Ben,sevgilim ve o.....

Benim en yakın arkadaşım hayatta gelmez gel desemde gelmez. Sürekli sizle ne işim var der
Erkek arkadaşım mümkünatı yok sürekli yanımızda birini istemez. Bu bizim için başlı başına kavga sebebi.
Ben erkek arkadaşıma hediye alma dediğimde tamam deyip alırsa onu doğduğuna pişman ederim.
Siz arkadaşınızla bağınızı koparacağınıza o adamdan kurtulsaydınız.
Ben bu olaya o kadar iyi niyetli bakamıyorum.
Neden mi ? Çünkü alma demişssiniz rahatsızlığınızı belirtmişsiniz.
Ama o yine de almış. Açıklamada sen değer veriyorsun diye aldım ben.
Ulannnnn zaten alma bu beni mutsuz edecek demişim dalga mı geçiyorsun benimle diye sorarlar adama.
Sonrası başlı başına fiyasko kız neden hediyeleri yüzünüze atcak .
En kötüsü burasıı sen sevgiline söyle almasın kısmı.
Hata sıralaması yapacak olursam
SİZ
SEVGİLİNİZ
ARKADAŞINIZ
Ki bence çok dikkat edin onlar arkadaşlığına devam edebilirler.
Kız mazluma yatacaktır büyük ihtimalle

Hata sende çünkü sevgiliyle arkadaş arasında bu derece samimiyeti kuran kişisin. 13 14 yaşında değilsen sevgilinle ilişkin başbaşa olmalı.

Hata diğer kızda çünkü her çağrıldığında gitmesi şart değil. Hadi sen çağırıyorsun, ama onun en azından düşünceli olup da her yere koşmaması gerekirdi.

Hata sevgilinde çünkü hediye konusunda anlaştıysanız almaması gerekirdi. Eğer konuyu aranızda konuşmasanız alması doğal ama konuşup anlaştıktan sonra kafasının dikine gitmeyecekti.

inanki senin sevgilinin yerinde olmak istemezdim sevgilimle buluşucam iki güzel söz söylicem belki birazcık ileri gidicem o o sürekli yanında arkadaşını getiriyor. sevgilinin yerine bir koy kendini istermiydin herbuluşmanıza en sevdiği erkek arkadaşını getirsin. herkesin yeri ayrıdır bu ayrmı yapamamışsın sonucuna katlanmalısın. yıllarca emek verdiğin arkadaşından olmuşsun ya ikisini de kaybetseydin. arkadaşlığını bitirmenin bir alemi yok. bence şunları yapmalısın. kız arkadaşlar bazen kız kardeşler kadar özeldirler vazgeçilmezdirler bir erkeğin ne olursa olsun kim olursa olsun aranıza girmesine izin verme. sakin kafayla iki olgun insan gibi konuşun hatanın büyük payı sende bunu kabul ettiği söyle onca yılın emeğini bir köşeye atmayın. arkadaşlığınıza eskisi gibi devam edin ama özel anlarnız size özel kalsın onu bunu sokmayın araya. kız arkadaşlar sevgililerden önce vardı diye siyam ikizi gibi yapışık gezmek zorunda değilsiniz. ikisine da yeterli zamanı ayırın mesafeyi koruyun yeter. çözülmeyecek sorun değil bunlar. kız arkadaşınızla arayı düzelmek istemiyorsanızda erkek arkadaşınıza beni bırakma bir tek sen varsın baskısı yapıp onun iyice havalara girmesine de sepep olmaın kendini vazgeçilmez sanmasın.

Son düzenleme:
Benimde üniversite aynı odayı paylaştığım arkadaşım vardı.
Şuan kardeşten öteyiz o benim için çok ama çok önemli yeri geldi ben hastayım diye başucumdan ayırlmadı, yeri geldi aynı tabaktan yemek yedik.
Aynı evi paylaşan insanlar arkadaştan öte dosttur.
Yaptığınız size göre doğrudur bundan hiç şüphem yok ve yargılamıyorum da ama sevgiliniz bence naziklik etmiş.
Benimde bu bahsettiğim arkadaşımın sevgilisi gelir giderdi okuduğumuz şehire.
Yanlız kalmamam için beni de davet ederlerdi yok desemde ısrar ederlerdi.
Allah var ne ben ne de sevgilisi birbrimizin gözlerinin içine bakmış değiliz.
Aramızda saygı vardı herşeyden öte.
o kadar yılbaşı oldu doğum günüm oldu vs bana bir hediye almamıştır sevgilisi ki onunla da arkadaş olmuştuk
ben bundan gocunmadım belkide sizin gibi arkadaşım alma demiştir bilemiyorum da
bunlar çok önemsiz şeyler bence.
o kadar yaşanmışlığı bir anda silip atmanız hoş olmamış.
arkadaşınız da inat etmiş nedenini bilemedim.
Olan olmuş sevgiline de çok yüklenme bir de onu kaybetme...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ne kadar da yanlış yapmışsın.Her sevgiliyle buluşmada arkadaşmüymüş.Ne kadar yakın arkadaşında olsa,dostunda olsa en fazla 1-2 kere götürürsün o kadar.Sizde çok abartı olmuş.Hiç özeliniz olmaz,birbirinizle bir şeyler paylaşamazsınız arkadaşından dolayı.Bu da nasıl sorun olmadı anlayamadım.Hadi sen arkadaşını çağırıyorsun e bu kız nasıl her seferinde kabul ediyor?? Benim en çok rahatsız olduğum durumlardan birisi de budur.İki sevgili beraber yanımda durucak bende öyle tek başıma sap gibi fazlalık gibi.Ne kadar yakın olursam olayım bu his oluşur bende.Kusura bakma ama arkadaşında yüzsüzmüş biraz hem her buluşmanızda yanınızda oluyor hemde alınan hediyeleri deneyip atmamakta diretip + size saldırabiliyor.Pes doğrusu...Arkadaşlığınızı bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız hatta bunu yapmakta geç bile kalmışsınız.Ama sevgiline de bir güzel fırça atıp burnunu sürtmelisin bence.Ne bu böyle ya? Bugün bu arkadaşına böyle yapıp senin dediklerini dikkate almazsa yarın öbürgünde başka yakın gördüğün arkadaşına aynısını yapabilir...İkili ilişkilerde de dikkatli olmalısın canım benden sana bir uyarı..

valla çok yakın arkadaşımsa çok güvenirim ki öle bi arkadaşım var ondan sevgilimi kıskanmam ve ona hediye alırsa mutlu olurum ama sürekli yanımızda olmaz olsada sorun olmazdı bence arkadaşlığınızda sorunlar varmış zaten. hoş siz alma deyip almış o hata ama her geldiğinde onada çicek alırmış artık ayıp olur diye düşünüp almıştır bence, sizin gidip arkadaşınıza hediyeleri çöpe at falan demeniz ne saçma geldi bana...

En büyük hata sende,
sevgilinle her buluşmanda kızın işi ne ? Siz ilişkinizi 3 kişilik yaşamışsınız resmen.
Ben burda hem erkek arkadaşından hemde kız arkadaşından şüphelendim.
Hediye alma dediğin halde almış üstelik iki tane,arkadaşında seninle hediyeler için inatlaşmış :44:
Etkilenme olmuş olabilir aralarında.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim hediyeleri çöpe at ne demek allah aşkına,
o saatten sonra atsa ne olur atmasa ne olur çok çocukca geldi bana.

konuyu okuyup cevaba daldım direk yorumları okumadan
kusura bakma ama burda en büyük suçlu SENSİN
neden ilk baştan beri sevgilinle buluşmaya giderken arkadaşınıda götürüyosunki
bu senin arkadaşını sattığın yada onu yalnız bıraktığın anlamına gelmez
bigün onla olursun bigün onla bişey yok bunda kırılan kırılsın
herkesin bi özel hayatı var sonuçta
bakalım arkadaşının sevgilisi olsa o seni yanında götürecekmi
arkadaşınla paylaşacağın şeyler var sevgilinle paylaşacağın şeyler var hepsiçok farklı
bence en büyük hatayı kendinde aramalısın sevgilim çok iyi romantik falan demişsin ince düşünceli demişsin
çocuk ikinizede hediye almış tamam aynı hediye değil farklı hediye alabilirdi o ayrı
bari yılbaşında kızı yanında götürme
evlenince gerdeğe girerkendemi yanında olacaktı
walla okurken çok sinirlendim ya

Ben varya şu alma dedim buna rağmen almasından arkadaşıma değil adama yol vermiştim

Ben varya şu alma dedim buna rağmen almasından arkadaşıma değil adama yol vermiştim

Bende arkadaşlık kolay bitirilmemeli diyorum
Sonuçta aynı evde yaşayacak kadar değer vermiş bu insana
Ama her ne olursa olsun arkadaşımı dinlemeden bağırıp çağırmadan işin iç yüzünü çözerdim
belkide adam farkettirmeden kıza yazıyordu kızın da hoşuna gitti bu ilgi
insanoğlu çiğ süt emmiş insan 30 yıllık kocasını tanıyamıyor bazen.

Olayda tek hatalı kişi varsa o da sizsiniz kusura bakmayın. Arkadaşlık başkadır, aile başka, duygusal ilişki başka.. Bunları birbirine karıştırırsanız olacağı buydu.. Ayrıca ne arkadaşınızda art niyet bulabildim ne de sevgilinizde..

hatta en başta sendeymiş 3. kişi ilişkide hep zarar, ben sadece bi gün dogum gunumde yanımda bi arkadaşım vardı onda bile ne sıkıntılar oldu... neyse arkadaşını çıkarmışsın işin içinden... iyeti kötü belli ki ama sevgilin çok yüz vermiş sende... 3 kişilik bi ilişki olmuş resmen 2 kız bi erkek..

Ya bu arkadaş olan hanımefendinin sizin buluşmalarınıza katılmaktan başka sosyal aktivitesi falan yok mu?

Ne biçim bir ilişki bu ya.Bence hatalı sizsiniz konu sahibi hanım.Arkadaşsa arkadaş ne işi sevgilinle senin yanında.

Sevgi meleği kaçgündür bir konu var 15 yaşında ki kardeşiyle kocasının ilişkisi çıkmış.
Arkadaşa nasıl güvenilir ki..
Bende çok taratar değilim aşk meşk olayında sürekli olan arkadaştan.
Kaldı ki dediğin gibi bişey olabilir.
Hatta çok muhtemel kesin yazıyor kızında hoşuna gitmiş.
Yoksa kız öyle bir tepki verirmiydi atmıyorum sevgiline söyle almasın.
Kızda da bir art niyet olduğuna eminim ben.

bence de en kısa zamanda bu konuyu konuşmalısın.

sen o kadar dibinizde tutmasan böyle olmazdı zaten. sen haklısın hakszsn demiyorm bşında yaptgn yanlş. sevglin sana bşy alırken sürekli yanınıza onada bşy vermk istemiştr tabi kız bakıp kalmasn die. ama sevglnde abartmş baya. ne bliym nsl rahat ettinz arkadşnz sevglnz aynı ortmda sürekli. bn sevglmle 1 yl kmseyi tanştrmadm daha yeni bşladk öyle çok görşmeyiz ama yinede onlar ilerde oturucak şeyler. inan böylsi daha ii olmş sevgln varken nolabilrki ne kdr yalnz kalabilrsn.

kusura bakma canım ama olayda asıl suçlu sevgilin değil sensin..belli ki kimseyi kıramayan birisi sevgilin..onu da kırmak istememiş öğrenci olduğunuzdan kimseniz olmadığından ikinize de hediye almış sen ise kıza açık açık hediyeleri at demişsin...çok saçma bu..hem kızı sen götürüyorsun heryere aranıza katıyorsun hem de yine bağıran çağıran sen oluyorsun...arada bi getirilir ama herzman başkasının ne işi var?kızkardeş ols istenmez her zaman yalnız kalıp bi kafede konuşmak ister insan ya da yanyana yürümek ister..ne işi var 3. kişinin yanınızda?suç sende canım başkasında arama..ve umarım birdaha bu hataya düşmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…