- Konu Sahibi benimminikkuzum
-
merhaba arkadaslar gecenin bi yarisi ve ben cok kotuyum yatakta aglayarak yaziyorum. Esimle cok severek evlendik 4sene ciktik dort senedirde evliyiz. 2 sene cocugumuz omadi cok uzulduk yiprandik. Esime asigim onsuz bir hayat dusunemem esim herkes tarafindan cok sevilen ve hep altin kalpli bir insan olarak bilinir. Bir dedigimi iki etmez ustume titrer fakat bir kotu huyu var ki beni cok uzdu gecen sene tam bugun netten kizlarla yazistigini gordum okudum mahvoldum cinsel icerikli yazismalardi. Bunu ogrendigim gun bebegimiz olsun diye rahim filmi cektirmistim aksama yazismalari yakaladim. Yikildim cok dil doktu neler neler dedi onu birakicam diye kendini camdan atmaya kakti. Nese kiyamadim 3 gun sonra affettim. Konuyu kapattim hicde onune koymadim bu konuyu . Sukurler olsun ki suan 5 bucuk aylik hamileyim ve bu gece biraz once esim yatti biraz nette dolasiyim dedim bi baktim yaziistigi site acik kalmis bu sefer yabanci kadinlarla yazismis hep cinsel icerikli hatta en son bu sabah bi kalktim sat 5 de yatakda yoktu lavoboda oldugunu dusundum ben ama yazisma saatine bakinca aslinda bi kadinla yazismis kolombiyadan baya nette fantazi yapmislar camera ile tabi goruntu gormedim ben ama camera actiklari belli beynimden vuruldum normalde evi ayaga kaldirmam lazm ama bebegimi uzmek istemiyorum suan aglamak da istemiyorum aa goz yaslarim istemsiz akiyo . Beni gercekte aldatmadigina ise cok eminim hamile oldugum icin is yerinden beni herr dk arar sorar eve hic gec gelmez arkadas ortami cok mutasiptir onu kotuye cekicek kmse yok boyle seylere hep karsi biriydi babasi annesini aldattigi ve cocugu oldugu icin hala babasiyla gorusmez kendide cok mutasiptir hep der kadini da erkeginde aldatmasi bir der. Ama bilmiyorum neden bole yapiyo omur boyu beni aldatiyomu ile yasamak cok zor nolur bi akil verin ne yapmaliyim cok kotuyum
Yazdığına göre yaptığından pişman ama bunu tekrarlaması çok kötü olmuş..
Neden yapıyor bunu sordun mu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hazır namaz kılıp kuran da okuyorsa tamamdır bi daha yapmaz.
arkadaşım belli ki ayrılmayacaksın
bari süründür
3 gün sonra affetme bari bu defa
Merhaba arkadaslar gecenin bi yarisi ve ben cok kotuyum yatakta aglayarak yaziyorum. esimle cok severek evlendik 4sene ciktik dort senedirde evliyiz. 2 sene cocugumuz omadi cok uzulduk yiprandik. Esime asigim onsuz bir hayat dusunemem esim herkes tarafindan cok sevilen ve hep altin kalpli bir insan olarak bilinir. bir dedigimi iki etmez ustume titrer fakat bir kotu huyu var ki beni cok uzdu gecen sene tam bugun netten kizlarla yazistigini gordum okudum mahvoldum cinsel icerikli yazismalardi. Bunu ogrendigim gun bebegimiz olsun diye rahim filmi cektirmistim aksama yazismalari yakaladim. yikildim cok dil doktu neler neler dedi onu birakicam diye kendini camdan atmaya kakti. nese kiyamadim 3 gun sonra affettim. konuyu kapattim hicde onune koymadim bu konuyu . Sukurler olsun ki suan 5 bucuk aylik hamileyim ve bu gece biraz once esim yatti biraz nette dolasiyim dedim bi baktim yaziistigi site acik kalmis bu sefer yabanci kadinlarla yazismis hep cinsel icerikli hatta en son bu sabah bi kalktim sat 5 de yatakda yoktu lavoboda oldugunu dusundum ben ama yazisma saatine bakinca aslinda bi kadinla yazismis kolombiyadan baya nette fantazi yapmislar camera ile tabi goruntu gormedim ben ama camera actiklari belli beynimden vuruldum normalde evi ayaga kaldirmam lazm ama bebegimi uzmek istemiyorum suan aglamak da istemiyorum aa goz yaslarim istemsiz akiyo . beni gercekte aldatmadigina ise cok eminim hamile oldugum icin is yerinden beni herr dk arar sorar eve hic gec gelmez arkadas ortami cok mutasiptir onu kotuye cekicek kmse yok boyle seylere hep karsi biriydi babasi annesini aldattigi ve cocugu oldugu icin hala babasiyla gorusmez kendide cok mutasiptir hep der kadini da erkeginde aldatmasi bir der. Ama bilmiyorum neden bole yapiyo omur boyu beni aldatiyomu ile yasamak cok zor nolur bi akil verin ne yapmaliyim cok kotuyum
Canım erkekler bazen ağlama olayını kullanır sen sakın taviz verme bebeğin olsa bile bu durumu kaldıramayacağını ve onu terkedebikeceğini hissettir..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi ben de çok üzüldüm ya birden ne desem bilemedim
Ama insanın bir daha güvenini kazanmazı hep zor oluyor bide camdan atlarım demesi çok korkunç belki sorunları olabilir onunla konuşman en iyisi
bir sorun varsa anlat beraber çözelim fln diyip konuşabilirsin
Belki cinsellikte tatmin olamıyo olabilir belkide bu yüzen kızlarla konuşuyodur
şöyle dedim ona ben ailemle farklı şehirlerde oturuyoruz ve şuan hamile olarak o yolu gidemiyceğimi biliyo. bende dedim ki bu iki oldu Allahım bebeğimin canına sağlık versin ama eğer şu an bebeğim karnımda değilde kucağımda olsaydı emin ol soluğu annemlerin yanında alırdım. hamile olmam şu an gidemeyeceğim anlamına gelsede bundan sonra da gidemeyeceğim anlamına gelmez kızımı kucağıma aldığım gibi toz olurum. benim ailemi de iyi biliyo eğer şu an ben bunu aileme anlatsam babam gelir beni alır götürür sonrada bana değil önce onlara laf anlatmalı tabi anlatacak birde yüz olmalı. çok şükür ailem her daim arkamda her türlü sorunda ara bulurlar. ama aldatma ve şiddet olursa 5 çocuğumda olsa beni burda koymazlar eşimde bunu çok iyi biliyor. hele ki kendi ailesi suratına tükürür herkes benim arkamda durur valla dayıları annesi kardeşleri birtek bana değil yedi sülaleye laf anlatmak istiyosa sıkıysa bir kere daha buna benzer birşey yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?