Ben ortalık malı mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rica ederim
Bence de arada bir soluklanmak lazım. Akışına bırak, tadını çıkar

Ahaha kahveyi iyi bağladın yahubakalım önce hanginiz evlenecek kiz@Velvette önce seni evlendirmekten bahsetmeye başladı bak,durup durup önce senin başını bagliyomusuz bide ne gülerim ajsjahash

Tinder dan falan mı bulsan

İkimiz de evlenmeyelim bu konu kapansın
Kız sana hayranliklar oluurraşık olanlar oluurrTürkiye de kaç tane evlilik teklifi alacağın belli değil bilmiyosun ki hele bı açıl saçıl hayranlar çoğalır açarsın bı konuDersin hayranlar çoğaldı o zmn görürüm şimdilik kapatıyorum bu konuyu ama bence sen açıcan yeniden gör bak
Boyleleri çıkar demedi deme

Burcunuz ikizler mi yakın hissettim
Alışırsınız bence zamanla olduğunuz yere. Ait hissetmeyin ne güzel dolanın öylesi daha güzel gelirdi bana.
Küçük şehir derken hangisi acaba, okuduğum şehirdeyseniz güzel arkadaş olabiliriz gibi geldi
Türk olanlara yaklaşırken bence dikkatli olun, abazalıkları görseniz şaşarsınız. Hele hele ciddi birşey istemediğinizi asla söylemeyin
Zamanla herşey oturur bence sizde bu arada bir kursa falan gidebilirsiniz bir hobi edinebilirsiniz

1- hiçbir yere ait hissetmemek, hem heryere kolay uyum sağlamanızı, hem de heran bir yeri terkedip gidebilme rahatlığı da sağlar o yüzden bu güzel birşey olabilir

2- kendi mesleğiniz nedir, trde neden iş bulamayasınız, küçük bir şehirdeyim demişsiniz aileniz mi orda, yıllarca yurtdışında yaşayınca küçük yer bir zaman sonra sizi sıkmaya başlayabilir, çünkü bir zaman sonra herşey aynı gelmeye başlayacaktır ve sanıyorum bu da size göre değildir

3- okuçuluk, spor vs. güzel yapılabilir, tam olarak nerde yaşadığınıza göre yapabileceğiniz aktivitelerde değişir
son olarak arkadaş bulmak vs. zor değil zamanla kendiliğinden gelişen durumlar bunlar

belki de evlenip kalırsınız hiç belli mi olur
ama doktoranızı yapın kesinlikle

Hayatını orada devam ettireceksen mutlaka edinirsin bir-iki yıl içinde, benim geçici olduğu için daha zor, tam edineceğim yine huop taşınmaca:)

Bak bunu sakın sakın böyle düşünme hayatta ne olacağı kimin hayatında kalıcı olacağı belli olmaz.

Uzun bir süre kendi şehrimde arkadaşsız kaldım, birine bağlanmak istemediğimden sevgili edinmedim. Çünkü her hafta sonu şehir dışındaydım, hafta içi zamanım bana kadardı. O yüzden hiçbir ilişki türüne yatırım yapasım gelmiyordu.
Baktım ki böyle olacak gibi değil kendimden ödün veriyorum, burada hayat kuramıyorum, istediğim kursa bile yazılmıyordum ki bir bağım olmasın rahatça gidip geleyim diye. Bende gitmelerimi azalttım, hem o taraftaki arkadaşlarımla iletişimimi koparmadım hemde burada kendime yeni bir düzen kurdum.

ooo bu hizmet çok ama kk için. ıban yazıyorum özelden

Ahaha kahveyi iyi bağladın yahubakalım önce hanginiz evlenecek kiz@Velvette önce seni evlendirmekten bahsetmeye başladı bak,durup durup önce senin başını bagliyomusuz bide ne gülerim ajsjahash
Bugün tanışma kahvesi, yarın damat kahvesi.

Yok ben evlenmem kolay kolay.

İkimiz de evlenmeyelim bu konu kapansın
Niye kız negzel evleneceksin bebe pırtlatacaksın işte.

Valla hiç bulaşmak istemediğim bir şeydi ama dün indirdim artık
Dikkat et de çok tanıdıklarına denk gelme ashfha

Böyle app tasarımı, programlama tarzı bir halk eğitim kursu diyorum. Üniversite mezunu işsiz türk erkeği kaynıyor oralar. Ortak wp grupları etkinlikler derken yürür gidersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…