anlattım canım ama beni suçlu durumuna düşürdü ben onun iyiliği için öyle istedim çok zayıf taşıyamaz diye dedi
sana bişey diyim mi ondan neden bu kadar korkuyosun.
sen onu güzel bi hakla bakalım o senin yatak odana karışıcakmı bi daha.
aaaa bu ne ya valla terbiye kalmadı bunlarda.
gerile gerile anlat ve tadını yaşa hamileliğinin.
ayrıca cidden ondan korkma ve belli et.
eşin biliyor mu gebe olduğunu ve istiyor mu?
neden birlikte yaşıyorsunuz:26:
çok istiyodu canım ama haberi yok gelince söylemeyi düşünüyorum
canım senin yerinde olsam SES KAYIT CİHAZI yada KAMERA ile dolaşırım evin içinde
peki ya ondan sonrası evde yanlız kaldığımızda nolucak eminim aldırmam için zorlayacak ama öyle bişeye kalkarsa kaçar giderim bu evden bebeğime nasıl kıyarım şimdi o bir can allaha nasıl hesap veririm
biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz(
yook artıkkk kusura bakmada sende abartmışsın artık miss gibi evide varmış daha neyi bekliyosunuzzz neymiş neymişş o ölmeden çıkılmazmış başka evee akşam akşam günaha gircem yaa
bence en güzeli eşine söyle ve ardından annesinin tavrını görmek için beraber söyleyin ki kıvırma payı olmasın. çok kızıyorum böyle insanlara. anlaşılan seni güçsüz bulmuş, diş geçirmeye çalışıyor. hazır hamileyken yap bütün nazını cazını derim. akşam gelince kocan hastayım dersin ve sana ne ediyorsa anlatırsın. o dayı kızı mıdır nedir tanıyor musun?
biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz(
Kesinlikle. Cep telefonun ses kaydediyor mu canım? Kaydetmiyorsa da ucuz yollu ses kaydeden bi mp3 falan al.
Bu zamanda kendini böyle ezdirmeye gelmez bak ileride oğlunu da doldurur sana karşı o kaynana. Elinde delilin olsun. Çok üstüne gelir iftiralar atarsa dinletisin eşine "bal bana neler söyledi ben sen üzülme diye hep bunlara katlandım" diye.
kızlar merhaba fazla vaktim olmadığı ve şuan ki şoktan dolayı detaylıca anlatamıyacağım ama ben bugün kan testi vermiştim ve az önce eltimle öğrendik hamileyim ve kaynanam çocuk yapmamı istemiyodu sıkı sıkı tembihlemişti beni ben şimdi ne yapıcam kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bunu nasıl söylüycem şerrinden çok korkuyorum ben şimdi ne yapıcam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?