ben ölüyorum.

Seni burda merak eden tek bir üye yok ki!!!
Akşam akşam hepimizi korkuttun ve bir açıklama borçlusun!!!

Anlamını yitirdi konu şu anda,bulalım dedik korktu tabi,açık etti kendini,burda duygu sömürüsü filan yapıcaktı ,herkes hakkını helal edecekti,oda içi rahat uyuyacaktı,çünkü kalbini kırdığı kişiler vardı falan filan.intihar filan işin süsüydü,akşam akşam üzüldüm bide .

Son düzenleme:
kızlar hepinziden çok utanıyormuş o yüzden konuya gelemem diyor.bir de burada bi ablası varmış o yüzden kimliği deşifre olsun istemiyormuş.

şimdi konu açan başka bi üyeye kimse bakmıcak anlaşıldı, yahu dikkat çekme çabası yani çok açık intihar edecek adam saatlerce burda durur mu, kazenin verdiği cevaba bakın ciddi bişey olsa o ulaşırdı zaten, tamam canım okuyosan epey korktuk tt oldun

konu sahibi çok afedersin ama nedir şimdi bu? gelip bir-iki kişiye öm atıyorsun ve kimseye söylemeyin diyorsan neden mesaj atıyorsun ki? karanlıkta göz kırpma deyimi bunun için söylenmiş sanırım..

ARkadaşlar 2. üyelik değilde ben ölümü filan sevmiyorum. Geçti gitti hadi şimdi dağılalım...

kızlar hepinziden çok utanıyormuş o yüzden konuya gelemem diyor.bir de burada bi ablası varmış o yüzden kimliği deşifre olsun istemiyormuş.

Tek bir ablasi yok ki burda ki herkes cok endiselendi ve su an cok kizdi cunku yaptigi sey hos degil ve kim oldugunu artik hepimiz anladik ama cok uzulduk hepimiz destek olmaya calisirken... utanicagi bir sey yok ki utanilcak bir hareketi yok ki... sadece yardima ihtiyaci var...

Ilk atışta tutturmuşum.
Bu iş tehlikeli yanlız kadesa.
Her gün sana yoklama versin, canım sıkıldı.

Yine aynisini yapiyorsun sonra da gelip hakkinizi helal edin diyorsun.Ben senin utanmalarina da pisman olmalarina da inanmiyorum artik. Ya artik duze cik kendini desifre et yarin hayatinda yeni bir sayfaya basla, ya da her zaman bu tur konular ac. Sonra da acilan konulara inanmiyoruz millet niye inanmiyorsunuz diyor.

Kimse seni pisman oldugun icin rencide etmeyecek ama bu sekil olmaz. Bir yerde artik durmalisin.

Son düzenleme:

balıktayım demesinden belliydi aslında da insanız üzülüyoruz... yazık

kadesa farkındamısın burdaki herkese bir özür borcu var her kimse o ,telaş yaptık burda boşu boşuna ,resmen blöf yaptı,insanları üzdü korkuttu

Ee ne oldu şimdi?
Hepimizi telaşa düşürdüğün için hak geçti yine..

İntihar bile alay konusu olmuş ya..

Kızlar çok ilgilisiniz gerçekten, ben hiç anaç değilmişim bunu bir kere daha anladım.
7-8 saat olmuş konuyu açalı, intihar eden ederdi diye düşündüm konuyu ilk gördüğümde.

itiraf ederse bu sefer endişe edin ama intihar etmeyecek ...

bazen birilerini deşerken ve deşifre ederken durmasını bilmeli...

itiraf ederse bu sefer endişe edin ama intihar etmeyecek ...

bazen birilerini deşerken ve deşifre ederken durmasını bilmeli...

tek isteği ailesine ulaşılmaması aslında.banada sana msj attım dye msj attı aileme ulaşmayın diye.utanıyorum diyor başka bi şey demiyor.ben çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…