kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam(
Hayırlı olsun:)
Allah vermiş olmuş neden sorun olsun ki?
Hem bu istemekle istememekle olan birşey değil, Kaynananız neden karışıyor çocuk yapmanıza?
Çok mu yeni evlisiniz?
Neden istemiyordu çocuk yapmamanızı?
Nasıl yani böyle bir yasak koymaya ne hakkı var kaynananızın madem torun istemiyordu oğlunu evlendirmeseydi !!!! Çok şaşırdım doğrusu..
kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam(
yazını ilk başta okuyanlar yuh diyecekler.kaynanana neki.o sizin çocuğunuz diyecek ama aynı dertten muzdaripim.ama bendeki sorun kaynanam değil kendi ailem.kayınvalidem nerdeyse yalvarıyo 2. bebeği yapmamız için ama annem ve ablalarım çok karşılar.ilk bebeğime hamileyim dediğimde bile aylarca kavga ettiler.kızdılar.arkamdan konuştular.en sonunda kızıp kavga ettim.ondan sonra seslerini kestiler.şimdi oğlum 27 aylık ama annem sıkı sıkı tembihliyo kendinize sahip olun çocuğunuz büyüsün biraz diyo....seni en iyi ben anlarım heralde((...yinede ne derse desin kulak asma boşver.hayırlı uğurlu olur inş bebeğin sizin için.yumurtaya cam veren ALLAH ım bi çıkar yol verir inş.
8 aylık evliyim kızlar eşim ilk önce dayısının kızıyla nişanlıymış kaynanam çok istemiş ama eşim hiç ısınamamış kıza sonra nişanı atmış biz tanıştık sevdik birbirimizi evlendik ama geldiğim günden beri kan kusturuyo bana neymiş oğlu nişanlıyken tanışmışız biz dayısının kızından ben ayırmışım yeminler ettim öyle bşey yok diye kurana bastım ama yinede beni sevmiyo eşimin yanında iyi davranıyo o yokken yapmadığını bırakmıyo sen nasıl yeğenimden aldıysan oğlumu bende senden alıcam diyo ve bu yüzden çok sıkı tembihledi çocuk olmasın diye doğrusu bende terettütlüyüm bu çocuk konusunda ya gerçekten ayırırsa bizi çocuğum nolucak(
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin
Kaynanan ne karışıyormuş ki, ona ne? Sinir oluyorum böyle haddini bilmez insanlaraNeden korkuyorsun bu kadar, eşin veremez mi kaynanana cevabını :44:
bence hiççç muhatap olma kocan söylesin hamile olduğunu
Neden ezilmeye,itilip aşağılanmaya göz yumuyorsunuz ki??
Eşinize anlattınız mı durumu? Annen bana böyle böyle diyor diye. Hamile kalmamamı söyledi beni sıkıştırdı diye anlattınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?