biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz(
eltin mutlaka kaynananın sana yaoptıklarını goruyordur ve eger iyi bir kadınsa ondan rica et , eşine herseyi anlatsın.
Sende bu bahaneyle eşine deki ben senin annenle kotu olmanı istemem ama bebegiminde basına bisey gelmnesini istemem. O yuzden biz bu evden tasınalım de. ve 3 ay oluncaya kadarada mumkunse kaynanana bisey soyleme , 3 ay lık suredede tasının gidin
Canım akşam eşin gelince ona bir güzel anlat ben söyleyemem annene hamile olduğumu her fırsatta bana laf sokmaya çalışıyor çocukta yapma sakın demişti ben nasıl söylerim sen söyle de ama sende yanında ol tabi bak bakalım kaynana ne diyor nasıl kıvırıyor. Hem eşinin de istediğini söylemişsin o da annesi birşey derse lafını esirgemez heralde. Ama en makbulü siz o evden taşının yoksa bu kadın yer seni valla :26:
Canım bir silkelen kendine gel ya, ezdirme kendini bu kadarMadem kaynanan eşinin yanında melek o yokken şeytan, sen de aynını yap, ezdirme kendini. Eşin seni koruyamıyorsa sen kendini koruyacaksın. Sen de madem öyle eşinin yanında melek ol, o yokken ver cevabını ezdirme kendini. Bu arada ses kayıt cihazı olayı çok mantıklı, bu forumda bir arkadaş yapmıştı aynısını kaynanasına suçsuz olduğunu ispatlayabilmek için, işe de yaramıştı
bence annesini şikayet eder gibi söylemesin o zaman eşi annesinin yanında olur haklıyken haksız duruma düşmesin...
eşine annen belki çok mutu olur sen söylemek istermisin bu güzel haberi desin ...annesi bu haberi oğlundan duyunca belki
bir süre başını ağrıtmaz.bu arada eltinle aynı evdemi yaşıyosunuz
zaten benim söylemeye cesaretim yok canım eşim söylesin ve ben istedim desin umarım sizin dediğiniz gibi olur ama evden çıkmak gibi bi şansımız yok ne yazıkki
şimdi canım ben ozaman bu akşam zaten olmaz eşimin yanında bişey demez yarın bu dediğinizi yapayım telefonu nekadar yakınlığa koysam acaba anlarmı diye korkuyorum çok mesela ses kaydını açsam cebimdede çekermi sesini
şimdi canım ben ozaman bu akşam zaten olmaz eşimin yanında bişey demez yarın bu dediğinizi yapayım telefonu nekadar yakınlığa koysam acaba anlarmı diye korkuyorum çok mesela ses kaydını açsam cebimdede çekermi sesini
reyhancim sen kac yasindasin canim merak ettim???
bu arada esinin soylemesi en mantiklisi olur ben istedim anne karim bebegi tasiyabilir neden tasiyamasin her hamile kalan kilolumu hamile kaliyorki desin...
yada ben senin yerinde olsam kaynanamin gercek yuzunu esime gostermek icin esin geldiginde saklansin sende kaynana gidip hamile oldugunu soyle verdigi tepki set olacaktir kesin...esinde niyetinin iyi olmadigini anlar annesinin ve kizar belki...
nisanın 1 nde 19 yaşına giricem keşke bu dediğini eşime yapğtırabilsem ama eminimki beni tersler saklan dersem ama telefona kaydetme işi süper bi fikir
bununda fayda edecegini sanmiyorum ben...bu sefer annesi esine bak bak beni konusturup sesimi telefona cekmis ya o oncesinde bana neler dedi bir bilsen ama onlari kayda almamis deyip bir suru yalan uydurursa ne olacak????zaten rol kabiliyetide baya gelismis kadinin bu onun icin cok zor olmasa gerek!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?