her buluşmanızda ynınızda olsam banada çiçekler hediyeler alsa bende ayna karşısında onlarla kendime bakar hayaller kurardım ondan etkilenirdim yani pardında bide bunu yazmak istedim
işe bir de şu taraftan bakmak gerek..
arkadaşın sevgilini arayıp bana böyle böyle davrandı deyip ,
ajitasyon yapıp, seni safdışı edip, bi de ikisi görüşmesinler..
bunlar olası şeyler..sen tetikte ol ..
sevgili buldum bu yüzden arkadaşımla aram açılmasın derken, arkadaşlığınız bitmiş. başta iyi niyetli davranıp arkadaşınızı boşlamak istememişsiniz ama sonra sevgilinizde sizin kadar değer verince kıskanmışsınız.
bu konuda en çok şuna üzüldüm. yok yere bir dostunuzu kaybetmişsiniz.
yalnız karakterlerde buna çok müsaitmiş. mesela :
1. arkadaşınızın " siz yalnız kalın beni neden her yere götürüyorsun" demesi gerekirdi.
2. sevgilinizin " ya bu kızı niye hep getiriyorsun başbaşa kalamayacak mıyız?" demesi gerekirdi.
3. sizinde bu kadar ortam yarattıktan sonra "at o hediyeleri" demek yerine tehlikeyi madem sezdiniz, yavaş yavaş durumu kurtarmanız gerekirdi.
suçlu maalesef insani duygular.
konuyu okuyup cevaba daldım direk yorumları okumadan
kusura bakma ama burda en büyük suçlu SENSİN
neden ilk baştan beri sevgilinle buluşmaya giderken arkadaşınıda götürüyosunki
bu senin arkadaşını sattığın yada onu yalnız bıraktığın anlamına gelmez
bigün onla olursun bigün onla bişey yok bunda kırılan kırılsın
herkesin bi özel hayatı var sonuçta
bakalım arkadaşının sevgilisi olsa o seni yanında götürecekmi
arkadaşınla paylaşacağın şeyler var sevgilinle paylaşacağın şeyler var hepsiçok farklı
bence en büyük hatayı kendinde aramalısın sevgilim çok iyi romantik falan demişsin ince düşünceli demişsin
çocuk ikinizede hediye almış tamam aynı hediye değil farklı hediye alabilirdi o ayrı
bari yılbaşında kızı yanında götürme
evlenince gerdeğe girerkendemi yanında olacaktı
walla okurken çok sinirlendim ya
Erkek arkadasımla tanıstıgımdan beri kız arkadasımı hiç ihmal etmedim.Her buluşmamıza yanımda götürdüm.Üçümüz birlikte yedik,içtik,gezdik,eğlendik.Diğer arkadaslarım bu durumu çok yadırgıyordu.O kızı niye hep yanında götürüyüyorsun diyorlardı ama ben sevgilim yokken o vardı diyordum.Zor anlarımda,sıkıntımda,hastalıgımda hep o vardı.Şimdi sevgilim oldu diye onu nasıl satayım ki zaten yanımda götürmesem onun da zoruna giderdi.
Erkek arkadasım çok kibar ve romantik biri.Beni sevdiğine de inanıyorum.Buluşmalarımızda bana çiçek aldığında ona da alıyordu.Sorduğumda İki bayandan birine çiçek verip diğerine vermemek ayıp olur diyordu.
Yılbaşını yine üçümüz birlikte geçirecektik.Yılbaşından bikaç gün önce size cok güzel hediyelerim var dedi.Daha sonra basbasa kaldıgımızda ona hediye almayı düşünüyorsan sakın alma ben kıskanırım dedim.olur mu askım ayıp olur falan dedi ama sonra almayacak diye anlastık ve konu kapandı.
Yılbaşı gecesi geldi.Oldukça özenli ve heyecanlıydım.Arabaya bindiğimizde ön koltukta büyük bir buket çiçek,iki hediye paketi duruyordu.Arka koltukta ise onun için daha küçük bir çiçek ve bir hediye paketi vardı.Hediyelerimizi açtık.Ona da bana da parfüm almıştı.Bi tek benm ikinci hediyem farklıydı o da çantaydı. Aslında bozuldum ama geceyi mahvetmemek için sustum.Gecenin sonunda sürprizlerim bitmedi dedi ve içinde kazak olan bir paket bana bir pakette ona verdi.Artık sinirimi saklayamadım.Surat astım oturdum.Çok gergin bi hava vardı.İkisi de anladı bir şeyler olduğunu.Sevgillim sürekli ne oldugunu sorarken ben sonra konusacagız diye bağırıyordum kızın yanında.Bizi eve bıraktı.Ben sürekli surat asıyorum ama kız o kadar rahat ki benm yüzümden mi bile demiyor.Oysa ben onu demesini bekliyorum.Ortada hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor ama her şeyin farkında oldugundan öyle eminim ki çünkü beni en iyi tanıyan kişi o.
Odama geldim,o da kendi odasındaydı.Sonra onun odasında bir şey unuttugumu fark ettim odasına girdim ve gördüğüm manzara karsısında sinir krizleri gecirdim.Kız sevgilisinden hediye almıs gibi aynanIn karsısına geçmiş benim sevgilimin aldıgı hırkayı deniyor,parfümü sıkıyordu.O gecemi berbat ettigi için daha ben bile denememiştim sevgilimin aldıklarını.Öfkemi saklayamadım,açık açık konustum.Sana böyle davranması normal mi sen olsan ne düşünürdün çok kıskandım dedim.Benim suçum yok git sevgiline kız dedi.Sevgilimin suçu büyük ama sen de o hediyeleri alırken hiç durumdan rahatsızmış gibi durmuyordun.Hiç tepki vermiyordun.Biz kavga ederken bile benim yüzümden mi tartışıyorsunuz dyp o hediyeleri yüzümüze fırlatmıyordun dedim.Ben su an kıskançlık krizleri içindeyim benim içimin rahat etmesi için o hediyeleri çöpe atacaksın dedim atmadı.Paran mı yok,alamıyor musun,iki hediyeye mi tenezzül ediyorsun at sunları dedim atmadı.Tartıstık ve tartıştıkça gördüm ki o, o kadar cazgırlaştı,basitleşti ki üstüme saldırmalara kadar gitti.Sonunda hediyeleri attıramadan odama indim.
Sevgilime cok kızdım.Onun savunmasıysa sen o kızı cok sevdiğin için onun mululuğundn mutlu olursun diye düşündüm o yüzden aldım oldu.Onun bende bi değeri yok senden dolayı değerli dedi.
O kızı ise hayatımdan çıkardım.Sıradan bi arkadaşlık değildi.ikimizde ailemizden uzaktık ve birbirimize kenetlenmiştik.Bir buçuk yıldır arkadaştık,defalarca evime götürdüm,o beni evine götürdü,birçok yaşanmışlığımız ve gelecek planımız vardı.Onun benden, benim de ondan başka arkadaşım yoktu.Her seyimizi birbirimize anlatırdık,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama hiç düşünmeden, hiç üzülmeden bitirdim arkadaşlığımı.Ben bile sasırdım kendime onu çok sevmeme ragmen bi anda gözden cıkardımve simdi ona karşı öyle kin doluyum ki
Sevgilimeyse hiç yüklenmedim.Kaldığımız yerden devam ettik ve bu şehirde erkek arkadaşımdan başka hiçkimsem kalmadı.Ailemden zaten uzağım.Dogal olarak sevgilimden beklentilerim de arttı.Beni hiç yalnız bırakmamasını, o kızın yokluğunu hissettirmemesini istiyorum.E bu baskılar altında ilişkimin geleceğinden de endişeleniyorum
Biliyorum bu olayda asıl suçlu sevgilim ama o kız da gerçek dost olsaydı beni üzmez,çocukluk yapmaz,onları çöpe atardı.Yorumlarınız ne kızlar,ne yapmam gerekiyor
Bakın bu arkadaşımız kızı yanlarında taşıdığı için hatalı ama iki noktaya dikkat çekmek istiyorum.
1. Sevgilisine alma hediye dediği halde sevgilisi hediye almış.
Kaldı ki bence burada en büyük sorun da bu. Neden alma dediği halde alıyor ? Bu kibarlık olarak adlandırılabilir mi ? Yani sevgilim uyarıda bulunduğu , istemediği halde bunu yapmam.. Ben burada art niyet olduğuna inanıyorum
2. Kız olay sonunda atmıyorum sevgiline söyle almasın ozaman diye çirkeflik yapmış.
Kız en yakın arkadaşı ya hani bu durumda tamam canım madem bu kadar sorun ettin sen ben atayım demesi gerekmezmiydi ? Neden böyle demedi ? Acaba çocuğun bu tavrı kızın hoşuna gitmiş olabilirmiydi ? Ben burda da bir art niyet olduğuna inanıyorum.
Kız da sinirlenmiştir muhtemelen. Benim üstüme bu kadar gelinip bağrılıp çağrılsa napardım bilemiyorum..
Biz burda olayı tek taraflı dinliyoruz sonuçta. Kızın niyetlerini bilmemize imkan yok. Belki art niyetlidir belki değildir.
işe bir de şu taraftan bakmak gerek..
arkadaşın sevgilini arayıp bana böyle böyle davrandı deyip ,
ajitasyon yapıp, seni safdışı edip, bi de ikisi görüşmesinler..
bunlar olası şeyler..sen tetikte ol ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?