- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
- Konu Sahibi benimminikkuzum
-
canım çok haklısın öle davrandığında bende çok korktum ağlaya ağlaya onu çekiştirdim mazallah öfkede akıl yok. sonrasında evden gitti seni haketmiyorum eve gelmiycem falan demişti korktum ağlaya ağlaya yalvardım gel konuşalım diye zaten ilk sefer o yüzden öle çabuk affettim.
valla canım cinsellikle ilgili olarak ilk önce söyle düşünüyorum. benimle ilgili sorunları varsa konuşsun ben bu konuda çok açığım bunu çok iyi biliyor şu an hamile olmamla alakalı olarak o konuda biraz uzağız ama bunu hamileliğe bağlamıyorum çünkü geçen sene hamile değildim ve hiç bir uzaklık yoktu aramızda. ayrıca kendi diyor sana yaklaşamam 1 ihtimal de olsa bizim yüzümüzden zarar görmesin bebeğimiz 2 yıl sonra olunca çok üstüne titriyoruz meleğimizin bana farzet ki bekarım dedi.
ayrıca her ne olursa olsun hiç birşey sebep değildir buna diye düşnüyorum ben bu konulara farklı bakıyorum doyumsuzluk bence bu vicdan meselesi ya...
beni gerçekten aldatmadığına eminim diyorsun . iyide o netteki kadınlar gerçekten gelip buluşsa onuda yapıcak . aslında bence bir farkı yok ki . elinin altında net var diye ordan yazışıyor bir şekilde başka kadınlarla .o kadınlar buluşmak istese hemen gidip buluşcak . yani niyeti bu aslında ama bunu yapamadığı için sanaldan yaşıyor . sende altın kalpli falan diyorsun . adam seni düpedüz aldatıyor ki zaten . sen hala adamın iyiliklerinden bahsediyorsun . bu adam mı iyi yapma kardeşim ya .
bence iyi bir insan değil . eşini aldatıyor neresi iyi bunun ?içinde kötülük yok diyorsun içinde kötülük olmayan erkek bunları yapmaz . tamam diğer insanlara karşı tutumu iyi olabilir ama bu onu iyi bir insan yapmaya yetmiyor . sen arkana dönünce seni sırtından vurabilcek yapıda biri . hamilesin seni üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar . sen olayın içinden olduğun için objektif bakamazsın . eşini sevdiğin için onu koruyorsun kabullenmek istiyorsun normal bir davranış olarak görmek istiyorsun . buda doğal . ama bana göre eşin hiç iyi bir insan değil . hatta sapık bile olabilir bunu alışkanlık haline getirmiş belli bana kızma ama benim fikrim bu . zaten o kadınlardan birini eldee etse senin gözünün yaşına bile bakmaz . halbuki şu an bebeğinizin heyecanıyla seni üzmememesi gerek .ama işte yaptığı başka kadınlarla chetleşmek ..canım haklı olduğun yerler var bende zaten onu söylüyorum. nette yapman önünde fırsat olmadığından bir ortamda bir bayan sana biraz işve yapsa gidersin diyorum zaten güvenemememin nedeni bu. eşimi 8 senedir tanıyorum aile içinde arkadaşları çevresi tarafından her zaman iyi biri olarak adlandırılır benim annem bile bana hep sakın damadımı üzme o herşeyin en iyisin hak ediyor şükürler olsun böle bir damadım var der evde bana iş yaptırmaz sen otur der ayağıma kadar suyumu getirir yalnızca bana değil benim anneme ablama kendii annesine kız kardeşine yengelerine hep çok ince kibardır bayanları hep el üstünde tutar. içinde hiç kötülük yoktur biri bişey yapsa ben sinirimden kudururum o hep ''kötü niyeli değildir hatasını anlar boşver karşılık vermeyelim'' falan der bende hatta derim ben cennete girersem senin sayende girerim valla derim hep esprili bi şekilde . şimdi burada detaylı nasıl anlatayım ki eşimin nasıl biri olduğunu size. ayrıca beni aldatması onu insan olarak da kötü biri yapmaz diye düşnüyorum. b konuda her lafı sölerim ama insanlığı hakkında kötü konuşmam konuşulsun da istemem çünkü gerçekten günahını almış olurum.
Ben gidecek bir yeriniz yok da o yüzden affediyorsunuz sandım.
Gebe halinizle sizi üzmek istemedim.
Aileniz hatta onun da ailesi sizin arkanızdayken neden boşanmadığınızı anlamadım.
canım bu işler oyle kolay olmuyo 8 sene lik birliktelik ve bu zaman kadar bu konu haricinde bir kere beni üzmemiş bir insan.
insan olarak haytımda ondan iyi birini daha görmedim (ama bakın insan olarak diyorum beni aldatması değil). aldatma aldatmadır tamam zaten bende onu diyorum ama nette olmasıyla reelde olması arasında bence fark var oluyomuş da başıma gelmeden belki bbende sizin gibi düşünebilirdim ama başıma gelince hafifletici bir sebep oluyo nedense bebeğim benimle onu üzmek babasız dünyaya getirmek istemem. millet sevgilisi aldatıyoda 50 kere affediyo iken ben eşimi affetmeyi çok görmüyorum. e bide çok seviyorum eşimi öle kolay değil herşeyi bir çırpıda silip atmak boşanmak son çare bence
bence iyi bir insan değil . eşini aldatıyor neresi iyi bunun ?içinde kötülük yok diyorsun içinde kötülük olmayan erkek bunları yapmaz . tamam diğer insanlara karşı tutumu iyi olabilir ama bu onu iyi bir insan yapmaya yetmiyor . sen arkana dönünce seni sırtından vurabilcek yapıda biri . hamilesin seni üzmek istemiyorum ama gerçekler bunlar . sen olayın içinden olduğun için objektif bakamazsın . eşini sevdiğin için onu koruyorsun kabullenmek istiyorsun normal bir davranış olarak görmek istiyorsun . buda doğal . ama bana göre eşin hiç iyi bir insan değil . hatta sapık bile olabilir bunu alışkanlık haline getirmiş belli bana kızma ama benim fikrim bu . zaten o kadınlardan birini eldee etse senin gözünün yaşına bile bakmaz . halbuki şu an bebeğinizin heyecanıyla seni üzmememesi gerek .ama işte yaptığı başka kadınlarla chetleşmek ..
sende manken gibi çocuklarla chatleş bakalım nette tepkisi ne olucak ?seni anında kapının önüne koyar bütün ailene akrabalarına eşine dostuna rezil eder bakın bu kadın neler yapıyor diye . erkek olması onu haklı yapmaz .kadın-erkek eşittir bana göre . beni aldatması onu kötü insan yapmaz diyorsun . ne demek yapmaz . gayette onu kötü bir insan yapar . ama şimdi erkeklerde haklı biz kadınlar bunları normal gördükçe ne var elinin kiri onlar ben nikahlısıyım nikahı bende sonunda bana dönücek mantığında olursalar erkeklerde yapar yani .[/QUOTE hiç dediğin gibi düşünmedim ben benim fıtratımda yoktur öle aldatmak ben bir anneyim kendimden önce beveğimin namusu bu tabiki erkek kadın aynı şey aldatma konusunda ben hiç bir zaman elini kiri demedim ben öyle birşey yapsam emin ol öyle ailemi arayacak beni rezil edecek biri değil diyorum ya eşimi tanımıyorsunuz siz bekarsınız heralde böle rahat konuştuunuza göre
senin başına belliki böle birşey gelmemiş canım öle hacadan konuşuyosun yada başına daha fenası gelmiş sinirini benim eşimden çıkarıyosun ben burda aldatma konusunda ne yapabilirim diye bu konuyu açtım insanlığı hakkında laf söylemek size düşmez evet ben olayın içindeyim herşeyi en iyi ben biliyorum eşimin iyi biri olduğu konusunda bir an bile şüpheye düşmem ama bunu parantez içinde beni aldatması dışında dedim siz uzaktan yazdığım iki satır şeyden eşimi iki dakkada karektersin kötü bir insan ve hatta üstüne sapık yaptınız. hamile halimle beni üzmek istemediğinizi söylüyorsunuz üzülmem de canım merak etme ama seninde iyi biri olmadığını hamile birinin eşine sapık kötü insan eline geçse senin gözünün yaşına bakmaz gibi laflarla gösteriyosun.
hamile birine denicek laf mı bunlar
sende manken gibi çocuklarla chatleş bakalım nette tepkisi ne olucak ?seni anında kapının önüne koyar bütün ailene akrabalarına eşine dostuna rezil eder bakın bu kadın neler yapıyor diye . erkek olması onu haklı yapmaz .kadın-erkek eşittir bana göre . beni aldatması onu kötü insan yapmaz diyorsun . ne demek yapmaz . gayette onu kötü bir insan yapar . ama şimdi erkeklerde haklı biz kadınlar bunları normal gördükçe ne var elinin kiri onlar ben nikahlısıyım nikahı bende sonunda bana dönücek mantığında olursalar erkeklerde yapar yani .[/QUOTE hiç dediğin gibi düşünmedim ben benim fıtratımda yoktur öle aldatmak ben bir anneyim kendimden önce beveğimin namusu bu tabiki erkek kadın aynı şey aldatma konusunda ben hiç bir zaman elini kiri demedim ben öyle birşey yapsam emin ol öyle ailemi arayacak beni rezil edecek biri değil diyorum ya eşimi tanımıyorsunuz siz bekarsınız heralde böle rahat konuştuunuza göre
bekarım ama aldatıldım . ayrıca hiç aldatılmasamda düşüncem bu . evlenincede asla değişmez .fırsatım varsa anında boşanırım . zaten maddi güvencem de var işim var çalışıyorum çok şükür . zaten bu tür olumsuz durumlara karşı kendimi geliştirdim okudum ekmeğimi elime aldım . keşke her türk kadını bubilince sahip olsa da erkekler bu kadar çok aldatmasa çekinse .neden çekeyim ki böle bir tipi ?ayrıca ben sana aldat demedim heralde . sen namusum diyorsun ama kocan hiç namusunu düşünmüyor heralde .
evet geldi başıma ama çok şükür ki evli değildim o yüzden bıraktım . kardeşim banane senin eşinden ?ne hırsım olabilir ki ne seni tanırım ne eşini .herkesin kendi düşüncesi var burda konuşuyoruz . sence yaptıkları normal mi ?normalse neden konu açtın ?ne yapabilirim diyorsun birşey yapamazsın ki . kabul ediceksin elin mahkum . dua et kadın getirmesin evine falan . evet eline fırsat geçerse yüzde yüz yapar . yapamadığı için çocuk gibi nette cinsel içerikli konuşmalar yapıyor . düzenli seks hayatı olan bir erkek neden bunu yapıyor ?hadi bekar olsa neyse .
ne sinirim olucak güldüme beni . sanki hamile halimle kocamın yaramazlıklarını yakalayan benim . ben sana üzüldüm . ama yersizmiş yani üzüntüm . bazıları hak ediyor gerçekten erkeklerde suç bulmuyorum artık .
teşekkür ederim canım dediğin gibi aile danışmanı olur pisikolog olur gidicez bi yerlere eşimin büyümesi çok sorunluymuş canım anlatsam roman olur aldatılan ve sürekli ağlayan bir anne dört kardeş hepsi okuyo baba almış başını gitmiş ne maddi ne manevi hem çalışıp hem okumuşlar daha neler nelerBunu yapmasının tek nedeni zamanında bu konuda beyninde oluşan baskı canım. Üzülme kendi yenebilir bu durumu yada tedavi edilmesi gerekiyor. Kayınpederim de aynı durumdaydı tedavi gördü. Onun da babası annesini aldatmış ve kayınpeder şahit olmuş buna. sen süründür tabi yine hemen affetme. ama elinde olmayan birşey bunu da bil bence. kesinlikle tedavi olmalı ve sen kontrolu elden bırakma yine de.
sen kendi işine bak canım teşekkür ederim yorumların için başka eleştiren arkadaşlarda var onlara hiç birşey demedim ben yalnızca uslubuna ve iyi insan olmaktan bahsedip benim nasıl bir ruh hali içinde olduğumu düşünmeden fütürsuzca savurduğun cümlelerin den dem vurdum eminim senin yazdıklarını okuyanlarda aynı şeyi düşünüyorlardır umarım evliyken böyle birşey yaşamassın şükürki bekarken yaşamıssın
teşekkür ederim canım dediğin gibi aile danışmanı olur pisikolog olur gidicez bi yerlere eşimin büyümesi çok sorunluymuş canım anlatsam roman olur aldatılan ve sürekli ağlayan bir anne dört kardeş hepsi okuyo baba almış başını gitmiş ne maddi ne manevi hem çalışıp hem okumuşlar daha neler neler
bekarım ama aldatıldım . ayrıca hiç aldatılmasamda düşüncem bu . evlenincede asla değişmez .fırsatım varsa anında boşanırım . zaten maddi güvencem de var işim var çalışıyorum çok şükür . zaten bu tür olumsuz durumlara karşı kendimi geliştirdim okudum ekmeğimi elime aldım . keşke her türk kadını bubilince sahip olsa da erkekler bu kadar çok aldatmasa çekinse .neden çekeyim ki böle bir tipi ?ayrıca ben sana aldat demedim heralde . sen namusum diyorsun ama kocan hiç namusunu düşünmüyor heralde .
benimde elim çok şükür ekmek tutuyo ihracat uzmanıyım eşimde mühendis. elim ekmek tutmasa bile şükür babamın evinde durumum çok daha iyiydi. ama bunun şimdi ne alakası var anlamadım yani maddi imkansızlıktan deil istediğim için kocamın yanındayım...
benimde elim çok şükür ekmek tutuyo ihracat uzmanıyım eşimde mühendis. elim ekmek tutmasa bile şükür babamın evinde durumum çok daha iyiydi. ama bunun şimdi ne alakası var anlamadım yani maddi imkansızlıktan deil istediğim için kocamın yanındayım...
Canım evli olmayan anlamaz bunu boşver hiç yorma kendini cahilliğine ver arkadaşın. Maalesef bazı şeyler okumakla değil yaşamakla kazanılıyor bence.
sen kendi işine bak canım teşekkür ederim yorumların için başka eleştiren arkadaşlarda var onlara hiç birşey demedim ben yalnızca uslubuna ve iyi insan olmaktan bahsedip benim nasıl bir ruh hali içinde olduğumu düşünmeden fütürsuzca savurduğun cümlelerin den dem vurdum eminim senin yazdıklarını okuyanlarda aynı şeyi düşünüyorlardır umarım evliyken böyle birşey yaşamassın şükürki bekarken yaşamıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?