ben şimdi kaynanama ne diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz (

Canım akşam eşin gelince ona bir güzel anlat ben söyleyemem annene hamile olduğumu her fırsatta bana laf sokmaya çalışıyor çocukta yapma sakın demişti ben nasıl söylerim sen söyle de ama sende yanında ol tabi bak bakalım kaynana ne diyor nasıl kıvırıyor. Hem eşinin de istediğini söylemişsin o da annesi birşey derse lafını esirgemez heralde. Ama en makbulü siz o evden taşının yoksa bu kadın yer seni valla :26:

eltimi çok seviyorum o çok iyi bir insan ama kelin merhemi olsa kafasına sürer onun durumu bendende kötü kaynım kaç defa eltimi dövdü kaynanam için oda korkuyo bişey derde eşinden yine şiddet görür diye ağzını bile açamıyo eltim diyoki gidelim bir kadın sığınma evine ayrı ev tutana kadar gelmeyelim ama nasıl olurki hiç bir bilgimiz yok

Canım bir silkelen kendine gel ya, ezdirme kendini bu kadar Madem kaynanan eşinin yanında melek o yokken şeytan, sen de aynını yap, ezdirme kendini. Eşin seni koruyamıyorsa sen kendini koruyacaksın. Sen de madem öyle eşinin yanında melek ol, o yokken ver cevabını ezdirme kendini. Bu arada ses kayıt cihazı olayı çok mantıklı, bu forumda bir arkadaş yapmıştı aynısını kaynanasına suçsuz olduğunu ispatlayabilmek için, işe de yaramıştı

ben de kendinizi neden bu kadar ezdirdiğinizi anlamıyorum. dövüyolar mı napıyolar? dövüyolarsa bile çaresiz değilsin. polise gider şikayet edersin. unutma sen kendini ezdirdikçe ezerler.

zaten benim söylemeye cesaretim yok canım eşim söylesin ve ben istedim desin umarım sizin dediğiniz gibi olur ama evden çıkmak gibi bi şansımız yok ne yazıkki

ah canim yaaa okuyunca nasil sinirlendim anlatamam bu nasil bir kadin eltini ve seni esir almis resmen ogullarinida yanina cekmis iyice aglaya sizlaya her istedigini yaptiriyor esleri niz yokkende size kan kusturuyor resmen

hani dizilerde izleriz ya aynen onun gibi.
keske evini ayirana kadar cocuk yapmasaydin
bebek haberini esinle birlikte söyleyin en iyisi.:26:
eltinede sanada cok üzüldüm

bence annesini şikayet eder gibi söylemesin o zaman eşi annesinin yanında olur haklıyken haksız duruma düşmesin...
eşine annen belki çok mutu olur sen söylemek istermisin bu güzel haberi desin ...annesi bu haberi oğlundan duyunca belki
bir süre başını ağrıtmaz.bu arada eltinle aynı evdemi yaşıyosunuz

şimdi canım ben ozaman bu akşam zaten olmaz eşimin yanında bişey demez yarın bu dediğinizi yapayım telefonu nekadar yakınlığa koysam acaba anlarmı diye korkuyorum çok mesela ses kaydını açsam cebimdede çekermi sesini

reyhancim sen kac yasindasin canim merak ettim???
bu arada esinin soylemesi en mantiklisi olur ben istedim anne karim bebegi tasiyabilir neden tasiyamasin her hamile kalan kilolumu hamile kaliyorki desin...
yada ben senin yerinde olsam kaynanamin gercek yuzunu esime gostermek icin esin geldiginde saklansin sende kaynana gidip hamile oldugunu soyle verdigi tepki set olacaktir kesin...esinde niyetinin iyi olmadigini anlar annesinin ve kizar belki...

aslında bu çok iyi fikir evet aynı evdeyiz canım

zaten benim söylemeye cesaretim yok canım eşim söylesin ve ben istedim desin umarım sizin dediğiniz gibi olur ama evden çıkmak gibi bi şansımız yok ne yazıkki

Çok üzücü canım ya Allah kimseye böyle kaynana vermesin :26: Sonuçları bildir burdan canım bakalım cadı kaynana ne cevap vercek aldırın demez inşallah Ya da der inşallah bu sayede eşin annesinin nasıl biri olduğunu anlar

Son düzenleme:

bununda fayda edecegini sanmiyorum ben...bu sefer annesi esine bak bak beni konusturup sesimi telefona cekmis ya o oncesinde bana neler dedi bir bilsen ama onlari kayda almamis deyip bir suru yalan uydurursa ne olacak????zaten rol kabiliyetide baya gelismis kadinin bu onun icin cok zor olmasa gerek!!

önce telin sesini komple kıs ayarla ve yelek falan varsa cepli onun cebine koy alıcılar daha iyi oluyorKorkma ve belli etme 2 yada 3 ses kaydı çek ama farklı konulardan ve dinlet eşine ses kaydını eğer o zaman eşin annesine değilde sana kızarsa yap o zaman yapacağını hakkındır...

nisanın 1 nde 19 yaşına giricem keşke bu dediğini eşime yapğtırabilsem ama eminimki beni tersler saklan dersem ama telefona kaydetme işi süper bi fikir

Allah yardımcın olsun çok zor, çok bağırıyorsa yakın bir yerde olsa çeker, ama sessiz konuşursa duyulmaz
öyle yap eşinde anladıktan sonra inşallah ayrı eve çıkarsınız
eltininde çok zormuş durumu, Allah kurtarsın en kısa zamanda

Hayirlisi olsun bn aranıza yeni katıldım niye karışıyorki çocuk yapmanıza çocuk dünyanın en güzel mutluluğu bence iki çocuğum var ve eşimle mutluluk sebebimiz bence bu konuda tavizini koymalısın tabi bu bebeği istiyorsanız mutlu günler diyorum:)

nisanın 1 nde 19 yaşına giricem keşke bu dediğini eşime yapğtırabilsem ama eminimki beni tersler saklan dersem ama telefona kaydetme işi süper bi fikir

bununda fayda edecegini sanmiyorum ben...bu sefer annesi esine bak bak beni konusturup sesimi telefona cekmis ya o oncesinde bana neler dedi bir bilsen ama onlari kayda almamis deyip bir suru yalan uydurursa ne olacak????zaten rol kabiliyetide baya gelismis kadinin bu onun icin cok zor olmasa gerek!!

işte bende bundan korkuyodum ama ozaman bende eşime ikimizde büyük yemin edelim kim haklı kim değil dersem olurmu acaba offf ben napıcam ya rabbim nolur bu karnımdaki evlat için kurtar beni bu kadının şerrinden

canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklısını hayırlısını versin..güzelim biz 5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz ne duyarsak yapıyoruz iğrenç iğrenç şeyler yiyoruz içiyoruz her doktorun kapısını aşındırıyoruz 5 yıl oldu ama bebeğimiz olmadı...keşke bizimde bebeğimiz olsa canım sakın aldırmayı falan düşünme canım kıymetini bil yavrularının..bi dahakine daha dikkatli korunursun eğer başka çocuk istemezsen...ama bilemezsin ne kadar zor evlat hasreti..

ne kaynana beee ööfff diken diken oldum canım allaha havale et onu ne ister bu kaynanar gelinden anlamadım..
Ama sen kendine dikkat et bu kadından herşey beklenir belliki..
Hiiçde korkmaa susmada ağzınında payını ver zamanı gelince hee birde dikkat et bu çocuğu falan istemiyorsa sana bişeler yapabilir ne bileyim çocuğu düşür diye yemeğe içeceğe falan aman allah korusun herşeyi yapabilir yani ondan diyorum bu kapasitedeki insanlar böyle oluyorlar çünkü canım allah yardımcın olsun seninde inş.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…