Ben,sevgilim ve o.....

Hata sende konu sahibesi. İnsanlarla arana sınır çizmeyi bilmezsen elbette sorun-lar yaşarsın. "Çok yakındık; yaşanmışlıklarımız vardı" diyorsun da sorarlar insana şu hayatta olmayan şey var mı? İnsanlar kızkardeşlerinin kocasıyla kaçıyor geçen gün topikte okudum. Yani öyle kimseye körü körüne güvenipte dibine kadar sokmıcaksın. Yaşayarak anlamışsın zaten ama bundan sonra takip et bakalım sevgilin o kızla görüşmeyi kesecek mi? Belki de sayen de güzel bir arkadaşlık başlamıştır çok iyi niyetlisin ya ...

her buluşmanızda ynınızda olsam banada çiçekler hediyeler alsa bende ayna karşısında onlarla kendime bakar hayaller kurardım ondan etkilenirdim yani pardında bide bunu yazmak istedim

her buluşmanızda ynınızda olsam banada çiçekler hediyeler alsa bende ayna karşısında onlarla kendime bakar hayaller kurardım ondan etkilenirdim yani pardında bide bunu yazmak istedim

Bencede bu çok doğru yaa şimdi koydum da o kızın yerine kendimi insan pratiğe dökemese de düşünür yani

işe bir de şu taraftan bakmak gerek..
arkadaşın sevgilini arayıp bana böyle böyle davrandı deyip ,
ajitasyon yapıp, seni safdışı edip, bi de ikisi görüşmesinler..
bunlar olası şeyler..sen tetikte ol ..

Mesela benimde erkek arkadaşım kuzenimle tanışacaktı
Gelirken bana gül almak istemiş kuzenim var diye ona da alması gerektiğini düşünmüş.
İkimize de gül almış. Ama farklı adet ve renklerde.
Bana mavi bir gül almış aşılı kulağıma senin için özelini buldum diye fısıldamıştı ama kuzenime de pembe almış
Mesela yaptığı davranış çok hoşuma gitmişti.
Ama bunu arkadaşıma yapsa ne kadar hoşlanırdım bilmiyorum
Kız son anda böyle bir çirkeflik yaptığına göre göz dikmiş içten içe iç çekmiş olabilirrrr..

vallah bastan okudum sonuna kadar bu yorumu yazacaktim arkadasim yazmis sagolsun.
Soylenilmesi gerekenler soylenmis sen sen ol herkesin yerini ayri tut, kimseyide bundan sonra ozel iliskilerine karistirma,
bence o arkadasin seni onun sevdigin kadar sevip saymamis.
Bundan sonrasi icin hayirlisi diliyorum...

Ben kesinlikle iki yorumada katılıyorum...Ben evliyim kız kardeşimi bile götürmüyorum sürekli..Çok görüştüğümüz zamanlarda eşim diyor burçincim bazende yalnız çıksak diye ki haklı ben ise düşünemiyorum kardeşim nede olsa yani bence her ikisinde de suç var..Ben bile kimi zmn kardeşimi çağırdığımda 18yaşında kardeşim siz yalnız kutlayın abla der bu kadar da düşüncelidir..Bence sen mesafeyi koruyamamışsın..Erkek arkadaşın sürekli arkadaşına da hediye almak zorunda felan değildi bence canım senin onun sevgilisi olmanın ne özelliği kalmışş...:44: Çok üzüldüm durumuna birde merak ettim sevgilinde bir değişiklik varmı ? şuan ..

bence o kızı hayatınızdan çıkarmakla en doğru olanı yapmışsınız
siz tüm iyi niyetinizle ona "sen de bizimle gel" diyebilirsiniz ama onun cevabı "siz takılın ne diye kara kedi gibi dolaşayım aranızda" olmalıydı
eee hatun durumdan memnun, yiyor içiyor hediyeler çiçekler alıyor vs. bir nevi ego tatmini belkide
erkek arkadaşınız ona da çiçek aldı mesela ben o kızın yerinde olsam "arkadaşım biliyorum beni ayırmıyorsun ama buna gerek yok, sen ona çiçek aldığında ben yeterince mutlu oluyorum zaten" demek olmalıydı.

sonuç olarak, bence çok ama çok güzel olmuş. ilişkiler iki kişiliktir 3. ye lüzum yok hele bu kadar iç içe olmaya hiç gerek yok
sevgiyle kalın

kavga sırasında arkadaşına bu kadar kırıcı şeyler söyleyebildiğine ve saçbaş girmek üzere olduğunuza göre zaten aranız peki de sıcak değilmiş.. sadece yüzeysel bi samimiyet varmış aranızda anlaşılan.. bütün hata sende kız arkadaşını ilişkinizin içine bu kadar sokmamalıydın.

Hatayı en başta sen yapmışsın
Ki burda ben kızda suç bulmuyorum
Suçlu erkek arkadaşınken , kıza bağrıp çağırmışsın
Sen yanlış kişiyi hayatından çıkarmışsın
Hata yapmayada devam ediyorsun bence..

sabiiiiiiiiiir yarabbimm... kiza niye suc atiyorsun sen burda tek suclu sensinnn simdi masum ayagina madur ayagina hic yatma...

arkadaşınızı yanınızda canta gıbı tasırsanız olacagı buydu

canım eğer erkek arkadaşının yaptığının altında bişeyler aramazsak gayet kibar biri gibi görünüyor..

belliki karşı tarafı imrendirmemek için onada hediye almış..

arkadaşınız ise hediyeler konusunda diretmiş, belki çok çok iyi dostluğunuz olsa seni mi kıracam ancak sevgilini benden kıskanarak beni kırıyorsun diyebilirdi, çünkü gerçekten dost olan biri dostunu kırmamaya özen gösterir ve kendi kırgınlığınıda belli edebilirdi bu şekilde..

fakat anlattıklarından bende soru işareti bırakan tek bi nokta var..

sadece sevgilinin arkadaşına hediye almasını mı kıskandın yoksa aralarındaki samimiyeti mi ?

fakat yinede hatayı başta sen yapmışsın, her yere kız arkadaşla gidilmez ki..

sevgilinle hiç mi özelin yoktu hiç mi rahatsız olmadın ondan..

Bakın bu arkadaşımız kızı yanlarında taşıdığı için hatalı ama iki noktaya dikkat çekmek istiyorum.
1. Sevgilisine alma hediye dediği halde sevgilisi hediye almış.
Kaldı ki bence burada en büyük sorun da bu. Neden alma dediği halde alıyor ? Bu kibarlık olarak adlandırılabilir mi ? Yani sevgilim uyarıda bulunduğu , istemediği halde bunu yapmam.. Ben burada art niyet olduğuna inanıyorum
2. Kız olay sonunda atmıyorum sevgiline söyle almasın ozaman diye çirkeflik yapmış.
Kız en yakın arkadaşı ya hani bu durumda tamam canım madem bu kadar sorun ettin sen ben atayım demesi gerekmezmiydi ? Neden böyle demedi ? Acaba çocuğun bu tavrı kızın hoşuna gitmiş olabilirmiydi ? Ben burda da bir art niyet olduğuna inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kız da sinirlenmiştir muhtemelen. Benim üstüme bu kadar gelinip bağrılıp çağrılsa napardım bilemiyorum..
Biz burda olayı tek taraflı dinliyoruz sonuçta. Kızın niyetlerini bilmemize imkan yok. Belki art niyetlidir belki değildir.

Valla açıkcası benim en yakın arkadaşım dediğim insan bana bu konu da yüklense . Sana inanamıyorum yaa nasıl böyle bişey düşünürsün nalet olsun hediyesine de sana da der yüzüne fırlatırdım. Kızın yaptığı çirkeflik ve büyük terbiyesizlik bence .

ya bide şşöyle bişi var benim en yakın arkadşm sevgilisyle buluştğnda sürekli benide yanında götürmek istese ben kabul etmezdm .sonuçta onlar sevgili benim ne işim var ki hani kalablık bi arkadaş ortamı olsa nyse. Sen hatayı sürekli arkadaşını yanına almakla yapmışsın. arkadaşında bunu kabul etmemeliydi. o da bu bakımdan sütten çıkmış ak kaşık değil bana göre. sevgilinde kibarlık yapmk istemiş olabilir bilemiyorum tam olarak.

Bence rahatsız olmakta haklısınız ama tavrınız yanlış böylece çirkef durumuna siz düşmüşsünüz he gerçi kız nasıl atmaz ben olsam fırlatıveririm yani o da saçma , bence yeni bir arkadaş edinin ve ilişkinize bu kadar dahil etmeyin

Sen kesinlikle hata yapmışsın benim en yakın arkadaşım olsa bile sevgilimle benim yanımda onun işi yok.daha kötü bişeyde olabilirdi sevgilini elinden kaptırabilirdinde.böyle olsa daha çok yıkılırdın.yolarınızı ayırmış olmanız çok iyi olmuş.erkek arkadaşınında üzerine çok gitme erkekler sıkıntıya gelemez...

:)evet aynen dediğiniz gibi erkek arkadasıma msj atıp sen çok iyisin çok daha iyi huylularına layıksın.kendini kullandırtma demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…