- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
ooo bende de ikinci bebek var. 2 aylik. merak etme. kardes kiskancligi olmayan tek yas araligi bu.ilk aylarda olmuyor yani gelecekte olabiliyormus ama iki cocuklu hayata alisincaya kadar kiskanclik olmuyor.Kızlar konuyada şöyle geldik unutmuşum: bana hamileliğimi sordu, iki ayım kaldı. Zor dimi filan dedi öyle dedim oda dedi "biz kışın düşünüyoruz cocugu insan bebek özlüyor, ama benim kiz cok ilgi istiyor hep oynamami istiyor onunla bebek gelince kiskanie"..ve bu söylediklerimi sıraladı."bende cocuk 3yasinda olsada bebegi kiskanir"dedim.
Içimden dedim ki" allah seni netmesin sen bi bucuk yasinda cocugunla hamilesin bide bak bu nereleri düşünüyor bu denli uslu cocuga sahipken kendine guvenemiyor sen neyine guvendin."
Yada dediginiz gibi belkide ikinciye cesaret edemediginden böyle konuştu
Deli mi neIneğim memesinden süt geldiğini biliyor ve bu yuzden bir kac gün süt içmeyi red etmiş "anne süt bak memesinden geliyor " diyormuş.
Bana videosunu gösterdi acıkcası ben hemen anlayamadım ama analık duygusu işte:)
Çocuk geleceğin bilim insanıIneğim memesinden süt geldiğini biliyor ve bu yuzden bir kac gün süt içmeyi red etmiş "anne süt bak memesinden geliyor " diyormuş.
Bana videosunu gösterdi acıkcası ben hemen anlayamadım ama analık duygusu işte:)
kuşların alltan uçtugunda yagmur yagacanı ben bile şimdi öğrendim yaaAbartmış sanki sonbahar felan
Bende öyle dedim xD niloyayı arada izletiyormuş internetten. Benim oğlum telefonu bilmezken onunki alıyordu ama çok garip vallah:))kuşların alltan uçtugunda yagmur yagacanı ben bile şimdi öğrendim yaa
İnstagram da hihieved diye bir hesap var oneririm :)))Merhaba yine ben:))
Bir önceki konumdan bilen bilir canı isteyince bana geri dönen bir arkadaşım vardı, 2 gündür buraya gelmiş buluşalım diye msj atıyordu bende inada bağladım cevap yazmadım.
Bugün spontane bir şekilde kuzenimle bir kafeye uğradik, tam oturduk bu arkadaş ve kızkardeşi geldiler.
Neyse laf lafı açtı, yaklaşık 45dk sadece kızı hakkında konuştu diyebilirim. Kuzenimin bile dikkatini çekti. Kızı oğlumla yaşıt ikiside bir bucuk yaşında.
"Kızım yerde yaprak görünce sonbahar geldi dedi, kuşların alçak uçtugunu görünce bunu yağmur yağmasina yordu, şunu söylüyor bunu yapıyor oyun hamuruyla oynuyor hep onunla oynanami istiyor, bizde tv açık olmaz biliyorsun zararlı etkileniyorlar" bende hı hı diyebildim çünkü oğlum beni onun kızının tam tersine wcde bile rahat bırakmıyor ve ben mecburen tv açıyorum...
Bir iki defa bende sadece benim oğlanın öyle el işleriyle uğraşmadıgını legolari daha çok sevdiğini söyledim.
Açıkcası kendimi eksik hissettim ve sustum sadece maşallah filan dedim. Çünkü onun anlattıklarının yanında ben ve oğlum eksik ve özentisizmişiz gibime geldik. Neden bilmiyorum ama moralim çok bozuldu.
Oğlum tipik oğlan cocuğu ve benim gözümde nerdeyse bebek sayılacak yaşta. Biz bu kadar ilerlemediğimiz için kendimi eksik mi hissetmem lazım? Suç benim mi? Yeterince özverili bir anne olamadım mı?
emin ol azda olsa izletmeyen yoktur .ben hiç izletmem diyenlere inanmıyorum. söylediklerine kendi inanmışmı acaba.Bende öyle dedim xD niloyayı arada izletiyormuş internetten. Benim oğlum telefonu bilmezken onunki alıyordu ama çok garip vallah:))
Sen hiç kafana bile takma canım benim oğlum 19 aylık daha bebek onlar ya he he deyip geçseydin.Bu arkadaşın huyuda biraz değişik. Hani ben öğrettim söyledim oda arkamdan söyledi demezde direk cocuk dedi der. Eskiden biz bekarkende benim şahit olduğum meseleleri farklı anlatırdı. Kendini çok seven bir insan kardeşi tam tersi o bile ablası konuşurken sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?