu insanlar kendilerinde sinirsiz hak gorurler.
Başlarda degisiminize reaksiyon gösterirler kabullenmez eski halinize donmeniz icin baski kurarlar taviz vermeyin gerektigi yerde resti çekebilmelisiniz yoksa asla durmazlar.
Sonuclarini da goze alabilmelisiniz rest cekerken ayrilabilir de bunun garantisi yok zira.
Ama unutmamaniz gereken şu ki onu besleyen ve bu kadar cüretkar yapan da sizin korkulariniz.
Karşilarinda guçlu birini bulduklarinda ve ne yaparlarsa yapsinlar manipule edemediklerinde ya terk ederler ya da saygi duyarlar.
O sizin korkularinizdan kendinizi ispatlama cabalarinizdan besleniyor.
Kilo aldim diyorsunuz ben 55 kiloyken kayinvalidem bana öküz gibi yiyorsun çok kilolusun demişti. Ne yapayim simdi 40a mi düseyim kilolu demesin diye.
Iste hata tam da burda ne derslerse tersini ispat cabaniz onlari besliyor egolarini şişiyor.
Ne yapiyorsaniz kendiniz istediginiz için yapin eşiniz öyle istedi diye degil.
Bunlarin hepsini kasitli yapiyor sizi ezmek kendine bagimli kilmak için yapiyor.Cok tesekkür ederim cevabiniz icin. Bundan dolayi sanirim sürekli tartisma cikariyor, aglatiyor, üzüyor, ailem ile görüsmemden rahatsiz oluyor. Sürekli özgüvensiz oldugumu vs beni daha cok yerin dibine sokmak icin bu hallere sokuyor.
Benim eş de bana hiçbir şey almazdi şimdi uyurken baş ucuma güller birakiyor.Benimde sinirlerim yipranmis durumda.
En basiti cicek almaz, bana birsey yapmak istedigini söyler ama bu dedikleri sadece laftadir. Ama baskalarina geldimi mangalda kül birakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?