Ben normal degilim galiba

Bak ya zibidiye evlenmeseymiş o zaman artist artist hareketler.. Kusura bakmayın lütfen sinir oldum eşinize ben olsam dehhh derdim Evlenmeden önce böyle miydi? Fakir insan gibi davranma ne demek ya fakirler nasıl davranyormuş Kalksın temizliği de yemeğini de kendi yapsın o zaman nasıl oluyormuş hem iş hem ev ile ilgilenmek bakalım. Ayrıca kendisini başka kadın çekecek miymiş bu şımarık ve itici haliyle bu egolar nereden gönderiliyor bunlara Kendini sürekli öven ve eşine saygısı olmayan adama adam demiyorum maalesef insan soğur gerçekten siz soğumadınız mı? Zaten evliliğiniz böyle devam ederse de iyiye gitmez alın karşısınza konuşun ağır laflar ediyorsun kendine çeki düzen ver ben kilomdanda görünüşümdende memnunum beğenmiyorsan ayrılalım de bence

Yok artık,Allah canımı alsa da kurtulsam ne yaa? Eşinizin davranışları normal mi sizce?

Ben hep derim ''kadına kötü davranan erkeklerin mutlaka cinsel sıkıntısı vardır'' diye. Bir problemi vardır ki kadınlarla uğraşır. Sizin eşinizin de boşalma sıkıntısı var, size kötü davranarak üstünü örtüyor.
Siz kendinize bakıp zayıflasanız bile adamda ipler kopmuş. Tabii bu benim şahsi düşüncem. Allah kolaylık versin

Merhaba Benim kanaatime göre dört dörtlük de olsanız eşiniz eleştirecek bir konu bulur. Çünkü o bunun karakteri ile alakalı. İnsan olyıı yaşarken hiçbirseyin farkında olmuyor ama dışarıdan bakabilirseniz yaşadıklarınıza, burada yorumların ne kadar doğru olduğunu farkedeceksiniz. İş çevresi nasıl peki. Bir iki iltifat aldı galiba bünye alışık olmadığından kaldıramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…