Ben oğluma aşığım diyen kayınvalide 😔

Yalnizkus3108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
173
79
48
Kayınvalidem sürekli kıskançlığından ben oğluma aşığım bunu herkes kabullensin falan diyo ailemin eşimle konuşmasını istemiyo zaten bu konuda yeterince eşimi doldurdu herneyse işte böyle ben bu kayınvalideyle nasıl başa çıkıcam bide aynı evdeyiz eşimde yok ne yapacam bilmiyorum 🤷‍♂️

Kayınvalidem sürekli kıskançlığından ben oğluma aşığım bunu herkes kabullensin falan diyo ailemin eşimle konuşmasını istemiyo zaten bu konuda yeterince eşimi doldurdu herneyse işte böyle ben bu kayınvalideyle nasıl başa çıkıcam bide aynı evdeyiz eşimde yok ne yapacam bilmiyorum 🤷‍♂️
Diğer konunuzu okudum eşinizi dudaktan öpmek nedir arkadaş🤦en kısa zamanda kocanı ikna et ayrıl o evden yoksa böyle gider hep

Evet kuzum eşi asker geldiğinde kv kıskanıyo gece 12 de yatmalarına rağmen yine kıskanıyo hediye almışlar diye kv dudaktan öpmüş
Ne kadar igrenc bi davranış tövbe yarabbim 🤦‍♀️ eşi bu duruma ne diyo acaba ay tıksındm valla

Diğer konunuzu okudum eşinizi dudaktan öpmek nedir arkadaş🤦en kısa zamanda kocanı ikna et ayrıl o evden yoksa böyle gider hep
Zaten geçenki tartışmada diyorki. Oğlum senin ağzına baksa dediğini yapsa çoktan ayrılmıştınz bu evden siz diyo laflara bak ya kaynanam çokfena kıskanç çok. Eşim uzaklarda olmasa çoktan ayırmıştıkta evi işte

Töğbest Ne kaynanalar var yarabbim 🤦🏻‍♀️

Zaten geçenki tartışmada diyorki. Oğlum senin ağzına baksa dediğini yapsa çoktan ayrılmıştınz bu evden siz diyo laflara bak ya kaynanam çokfena kıskanç çok. Eşim uzaklarda olmasa çoktan ayırmıştıkta evi işte
Hayatın zor canım eşini seviyosan eşinde seni seviyosa beraber göğüs gereceksiniz bu olanlara mutluluklar dilerim😊

Eşiniz bu konuda ne diyo
Eşim uzakta olduğu için böyle dediğini falan bilmiyor ama onun yanındaykende buna benzer şeyler söylemişliği var. Annesi sonuçta onu sevebilirmiş falan filan. Burdayken annesini frenlemeye çalışıyo ama uzakta oluncada böyle biz yiyoruz birbirimizi. Bak kıskanır ben buna saygı duyuyorum zaten ama elinden alan yok eden yok hala dahada kötüyüm. Geçen bi eşim burdayken tartştık tabi. Eşim hep beni. Haklı buldu neyse tartşma bitti eşim dedi ki bana hadi dışarı gidiyoruz hani bi kafede falan oturmaya neyse hazrlandm çıktık. Ertesi gün bana diyorki sen oğlumu aldın gittin diyo.

Back
X