Mantıklı. Denerim. Ben çok takıntı yapmıyorum ama yine de mikrobun yayıldığını bilince rahatsız oluyosun.Wcnize büyük harflerle yazı yazın,kullanım talimatı gibi,
'kapağın kapatılarak sifonun çekilmesi rica olunur' şeklinde.
Sinir olmaktan daha iyi bence.
Benimde alaturka fobim var . Mecbur kalınca giriyorum ama o terlikler falan herkes giyiyor. Çocukken eski tip evlerde girerdik , hatırlıyorumda sıçrardı bazen . Çıktıktan sonra ayaklarımı yıkardım . Herhalde o zaman fobi olmuş hiç sevmem .Rahatsızsınız galiba evet.
Alaturka tuvalet bana hiç hijyenik gelmiyor. Titizliği alaturka kullanmakla da asla bağdaştırmıyorum. Birbiriyle zıt anlamlı gibiler gözümde... bence alaturkayı bantlayın. :)
Yazmayım dedimde dayanamadım. Herkesin bu hayatta takıntısı vardır Ancak taharet musluğu kapandıktan sonra el yıkar insanlar genelde . O insanlar bayağı sayı olarak fazladır .Bu arada klozetlerdeki en pis ve mikroplu yerler tahret musluğu. Ben buna çok dikkat ediyorum ama tahret aldıktan sonra sabunla iyice yıkamadığı eliyle o musluğu kapayan insanlar var. Böğğğğ. Ya pis iş işte. :) konu sahibi konuyu açtıktan sonra iyice takıntı olacak.
Evet tabi muslugu açık bırakmak doğru değil tabi. Ama diğer elle kapatılabilir. :))) mesala musluk sol taraftaysa sağ elle kapatılırsa sorun olmaz. Buna dikkat etmeyen çok insan vardır.Yazmayım dedimde dayanamadım. Herkesin bu hayatta takıntısı vardır Ancak taharet musluğu kapandıktan sonra el yıkar insanlar genelde . O insanlar bayağı sayı olarak fazladır .
Çok detaya girmeyelim tabi ama , hangi elini kullandığında önemli taharet alırken . Düşündüm ben nasıl yapıyorum diye . Ve annemin sürekli eleştirdiği sağ elimi kullanmanın faydası varmış . Bu takıntımla yüzleşmiş oldum.Evet tabi muslugu açık bırakmak doğru değil tabi. Ama diğer elle kapatılabilir. :))) mesala musluk sol taraftaysa sağ elle kapatılırsa sorun olmaz. Buna dikkat etmeyen çok insan vardır.
Benimde alaturka fobim var . Mecbur kalınca giriyorum ama o terlikler falan herkes giyiyor. Çocukken eski tip evlerde girerdik , hatırlıyorumda sıçrardı bazen . Çıktıktan sonra ayaklarımı yıkardım . Herhalde o zaman fobi olmuş hiç sevmem .
Gozumde canlandi resmen..su an tivalete nasil giricem onu dusunuyorum.Klozette buyuk abdest lop diye suya dusuo suyla birlikte hem vucudunuza hemde klozetin oturma kapagina sicriyor.kapagi kaldirdiginizda hem idrar damlalari hem diski izlerini goruyosunuzdur zaman zaman.yani bilemiyorumki.alaturkadada mesela idrar hedeflediginiz yere gitmez ise, ayaginiza ve terliginize corabiniza sicrayabiliyor .gercekten ikiside sıkıntı.iki ucu afedersiniz b.k
Bu konudan sonra evdeki butun tuvaletleri kapatip komsununkini kullanicamBu arada klozetlerdeki en pis ve mikroplu yerler tahret musluğu. Ben buna çok dikkat ediyorum ama tahret aldıktan sonra sabunla iyice yıkamadığı eliyle o musluğu kapayan insanlar var. Böğğğğ. Ya pis iş işte. :) konu sahibi konuyu açtıktan sonra iyice takıntı olacak.
Bu konudan sonra evdeki butun tuvaletleri kapatip komsununkini kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?