Ben onsuz bir dakika bile duramıyorum :(

mbynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
17
3
36
İstanbul
Buluşuyoruz sevgilimle sonra ayrılıp evlerimize gelecekken çok kötü oluyorum katlanamıyorum onsuzluğa. Canım sıkılıyor sinirleniyorum bunu nasıl aşıcam ben?

[/SIZENasıl bir psikoloji bu yahu anlamadım ki:26::26::26:
Cok seviyor olabilirsin ama bu kadarı fazla geldi gibi bana eğer böyle yaparsan. untma biz insan oğluyuz karşındakide öyle sıkılır senden Bence bunu aşabilirsin. İlişkiniz yeni ise eğer zamanla gececektir bu da. kafana takma bakalım]

Buluşuyoruz sevgilimle sonra ayrılıp evlerimize gelecekken çok kötü oluyorum katlanamıyorum onsuzluğa. Canım sıkılıyor sinirleniyorum bunu nasıl aşıcam ben?

Bana eski günlerimi eski ilişkimi hatırlattın... kendini bu kadar hırpalama tadında yaşa duygularını. bunun bile güzelliği var. bi insanı özlemek sürekli görmek istemek nasıl güzel birşeydir... ama kendine zarar vermediğin sürece...

kendimi gördüm sanki
5 yıldır çıkıyoruz,hep öyleyim halada öyleyim..
ama biz çok zor günler geçirdik,birbirimize bağlandık çok o yüzden oldu sanırım

Aramızda 11 saatlik mesafe var,şükredin.

4 yıldır çıkıyoruz ve bende aynen senin gibiyim.
Daha bile kötü oluyorum ben :)

kendinizi oyalayacak.kafanızı meşgul edecek birşeyler bulun.. müzik dinlemek olabilir bu..

sevginiz daim olsun

2 buçuk yıldır beraberiz son zamanlarda fazlaca sevgimi belli ettim ve şımarttım. Adama ne desem ters gelmeye başladı işine gelmeyen bir şey olduğunda azarlıyor beni. Misal dün ona dedim ki "aşkım sen whattsappta bu kadar online olmazdın ve telefonunu benden saklamazdın?" işte çıkıştı biz evlenmeyi düşünüyoruzda sen hala güvenmeyi öğrenemedin vs. Bağrındı bende çıktım gittim. Ardından konuşmaya geldi sarılma çabası vs. ben İstemeyince bu sefer kızdı o çekip gitti. Peşinden koştum kolunu tuttum elimi ittirdi döndü gitti.

çok şımarttım nasıl geri toparlıcam?

Bende senin gibiyim bizde 5. yılımızın içindeyiz çok kötü oluyorum ayrılırken onun yanında herşey çok güzel ama onsuz hayat duruyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…