Ben simdi aldatildimmi:(

benimminikkuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
225
10
48
Sakarya
Merhaba arkadaslar gecenin bi yarisi ve ben cok kotuyum yatakta aglayarak yaziyorum. esimle cok severek evlendik 4sene ciktik dort senedirde evliyiz. 2 sene cocugumuz omadi cok uzulduk yiprandik. Esime asigim onsuz bir hayat dusunemem esim herkes tarafindan cok sevilen ve hep altin kalpli bir insan olarak bilinir. bir dedigimi iki etmez ustume titrer fakat bir kotu huyu var ki beni cok uzdu gecen sene tam bugun netten kizlarla yazistigini gordum okudum mahvoldum cinsel icerikli yazismalardi. Bunu ogrendigim gun bebegimiz olsun diye rahim filmi cektirmistim aksama yazismalari yakaladim. yikildim cok dil doktu neler neler dedi onu birakicam diye kendini camdan atmaya kakti. nese kiyamadim 3 gun sonra affettim. konuyu kapattim hicde onune koymadim bu konuyu . Sukurler olsun ki suan 5 bucuk aylik hamileyim ve bu gece biraz once esim yatti biraz nette dolasiyim dedim bi baktim yaziistigi site acik kalmis bu sefer yabanci kadinlarla yazismis hep cinsel icerikli hatta en son bu sabah bi kalktim sat 5 de yatakda yoktu lavoboda oldugunu dusundum ben ama yazisma saatine bakinca aslinda bi kadinla yazismis kolombiyadan baya nette fantazi yapmislar camera ile tabi goruntu gormedim ben ama camera actiklari belli beynimden vuruldum normalde evi ayaga kaldirmam lazm ama bebegimi uzmek istemiyorum suan aglamak da istemiyorum aa goz yaslarim istemsiz akiyo . beni gercekte aldatmadigina ise cok eminim hamile oldugum icin is yerinden beni herr dk arar sorar eve hic gec gelmez arkadas ortami cok mutasiptir onu kotuye cekicek kmse yok boyle seylere hep karsi biriydi babasi annesini aldattigi ve cocugu oldugu icin hala babasiyla gorusmez kendide cok mutasiptir hep der kadini da erkeginde aldatmasi bir der. Ama bilmiyorum neden bole yapiyo omur boyu beni aldatiyomu ile yasamak cok zor nolur bi akil verin ne yapmaliyim cok kotuyum

Bence al karsina konus hatta onu chat yaparken yakala ki suc ustu olsun ve inkar edemeyip utansin eger dedigin gibi biriyse. Seni kaybedecegini anlasin, bu sekilde bir daha yapmamasini saglayabilirsin. Eger esinden vazgecmek istemiyosan. Gozunu oyle bi korkut ki bir daha cesaret edemeyip kendinden utansin

canım benim ya.bebeğide kendinide üzme bence..karşısına geç konuş yada arkadaşın yaptığı gibi yakala.of ya

kızlar çok saolun sabah işe gittikden sonra konuştuğu mail adresine kolay gelsin yazdım yani benden sakladığı mail adresiydi o. tabi 5 dk sonra aradı özürler yeminler o ağladı ben ağladım. dedim ki seni terk edip etmemem önemli değil güvenimi kaybettin artık ağzınla kuş tutsan sana güvenemem hep beni aldatıyo diye şüphe duyucam sen böyle bir evlilik istedin dedim seni sıkmadım kıskanmadım evden uzaklaştırıcak hiç birşey yapmadım bebeğimin hatırına hala bu evdeyim ama hiç birşey eskisi gibi olmayacak dedim. o da ağlayarak dinledi bundan sonrası bizim için bir milat olucak görüceksin güvenmemekde haklısın ama ben o güveni kazanacam tekrar yeterki bana bunu için şans ver sana tekrar güven sağlamam için bana fırsat tanı başka birşey istemiyorum ben şerefsizin tekiyim ölürüm senin için seni de bebeğimi de çok seviyorum falan filan 1 ssat kadar telde konuştuk. birde bugün detaylı ultrasonum vardı işteydi bende geliyorum seni görmek istiyorum dedi bende gelme sakın şuan seni görmek istemiyorum dedim. sonra eve geldim yattım uyudum çünkü hiç uyumadan hastaneye gitmiştim ben uyurken gelmiş bebeğimizin odasına kendini kapatmış namaz kılmış kuran okuyodu hala daha içerden çıkmadı böle işte. hala evimdeyim ama ben burnundan getirmesini de bilirim önceki gibi olmayacak. beni hamile hamile ağlattı üzdü bunu ömrüm boyunca unutmam zaten...

Yazdığına göre yaptığından pişman ama bunu tekrarlaması çok kötü olmuş..
Neden yapıyor bunu sordun mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdığına göre yaptığından pişman ama bunu tekrarlaması çok kötü olmuş..
Neden yapıyor bunu sordun mu

sordum bilmiyorum diyor. doktora gidicem diyor. duygusal hiç bir tarafı yok zaten cinsellik yalnızca demekki ben tam olarak ona yetmiyorum yada kendinin başka kadınlar tarafından beğenilmesi hoşuna gidiyor şu an terk etsem hayatı mahvolur toparlanamaz yani beni öyle sevdiğine eminim yalnızca cinsel olarak aşamadığı bi durum var kolay yoldan çıkıyo galiba ne diyeyim insanın kocası için böyle konuşması ne acı bende dedim ki doktoru falan karıştırma pisikolojik diye arkasına sığınma uçkurumu tutamıyorum de dedim. demekki gerçekte bir kadın karşına çıksa seni çok kolay yola getirir dedim ve şuan böyle olduğuna inanıyorum. haberim olmadan ruhum bile duymadan yaparsa böyle birşeyde ona da dedim hakkımı helal etmiyorum. ve seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum dedim. benim hayatım böyle geçecekse benim hayatımı mahvetme dedim zaten ben öyle dedikçe daha kötü oluyo ağlıyo falan bakalım zaman galiba herşeyin ilacı ben bugün bebeğimi gördüm doktorumuz çok iyi dedi yaa onun yüzü suyu hürmetine inş. birşeyler düzelir.

hazır namaz kılıp kuran da okuyorsa tamamdır bi daha yapmaz.
arkadaşım belli ki ayrılmayacaksın
bari süründür
3 gün sonra affetme bari bu defa

Belli ki boşanmayacaksınız.
Sevdildiğinize de inanıyorsunuz.
Zaten namaz kılıp Kuran okuyormuş.
Siz de bu olayı unutun bence.
Bu kadar yıpranarak bebenize de kendinize de daha fazla zarar vermeyin.

Canım erkekler bazen ağlama olayını kullanır sen sakın taviz verme bebeğin olsa bile bu durumu kaldıramayacağını ve onu terkedebikeceğini hissettir..

Canım erkekler bazen ağlama olayını kullanır sen sakın taviz verme bebeğin olsa bile bu durumu kaldıramayacağını ve onu terkedebikeceğini hissettir..

Cok ilginc ya cidden ne tuhaf bu erkekler anlayamiyorum hayret!

hazır namaz kılıp kuran da okuyorsa tamamdır bi daha yapmaz.
arkadaşım belli ki ayrılmayacaksın
bari süründür
3 gün sonra affetme bari bu defa

yok canım merak etme bu defa öle hemen affetme yok konuşuyorum konuşmuyo değilim yemek hazırladım çağırdım gel dedim bir kere benim süründürme olayım farklı öle bağırıp çağırıp konuşmayarak değil son derece iyi olucaksın o konuyla ilgili konuşmıycaksın soğuk ve mesafeli olucaksın bu onu daha çok üzer bende üzmek istiyorum bağırıp çağırdığımda o da gelip ağlayıp af diliycek bin bir türlü laf sölicek bu şekilde davranarak bana daha fazla açıklama yapmasını engelliyorum zaten konuşucağımı konuştum ben hiç yüzüme bakamıyo ki masada kafasıyla yiyecekti neredeyse yemeğini. Allah affetsin ne diyeyim

Şimdi ben de çok üzüldüm ya birden ne desem bilemedim
Ama insanın bir daha güvenini kazanmazı hep zor oluyor bide camdan atlarım demesi çok korkunç belki sorunları olabilir onunla konuşman en iyisi
bir sorun varsa anlat beraber çözelim fln diyip konuşabilirsin
Belki cinsellikte tatmin olamıyo olabilir belkide bu yüzen kızlarla konuşuyodur

şöyle dedim ona ben ailemle farklı şehirlerde oturuyoruz ve şuan hamile olarak o yolu gidemiyceğimi biliyo. bende dedim ki bu iki oldu Allahım bebeğimin canına sağlık versin ama eğer şu an bebeğim karnımda değilde kucağımda olsaydı emin ol soluğu annemlerin yanında alırdım. hamile olmam şu an gidemeyeceğim anlamına gelsede bundan sonra da gidemeyeceğim anlamına gelmez kızımı kucağıma aldığım gibi toz olurum. benim ailemi de iyi biliyo eğer şu an ben bunu aileme anlatsam babam gelir beni alır götürür sonrada bana değil önce onlara laf anlatmalı tabi anlatacak birde yüz olmalı. çok şükür ailem her daim arkamda her türlü sorunda ara bulurlar. ama aldatma ve şiddet olursa 5 çocuğumda olsa beni burda koymazlar eşimde bunu çok iyi biliyor. hele ki kendi ailesi suratına tükürür herkes benim arkamda durur valla dayıları annesi kardeşleri birtek bana değil yedi sülaleye laf anlatmak istiyosa sıkıysa bir kere daha buna benzer birşey yapsın.

beni gerçekten aldatmadığına eminim diyorsun . iyide o netteki kadınlar gerçekten gelip buluşsa onuda yapıcak . aslında bence bir farkı yok ki . elinin altında net var diye ordan yazışıyor bir şekilde başka kadınlarla .o kadınlar buluşmak istese hemen gidip buluşcak . yani niyeti bu aslında ama bunu yapamadığı için sanaldan yaşıyor . sende altın kalpli falan diyorsun . adam seni düpedüz aldatıyor ki zaten . sen hala adamın iyiliklerinden bahsediyorsun . bu adam mı iyi yapma kardeşim ya .

canım çok haklısın öle davrandığında bende çok korktum ağlaya ağlaya onu çekiştirdim mazallah öfkede akıl yok. sonrasında evden gitti seni haketmiyorum eve gelmiycem falan demişti korktum ağlaya ağlaya yalvardım gel konuşalım diye zaten ilk sefer o yüzden öle çabuk affettim.

valla canım cinsellikle ilgili olarak ilk önce söyle düşünüyorum. benimle ilgili sorunları varsa konuşsun ben bu konuda çok açığım bunu çok iyi biliyor şu an hamile olmamla alakalı olarak o konuda biraz uzağız ama bunu hamileliğe bağlamıyorum çünkü geçen sene hamile değildim ve hiç bir uzaklık yoktu aramızda. ayrıca kendi diyor sana yaklaşamam 1 ihtimal de olsa bizim yüzümüzden zarar görmesin bebeğimiz 2 yıl sonra olunca çok üstüne titriyoruz meleğimizin bana farzet ki bekarım dedi.

ayrıca her ne olursa olsun hiç birşey sebep değildir buna diye düşnüyorum ben bu konulara farklı bakıyorum doyumsuzluk bence bu vicdan meselesi ya...

Ben gidecek bir yeriniz yok da o yüzden affediyorsunuz sandım.
Gebe halinizle sizi üzmek istemedim.
Aileniz hatta onun da ailesi sizin arkanızdayken neden boşanmadığınızı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…