Ben,sevgilim ve o.....

Bende söylemiştim bunu kübra tatlıgacıdan önce kız çakal çıktı

evet var o olaydan sonra daha baglıyız birbirimize,hiç kavga etmiyoruz diyebilirim ve o hatasını kabul etti keşke almasaydım,her sey benm yüzümden oldu ama tek amacım seni mutlu etmekti diyor.yorumları okuyunca kızların hep beni suçaldıgını görünce ben de suçlu olduguma inanıp erkek arkadasımı beynmde temize cekiyorum.bu kadar kişi söylediğine göre demek ki hata o ikisinden önce bendeymiş...

aslında alma dediğim halde aldıgı i,çin çok kızgınım ona ama saklamaya calısıyorm,unutmaya çalısıyorum.bide bu nedenden dolayı erkek arkadasımdan soguyup onu da kaybetmek istemiyorum canım

siz 3 sevgili gibi olmussunuz sanki kusura bakmada kimseye guven olmaz bacim uzak dur wallaha.sevgilinde ne diye ona hediye aliyorsa hayret

:)evet aynen dediğiniz gibi erkek arkadasıma msj atıp sen çok iyisin çok daha iyi huylularına layıksın.kendini kullandırtma demiş

gördün mü kankanın yaptıklarını..
nasıl kafa karıştırmaya çalışıyor..hemen tel.nolarınızı değiştirin,hemde hemen..
erkek arkadaşın ne demiş ,o bunları söyleyince?

valla aklın yolu birmiş şekerim..:13:
böyle arabozmaya çalışan,şeytanın yaveri tipler çoktur..

Son düzenleme:
Sen her buluşmaya götürürken sorun yok da, hediye alınca mı sorun var.. Ne saçma..!

Son düzenleme:
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye bu duruma diyorlar sanırım. Ne yani kız senin iyi dostun diye evlendiğinde de yanında götürecektin herhalde. Sen ilişkilerinde ölçülü ol önce arkadaş arkadaş sevgili sevgili ayrımı zaman paylaşımı planlamasını yap. Erkek arkadaşına ve kıza sonra sinirlen.

seninkisi tipik kıskançlık krizi..burda tek haksız sensin kardeşim..kız arkadaşınızı buluşmalara götürürken bunların yaşanacağını tahmın edıyor olmalıydın..

kaldı ki farzedelim erkek arkadaşınız size hediye aldı ,siz mutlu oldunuz sarıldınız ,koklaştınız vs..o yanındaki arkadaşın suçu günahı ne ???senın yanında geldi diye boynumu bükülseydi..erkek arkadaşın çok güzel centilmenlik yapmış..adam seni ve arkadaşını hediyelere boğmuş..

burda kaç tane evli kadına sor ,kocasından yıllardır hediye almayı bırak bir çorap bir iğne görmeyen kadınlar var..halinize şükredin..

bir fıkrada olduğu gibi daha çok mükemmelini ararsan sanırım eli boş kalacaksın... :18:

en büyük hatan hediyeleri çöpe atmasını istemen olmuş. o gece alıp karşına kavga etmeden konuşacaktın artık aranıza mesafe koymanız gerektiğini vs anlatacaktın. sen direk yargılayarak konuşmuşsun yani ilk kanı se dökmüşsün canım sen oyle girersen olaya o kız da dogal olarak sert tepkı gösterir.

ayrıca eklemek istiyorum; yakın arkadaşın diye sürekli yanında gezdirmek zorunda değildin kı bunu herkes demiş burda. Benim de cok yakın bir arkadasım dostum var mesela. Sevgilimle dengeyi kurmaya calsıyorum. 2 gün sevgılımle bulustuysam 3. gün ona vakıt ayırıyorum arıyorum soruyorum 2 tarafı da ihmal etmıyorum yani denge kurmak çk çok önemlidir bu konularda. Sen de iyi nıyetlı olmaya çalışmıssın ama kuyruk gibi de yanında gezdirilmez yani kötü olmuş arkadaslıgınız bitmis....

kusura bakma da canım yaptıkların saçma hediyeleri çöpe at denir mi hiç yaaa. belli ki sevgilin kibar, centilmen birisi. arkadaşına ayıp olmasın diye sana alırken ona da hediye almış. çok da doğru düşünmüş.

menage a trois

sevgilime yüklenmeli miyim yoksa o kız yüzünden ilişkimi yıpratmamalı mıyım?bence erkek arkadasım da o kız kadar suçlu çünkü alma dediğim halde aldı onları...

kusura bakma da bence asıl suçlu sensin.en baştan kız arkadaşını yanında taşıyorsun çanta gibi.erkek arkadaşının ona çiçek alması onu mutlu etmesi hoşuna gidiyor,sonradan vaz mı geçiyorsun?sonuçta karşında 2 tane insan var kukla değil ki bunlar erkek arkadaşına al dediğin zaman almasını alma dediğin zaman almamasını mı bekliyorsun?olayların bu duruma gelmesine sen izin vermişsin şimdi erkek arkadaşına bu yüzden kızmaya hakkın yok bence...

kıza kızmışın ama asıl suç sende ama herşeye kızıda yanında götürürsen olucağı o zaten farklı bişi düşünelemez .Erkek arkadasında efendiymiş ki ona karşı bir zaafı olmamış yani biraz şiddet yüklü olsada en sonunda kızla arkadşlığını bitirmişsin .

mrb konuyu okurken acaba en yakın arkadasınla sevgilin arasında bişey mi oldu acaba diye düşündüm ama okuyunca bunun sadece senin kıskançlığından ibaret bişey olduğunu farkettim...kıskançlık bi histir evet,kimse seni sen neden bu kadar kıskançsın diye yargılayamaz belki ama en yakın arkadasım dediğin insanada bu yapılmamalı bence...en başından beri onu ilişkinizin ortasında tutan sensin ve bianda kıskançlık edip hediyeleri bile attırmak istemişsin...en büyük hata sevgilimde demişsin ama ben ne sevgilinde nede arkadaşında bir suç göremedim ki erkek arkadasında seni sevdiği için ve mutlu olacağını düşündüğün için hediyeleri almış.dediğim gibi kıskançlığın yüzünden kimse seni yargılayamaz bu senin elinde değil belkide ama en yakın arkadasım dediğin insanada ayıp olmuş bence.

benimde kardeşimden yakın tutttuğum bi kuzenim var erkek arkadasımla araları cok iyi telefonda konusurlar görüşürler yemeğe gittiğimizde gelir ve ben bundan gercekten cok mutlu olurum.çünkü etrafta öyle insanlar var ki bırak arkadaş kuzeni sevgilisinin ailesine bile saygısızlık eden onlar hakkında neler konusan insanlar var.bence bunları düşünüp arkadasınla oturup konusmalısın çocukluk evresinde değilsiniz ve bir dost kolay kolay bulunmuyor....

bence en büyük hayatı ,yaşınız kaç bilmiyorum ama liseli aşıklar gibi randevularınıza arkadaşınızı götürmekle siz yapmışsınız..ayrıca arkadaşnız burda en maasum kişi...sonuçta hediye gelmiş almıştır bakmıştır ,kazak nasıl,parfümün kokusu naısl diye..hem kötü günlerimde o benim yanımdaydı bir erkek için arkadşımı satmam diyorsunuz hmde sevgilinizin hatası yüzünden arkadaşınızı satmışsınız.sevgilinizin üstüne bile gitmemişsiniz..ayıp bence yaptıgınız...çöpe atta ne demek çocuk gibi ...bana da biri gelip atacaksin atacaksin dese inadına atmam...en büyük yanlışı kendinizde arayın bence..yarın birgün sevgilinizle de ayrılırsınız öyle görünülyor..o zaman arkadaşınızın varlığını çokkkkk ararsınızz...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…