Ben simdi aldatildimmi:(

Allah aşkına bazı arkadaşlar namaz kılıp dua okuyor bi daha yapmaz falan filan demişler de yapmayın allah aşkına lütfen yaaa namaz kılıp kuran okumayı ilk kez mi yapıyor bu adam bu haltları yerken de bunları yapıyordu. eşiniz bence çok baskı altında büyütülmüş ayıp günah yapılmaz haram sözleri kulağından hiç eksilmemiş bastırılmış cinsel arzuları şimdi ortaya çıkıyor. siz sakın yetmiyorum bilmem ne diye kendinizi suçlamayın adriana lima olsanız yetmezsiniz zaten şuan size. büyük ihtimalle eşinizin kuvvetli arzuları ve fantezileri var bunları sizinle paylaşmaya utanıyor olabilir. bunu nedeni de dediği gibi o bastırılmış arzular. eşinizi en kısa zamanda psikoloğa götürün yoksa düzelmez o duyguları bastırmayı öğrenmesi lazım. nefsine sahip çıkması lazım.

Canım yaşadığın durum çok üzücü hele ki hamileyken.Gerçekten üzüldüm bu olaya.Eşine sorduğunda "bilmiyorum" cevabını alıyorsan ona bir uzmana gitmesini şart koş.Bu şekilde olmaz kendisi bu durumu aşamıyor demek ki.Belki de 3 seansta bitebilecek bir problemdir bu.Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan dediğim gibi onu psikoloğa gitmesi için ikna et hatta doktoru sen bul randevusuna kadar sen al ilgilen yani.İleride tekrar yaşarsın Allah korusun.Üçüncüyü affedebilecek misin acaba? Bunu düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca arkadaşlar karşımızda hamile bir bayan olduğunu lütfen unutmayalım.Kurduğumuz cümlelere ve yaptığımız yorumlara dikkat edelim ki daha fazla üzülmesin.Kızcağız bu olayı kime anlatsın bir burası var dertleşebileceği destek olalım arkadaşımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Oncelikle Allah sabir versin size hamilesiniz dayanma gucu versin birsey sorcam siz yazismalari gorene kadar hic suphelenmediniz mi aldatildiginizdan ne bileym aranizda sogukluk yada size karsi asiri bi ilgi falan hic icinizden demediniz mi nedir bu haller diye ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben bilemedim bu işi.
Zaten fıtrat meselesinden hiç anlamam.
Dümdüz bir hayatım vardır benim.
Sevip seviliyorsam ilişkim/evliliğim sürer.
Olmuyorsa da biter.
İyi adam,kibar adam,cennetlik adamla yürümez benim aşkım.

canım kendisi dedi zaten pisikoloğa gidicem diye bakalım inş bu son olur 3.ü ye affım olmaz . sonrsında aile danışmanı ve benimde ihtiyacım var tabi psikoloğa ne bileyiimm yavrum sağlıkla doğsunda ben başka bişey istemiyorum şu anda.

Öncelikle bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni temenni ederim.
yaşadığın durumlar kolay değil
hatta çok soğukkanlı yaklaşmışsın tebrik ederim
ben soğukkanlı olamazdım herhalde.

eşinin yaptığının affedilir bir durumu yok ama
ben olsam ben de affederdim.
bi anda kestirip atamıyor insan.
inşallah bir daha tekrarlanmaz.

geçen seneye bişey diyemem ama
bu sene hamileliğinizin de etkisi olabilir.
bence yakınlaşmaya devam edib cinsel anlamda.

bir de eşinin ne gibi fantezileri var o kadınlardan istediği ya da yazdığı.
onları düşün ve bu fantezileri özel hayatınıza taşı bence.
sana karşı daha açık olursa daha nmutlu olursunuz.
dindar insanlar duygularını daha çok bastırıyorlar
ve bazen böyle patlak veriyor

Buraya konu açarken nasıl yorumlar bekliyorsunuz ki anlamadım.
Konu sahibi 2 defa aldatılmış,gebe diye baştan ılımlı yanaşıyoruz.
Sonrasında ailesinin ve eşinin ailesinin arkasında olduğunu öğreniyoruz.
Bu arada cennetlik adam namaz kılıyor,Kuran okuyor.
Ben ve benim gibi düşünenlere de psikolojik tedavi öneriliyor.
Gerçekten hiç kimseyi bile isteye üzmek istemem ama böyle mide bulandırıcı evlilikten memnunsanız boşanmayın zaten.

Sizi üzmek istemem hamileymişsiniz de allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Genelde eşleriyle aşırı ilgili erkekler çok daha fazla aldatırmış eşlerini.
Bir kez affetmişsiniz nasıl olsa yine affeder diye düşünüp yapıyordur.
3 günde affetmişsin bilemedin bu kez 5 gün sürsün deyip yapıyor yine yapacağını.
Aldatmak için iile de fiziksel bir beraberlik yaşamak gerekmiyor ki eşinizin bu yaptığı da aldatmadır neticede.
Eğer ayrılmayı göze alabiliyorsanız yüz yüze konuşun ama eğer ayrılmam diyorsanız sesinizi çıkartmayın gördüklerinize ve göreceklerinize gözlerini kapayın başka türlü olmaz.

Saka gibi.konusmayayim diyorum zorla konusturuyorlar .piskolog onermis .simdi birsey diyecem ben bunlari yazdim diye terapi goruceksem bunu bana yazan arkadaş direk akil hastanesine yatmali bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…