ben şimdi kaynanama ne diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım aslında gözümü ilk günden kırdı ve söylemeye her nekadarda utansamda korkuyorum ondan ve karşılık vermeye cesaret edemiyorum ben üvey baba elinde büyüdüm dayaklarla ve şimdi hiç cesaretim yok kimseye karşı biri elini kaldırsa yanlıuşlıkla köşelere kısılıp kapanıyorum kendini korumayı bile beceremeyen ben nasıl çocuğumu koruyacağım (

neden birlikte yaşıyorsunuz:26:

Ya ben böyle insanlara inanamıyorum ya. Nasıl bir kendini bilmezlik bu kaynanandaki, hiç kendisiyle muhattap bile olma doğru kocana söyle hemde sevinçle böyle yüzünü asarak değil, kocan ne tepki vercek bu duruma onu izle anasının sözünden çıkmayan bir tip mi bilmiyorum ama annesine karşı seni korur böyle bir durumda diye düşünüyorum. Birde şöyle birşey var seni istemeyen çocuğunuda istemez aynı evin içinde çok zor olur ya sende cevabını çatır çatır verceksin kaynanana ya da evden taşınıp mutlu bir yuvanız olcak hayatım. Başka yolu yok gibi Allah kolaylık versin bu kaynanayla

canım sen hiç muahatap olma eşin söylesin ayrıca bi arkdaş demiş sende onun oynadığı gibi oyna sakın ezdirme kendini o ağlıyosa sen 2 kat ağla...

üf ya çok üzüldüm ben sana ne diyecez ki üvey baba elinde büyümek zor be canım bide niye kaynana yanında oturmayı seçtin hiç mi kimse sana akıl vermedi

çok istiyodu canım ama haberi yok gelince söylemeyi düşünüyorum

bence en güzeli eşine söyle ve ardından annesinin tavrını görmek için beraber söyleyin ki kıvırma payı olmasın. çok kızıyorum böyle insanlara. anlaşılan seni güçsüz bulmuş, diş geçirmeye çalışıyor. hazır hamileyken yap bütün nazını cazını derim. akşam gelince kocan hastayım dersin ve sana ne ediyorsa anlatırsın. o dayı kızı mıdır nedir tanıyor musun?

canım senin yerinde olsam SES KAYIT CİHAZI yada KAMERA ile dolaşırım evin içinde

Kesinlikle. Cep telefonun ses kaydediyor mu canım? Kaydetmiyorsa da ucuz yollu ses kaydeden bi mp3 falan al.
Bu zamanda kendini böyle ezdirmeye gelmez bak ileride oğlunu da doldurur sana karşı o kaynana. Elinde delilin olsun. Çok üstüne gelir iftiralar atarsa dinletisin eşine "bal bana neler söyledi ben sen üzülme diye hep bunlara katlandım" diye.

anlamadım canım, kocan bişey demiyo mu bu duruma, kaynananın isteğiyle çocuğunun alınmasına müsaade mi edecek. ondan habersiz sana böyle bişey yaptırırsa hesap sormayacak mı?

biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz (

yook artıkkk kusura bakmada sende abartmışsın artık miss gibi evide varmış daha neyi bekliyosunuzzz neymiş neymişş o ölmeden çıkılmazmış başka evee akşam akşam günaha gircem yaa

yook artıkkk kusura bakmada sende abartmışsın artık miss gibi evide varmış daha neyi bekliyosunuzzz neymiş neymişş o ölmeden çıkılmazmış başka evee akşam akşam günaha gircem yaa

girme cnm günha boşuna böyle çok insan var malesef benm kaynanamda bizi başka eve çıkarmak istemiyoodu sırf oğlu her ay tam maaş ona veriyor die bize para kalmıyodu ama ne yaptım ettim çıktım kendimi ezdiremem kimseye keşke herkez ezdirmese

tanımaz olurmuyum canım çok arsız bi insan nişandan döndüğü bi insanın evine gelecek kadar bide kaynanam ona hizmet yaptırıyo ya bana çok sinir oluyorum tamam kızı suçlamıyorum ama bana alttan alttan bakması laf sokup durmalarına dayanamıyorum

biz aynı ev içinde 3 aile yaşıyoruz eltim ben kaynanam ben ölmeden başka eve çıkamazsınız diyo eşimin evi var bekarlıktan ama kiracı koydurdu gidemiyoruz (

O ne demek ben ölmeden olmaz, hep birlikte yaşayacağız, hayır çocuk yapmayacaksınız, gelsin aranıza yatsın akşamları da bari tövbe tövbe.
Bu kadar ipleri eline vermeyin arkadaşım ya, ne o esir kampında mısınız? Allah herkese uzun ömür versin ama diyelim 20 yıl yaşayacak, siz 20 yıl aynı evde kaynana, kayınbaba, elti, eltinin kocası , doğan çocuklar, böyle koloni gibi mi yaşayacaksınız? O odada bir adam karısıyla, sen bir odada kocanla, her yerde bir adam, bir kadın.Özel hayat nerede, başbaşa kalmak nerede, birlikte yemek nerede, baş başa bir film bile izleyemezsiniz.

Bence eşinle konuş ya da eltini de fiştekle, her iki aile de ayrı eve çıksın, evliliğinizin tadını çıkarım, hem boşta ev de varmış, kirasını almayın da huzrla oturun inşallah.

Bebek de size ayrı yuva, ayrı bir huzur getirsin inşallah.

eltin mutlaka kaynananın sana yaoptıklarını goruyordur ve eger iyi bir kadınsa ondan rica et , eşine herseyi anlatsın.
Sende bu bahaneyle eşine deki ben senin annenle kotu olmanı istemem ama bebegiminde basına bisey gelmnesini istemem. O yuzden biz bu evden tasınalım de. ve 3 ay oluncaya kadarada mumkunse kaynanana bisey soyleme , 3 ay lık suredede tasının gidin

aslında bu söylediğiniz mantıklı telefonum ses kaydı var böyle bişey yaparsam benim konuştuklarımı kaydettin diye eşime beni suçlarsa kendimi nasıl savunmalıyım herzaman böyle yapıyodu son çare olarak böyle yaptım dersem beni suçlamazlar demi birde nasıl yapsamda evden çıkmamıza ikna edebilirim ya eltim 5 yıldır beraber onu göndermeyen kadın bana izin verirmi ki

öncelikle hayırlı olsun ama sen çocuğu kaynanan için yapmıyorsun değil mi? Onane madem evinde yaşıyorsun sen değil o katlanacak herşeyine çünkü sen istemeyerek yaşıyorsun o evde.O nasıl bir insanmış Allah şerrinden korusun küsmesi pahasınada olsa gir kocanın kanına bulun bir kiralık ev çarpın kapıyı çıkın o kendine gelin değil hizmetçi arıyormuş galiba...

kaynananiz ne karisir sizin cocuk yapip yapmamaniza ona neymis hayret yani
cocuk yapmak icin onun iznini mi bekliyecektiniz bu kadar korkutmayin kendinizi
allah istemis ki hamile kalmissin kaynanana oyle soyle allahin isine takdirine karismasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…