• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapacağım???çaresizim

Cemre merhaba,
haftasonu pek nete girme fırsatım olmuyor, yazdılarkını yeni okudum.DArp raporu almana çok sevindim ,eşinle aran bal kaymak bile olsa asla raporu ona verme, hep sakla, atma.Aferim sana, güçlü ol böyle.Ben eminim sen hem çok güzel hem de akıllı bir kızsın.Güzel adımlar attın kendin için, umarım eşin bazı şeyleri gerçekten anlamıştır.

çok sağol gerçekten desteğin için.bende eşim görmesin diye gizli açıyorum forumu.evet bende çok şaşırdım kendime.raporu asla yok etmem..rapor olmasada asla unutamayacağım bir olay olduğu için her seferinde canım çok yanacak bunuda biliyorum.artık içine atan cemre olmayacak..herşey için mücadele edeceğini söylüyor o günden beri sürekli benimle ilgilenmeye çalışıyor.tabi sadece eylemler değil gerçek düşünce yapısı da bu şekilde olmalı..bilmiyorum zaman bana ne gösterecek ama bu adımı atmam bile benim açımdan güvenimi tekrar kazanmama neden oldu..cevabım olacak elbet bir gün ama çantam hazır zaten o da görüyor...

çok sağol gerçekten desteğin için.bende eşim görmesin diye gizli açıyorum forumu.evet bende çok şaşırdım kendime.raporu asla yok etmem..rapor olmasada asla unutamayacağım bir olay olduğu için her seferinde canım çok yanacak bunuda biliyorum.artık içine atan cemre olmayacak..herşey için mücadele edeceğini söylüyor o günden beri sürekli benimle ilgilenmeye çalışıyor.tabi sadece eylemler değil gerçek düşünce yapısı da bu şekilde olmalı..bilmiyorum zaman bana ne gösterecek ama bu adımı atmam bile benim açımdan güvenimi tekrar kazanmama neden oldu..cevabım olacak elbet bir gün ama çantam hazır zaten o da görüyor...
Bir de arkadaşlardan biri çalışmanı tavsiye etmiş, bu fikrin tamamen arkasındayım ! Çok güzel bir adım

Sağol amin.Annemin bir lafı vardı.Herşeyi bil ama yapma.Ben de derdim ki,yapmadıkta sonra bilsem ne olacak.Şimdi annemin ne demek sitediğini anlıyorum.Acı çekip güçlenen kadınlar bazen erkekler için rakip görülüyor.O yüzden her konuda güçlü görünme.Bırak o da yüklensin.Ben bilmiyorum ben yapamam demesini bil.Şikayet etmrsini sızlanmasını bil.Herşeyin üstesinden kendi başına kalkmaya çalışma.O nasıl onu unutamıyorum şu acıyı yaşadım diye diye seni ezmiş ya.Sen de attığın dayakları unutamıyorum,başedemiyorum psikolojim bozuldu de bakalaım.Annesinin biricik şımarık oğlu ne yapacak.

çok güzel söylemiş.mekanı cennet olsun.ne kadar iyi bir insanmış ki bak benden de dua aldı şimdi.
aynen şımarık oğlu görecek bir zamanlar onu canını verecek kadar seven kadının aptal olmadığını..annesi benden çok memenundu tabi baktı ki oğluyla ilgileniyorum bir dediğini iki etmiyorum ama hepsi benim hatam nerden bilebilirdim ki verdiğim karşılıksız sevginin karşılığının bu olacağını.annesinin eseri bir adam karşımda..hepsine çok kinleniyorum bazen bazende allaha havale ediyorum..sevgilim olan zamanki eşimi çok özlüyorum bazende.bana dokunmaya kıyamayan eşimi..
bende ona he rseferinde bu bende açtığı yarayı hatırlatıcam..dediğin gibi erkekler karşısında güçlü olmak işe yarayacağı yerde tamamen ters tepiyormuş.kendi bilir ben adımı çok büyük attım.onunsa bana koşması gerekecek artık..

Bacağı çok ağrıyor ama sana vuracak gücü bulabiliyor? Sen stres topumu sun arkadaşım? Çıksın duvarları yumruklasın çok kızdım bu ne ya erkek olup eşini dövesim geldi :20:

Bence aileleri devreye sok baban kesinlikle resti çeksin eşinde aklını başına toplasın.

Sende adamı tahrik edecek şeyler yapma. Gerçekten dır dır ediyor musun? Zaten sıkıntılı ve problemli bir adamsa sende ısrarla üstüne gidiyorsan sonuç bu olur.

Bir daha kesinlikle sana bu şekilde davranamamalı tedbirini al. Gücü yetiyorsa gitsin de bir erkeğe vursun bakalım. Saygısız...

Bir de arkadaşlardan biri çalışmanı tavsiye etmiş, bu fikrin tamamen arkasındayım ! Çok güzel bir adım

evet iş arıyorum zaten.önceki işimdende çalıştığım yerde yükselme olmuyor diye ayrıldım.tam işten çıkar çıkmaz başladım atağa geçtim daha iyi bir iş olacaktı ama anlattığım gibi olan olaylar yüzünden tam 1,5 seneme mal olarak herşeyi aptal gibi askıya almak zorunda kaldım.ama aylardır arıyorum iş bulamıyorum işte.o konuda beni bunalttı aslında alışmışım küçüklüğümden beri kendi paramı kazanmaya.
ama allah büyük allah bana alnımın akıyla paramı kazanacağım bir iş nasip edecek elbet..zaten biliyorsun yaşadığımız ülke malum herkez sıkıntıda ama şu klasik cümle ve haklı bir cümle varya kadının mutlaka maddi olarak ayaklarının üzerinde durması şart...

Yazdıklarınızın birinci paragrafını okudum, devamında da sadece bir kaç yorumu..
Sonrasını sinirimden okuyamadım..

Ben boşan ya da boşanma demeyeceğim diyenlerden olmayacağım, boşayacaksın üzerine darp raporunu ekleyip şiddetten dolayı da ekstra dava açacaksın ki yaptığını anlasın!!! İnsan sokaktaki köpeğe bile şiddet uygulandığında çıldırıyor ki bırakın siz bir kadınsınız! Hiç bir insan şiddeti haketmez! Ancak devamının gelmesine izin veriyorsa hakkı kötektir diyebilirim..

Neyi bekliyorsunuz? Yüzünüz gözünüz şişttikten sonra daha fazlası kolunuzun bacağınızın kırılmasını mı? 3. sayfa haberlerine manşet olmayı mı? Neden kabul ediyorsunuz? Sevgi aşk vs.. demeyin lütfen. Gidin anneniz bi yüzünüzü görsün, görsün ki kızını bugünler için mi yetiştirdiğine karar versin ve sahip çıksın... Çıkamıyor mu durumu mu yok, gidin devlete sığının ama bu tip şiddet düşkünü insanlardan uzak durun!!

Bacağı çok ağrıyor ama sana vuracak gücü bulabiliyor? Sen stres topumu sun arkadaşım? Çıksın duvarları yumruklasın çok kızdım bu ne ya erkek olup eşini dövesim geldi :20:

Bence aileleri devreye sok baban kesinlikle resti çeksin eşinde aklını başına toplasın.

Sende adamı tahrik edecek şeyler yapma. Gerçekten dır dır ediyor musun? Zaten sıkıntılı ve problemli bir adamsa sende ısrarla üstüne gidiyorsan sonuç bu olur.

Bir daha kesinlikle sana bu şekilde davranamamalı tedbirini al. Gücü yetiyorsa gitsin de bir erkeğe vursun bakalım. Saygısız...

benim başımda bir babam yok maalesef.yaşıyor babam ama annemle ayrılar ve babam ne kardeşimin arkasında oldu nede benim hayatımız süresince.o kendiyle ilgilenir bir tek.zaten sanırım beni sahipsiz sandı ki buna yeltendi.babamı hiç affetmiyoruz kardeşimle.kardeşimde kızıyor babamız olsaydı sıkardı biraz diyoruz ama yapacak bir şey yok maalesef.eşim annemden çok çekinir.annemde üstü kapalı biliyor durumu sadece benden bir işaret beklediğini söyledi annem.bir bakayım zaman ne gösterecek kendimde hata yapmamaya çalışacağım tabi ama hatalarım olduysa da çoğu eşimin şımarıklıkları yüzündendir..öyle dır dır etmem ben net bir cümle söylerdim çıldırırdı işte.artık cümlelerimde net olmayacak ona karşı bende net olmayacağım..

offf yazdıklarını okudum içim acıdı resmen. zaten az önce de meryem uzerlinin röportajını okudum fenaydım şimdi üstüne senin yazını okuyunca iyice çöktüm, şuan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi.. canım kardeşim Allah sana yardım etsin. inşallah bi şans daha vermekle doğru olanı yapmışsındır, dilerim bu hakkında en hayırlısıdır. şuan tek diyebileceğim şey insan bazı şeyleri zorlamamalı, bu hayata bir kez geliyoruz. yani bu ona verdiğin son şans olsun gerçekten de. bundan snr ki ilk hatasında ki dilerim asla olmaz ama olursa ilk hatasında bitir sil at bu evliliği. arkana bile bakma. çünkü artık sen yapabileceğin tüm fedakalrığı ve verebileceğin tüm şansları verdin. artık gerisi ona kalmış. ya seni mutlu eder, bu son şansını iyi kullanır ya da senin gibi bir kadını kaybeder.
lütfen artık kendini üzme. artık bişeyler için uğraşması gereken de kendini kanıtlaması gereken de sen değilsin o..
bunu sakın aklından çıkarma. ve bundan sonra kendin için yaşa. yeri geliyo insanın evladı bile ihanet edebiliyor, nankörlük yapabiliyor. o yüzden insan önce kendini düşünmeli bu hayatta..
Allah bahtını açık etsin, hakkında daima en hayırlısını versin. dünyada ahiretinde afiyet versin. daima mutlu ol, sağlıcakla kal..

çok teşekkür ederim umut dolu dilekleriniz ve dualarınız için.ona son şans bile veremiyorum maalesef aşırı negatifim..hastalıkta sağlıkta zor günde diye yemin eden kadın yok artık.o gösterecek kendini bakalım kıymetlisiysem gerçekten.

Yazdıklarınızın birinci paragrafını okudum, devamında da sadece bir kaç yorumu..
Sonrasını sinirimden okuyamadım..

Ben boşan ya da boşanma demeyeceğim diyenlerden olmayacağım, boşayacaksın üzerine darp raporunu ekleyip şiddetten dolayı da ekstra dava açacaksın ki yaptığını anlasın!!! İnsan sokaktaki köpeğe bile şiddet uygulandığında çıldırıyor ki bırakın siz bir kadınsınız! Hiç bir insan şiddeti haketmez! Ancak devamının gelmesine izin veriyorsa hakkı kötektir diyebilirim..

Neyi bekliyorsunuz? Yüzünüz gözünüz şişttikten sonra daha fazlası kolunuzun bacağınızın kırılmasını mı? 3. sayfa haberlerine manşet olmayı mı? Neden kabul ediyorsunuz? Sevgi aşk vs.. demeyin lütfen. Gidin anneniz bi yüzünüzü görsün, görsün ki kızını bugünler için mi yetiştirdiğine karar versin ve sahip çıksın... Çıkamıyor mu durumu mu yok, gidin devlete sığının ama bu tip şiddet düşkünü insanlardan uzak durun!!

çok haklısınız..ne denir ki..annem tabiki sahip çıkar birde annemi de çok üzmek istemiyorum galiba o duyguda tutuyor olabilir beni.
tek bildiğim bir daha taviz yok..çok sağolun yorumunuz için

Yaa Allah askina ne konusmasi suyuna gitmesi ablamsin bosam gitsin tamam sabretmissin edecegin kadar anan baban bunun icin mi buyuttu Allahn manyagi her cani skldiinda dovsun diye mi!!!!!!!
Yeminle orda olsam.tutar kolundan once hastameye rapor almaya ordan mahkemeye gotururdum.
Senin canina yazik degil mi :( elim ayagm.titredi ya. Neye sabir neye birak.gitsin anasi simartsin baksin

Senin aklın yerinde değil bence..

İlk satırları okudum sonra hiçbirşey okumadım..

Ne demek sinirlendikçe ağzımı kapatıp beni dövüyor?:53:

Hala ne işin var o psikopatın yanında..?:53:

Senin kendine hiç saygın yok mu?:53:

Sizin gibi kadınları hiiiçç anlamıyorum..

Gidecek yerim yok..gibi şeyleri yazma sakın bana..

Adamdan yumruk yumruğa dayak yicem ve gidecek yer bulamıcam öyle mi? Valla öyle bir bulurum ki?

Seni anan elin psikopatından dayak ye diye mi doğurdu binbir emekle büyüttü?

Ara sayfalarda ne yazdın bilemicem ama aklın varsa ve de kendine azıcık saygın varsa , kadınlık gururun varsa, senin ağzını kapatarak seni yumruklayan adamın yanında 1 dk durmazsın..

Boşa o adamı hemen..

Bana kimse de ..uzaktan ahkam kesmek kolay..falan demesin..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
Eşim resmen bana şiddet uyguluyor.ağlamaktan yazamıyorum bile.az önce saçma bir meseleden tartıştık ve birden bana vurmaya başladı.yatakta uyumadan önce konuşuyorduk ve ben onun bildiği şeyi inkar etmişim diye.iki konu açmıştım zaten beni bunaltan şeyleri ama konuları kısa geçmiştim fakat hep şiddet vardı.ben affediyordum hep sonunda gelip özür diliyordu falan ben çok çene yapıp onu tahrik ediyormuşum.yaptığım çenede doğru bildiğimi söylemem.çok kötüyüm şuan ellerim titriyor gözüm yüzüm şişmiş.üstüste vurdu yüzüme.bende çıldırdım tabi sinir krizi geçirdim.birde bana sen defol git diyor.yarın git bu evden 10 gün için ben toparlanıcam ve bu iş bitecek dedim diye.sen defol git diyor.şimdi gitti başka odaya bende yatak odasına kilitledim kendimi.ben ağzımı açıp savunmaya geçtiğimde üstüme çıkıp ağzımı kapatıp bana vuruyor resmen.
Eşimin psikoloji çok bozuk.size kısaca anlatmaya çalışayım.severek evlendik.(ama sanırım o benim kadar sevmedi sevse ne olursa olsun bana vurmazdı hem de kaç kez)biz nişanlandıktan 2 gün sonra eşimin babası kansere yakalandı.zaten eşim hassas bir insan işleri bozuk diye bile bunalıma girmişti ama ben nişanlıyken çalışıyordum ona hep ikimiz çalışırız hallederiz diyordum.neyse birde babasına da çok düşkün olduğu için öğrenince bunalıma girdi.tabiki çok zor bir durumdu.neyse tedaviye başlandı kemoterapi falan.1 sene nişanlı kaldık ama o süre içinde ben nişanlıyken çok bunalımlıydık eşim ailesi falan.düğümüzü yapalım istedik herkesin ortak fikriyle ve evlendik.işte aynı evin içine girince her şey daha da net ortaya çıkmaya başladı.evlendikten 1 gece sonra ailesine gittik o gece ve daha sonra bir çok gece onlara kaldıkbaşbaşa kalamadık hiç..onu anlıyordum beklide babasıyla son günleriydi.neyse yaz oldu ve öğrendik ki babasının kanseri yayılmış beyne kadar.tabi eşim yedi kafayı.annesi ve babasına bizde kalacaksınız biz ilgileneceğiz sizinle dedi ve bize geldiler.o günden sonra iyice çekilmez olmaya başladı ama ben ailesini çok sevip saydığımdan dolayı katlanıyordum bir şekilde eşime.sonra bir gece bütün ailesi bizdeyken herkesin içinde eşim bana bağırmaya başladı yemek yüzünden.bende ağladım tabi.neyse herkes gitti ben mutfaktayken geldi beni itmeye başladı falan bende annesi duymasın diye ne yapıyorsun kendine gel dedim o sırada duymuş annesi girdi mutfağa annesi ona kızdı ne istiyorsun bu kızdan melek gibi karın günledir eziyet ediyorsun dedi ve eşim bana bir tokat patlattı hem annesinin yanında şok oldum.annesi aldı beni odama soktu sakın ol kızım dedi.ağladım sabaha kadar uyuya kalmışım.sabah gözümü açtım annesi kızım eşin kaza yapmış dedi ve neye uğradığımı şaşırdım.eşim bana vurduktan sonra evde içki varmış onu içmiş arabayla çıkmış ve kaza yapmış.allahım dedim benim yüzümden hemen kendimi suçladım.halbuki o bana vurmuştu..neyse o geceden sonrada tabi hiçibişey eskisi gibi olmadı.eşimin bacağı çok ağır yaralandı kırıldı.6 ay sonrada basını kaybettik.allah rahmet eylesin.1 seneyi geçti kemik kaynamıyor hala.2 kere ameliyat oldu ve tekrar ameliyat diyorlar.psikolojisi çok bitik halde.tabi benimde.bu süreç içinde bile kaç kere şiddete maruza kaldım anlatamam.sebebide benim çok konuşup çene yapmam ve bağırmammış.peki size soruyorum eşim bana her konuda beni aşağılarken ben kendimi savunmaya geçtiğimde haksız mı oluyorum.sinirlerimi yıprattiğinda sesim yükselince tokadı hak ediyor muyum?ve inanan bu süreçte 1 sene kayınvalidemle beraber yaşadık.o beni hep korudu eşme ama o da eşini kaybedince oğluna daha da bağlandı galiba ben daha çok desteksiz yalnız kaldım.annesi beni hep yanında istiyorsu bundan sonra beraber yaşayacağız falan demeler.tamam yaşardık ama eşimi sürekli şımartıyordu ve eşim annesinin yanında kavga ediyordu benimle.ailesinden ve ondan iyice bunalmıştım.2 ay annemi ailemi göremediğim oldu.oğlu ne hata yapsa kızım o erkek sen susacaksın oldu.2 ameliyatından sonra eşime ya evimize döneriz yada boşanırız dedim ve evimize döndük.anneside burada yaşamayı kabul etmedi.önceki konularımı okuyanlar neden eşimin düzensizliğine bozulduğumu neden bebek için hazır olmadığımı ve neden gebeliğim kimyasal bile olsa onu içimde tutmayı beceremediğimin bende yaşattıklarının ne kadar yaralayıcı olduğunu anladınız mı?bu geceki kavgada dün doktora gıttık amelıyat için fikir olsun diye ikii farklı doktora gittik.bana dün dediki bitane doktor var ben onada muayene olacağım.bende neden bugunku doktorlar senın tum sorularını cevaplamadımı yetmedimi sana dediğim için inşallah ailenden birinin başına bu olay gelir de çaresiz kalırsın sen diye beddua edince bende çıldırdım başladım bağırmaya çağırmaya.dün yine ustume yurudu ama bana diyoki kızım sen piskopatsın bak nasıl çan çan bağırıyorsun.bende sen bana beddua ediyosun ben senin için neler katlandım dedim.dün küsmüştük.neyse ben bugun onunla hiç ilgilenmedim eşim ama hep ilgi bekler o bebek gibi tvsini izler ps.oyunu oynar ama bende hep ilgi göstermek zorundayım.ilgi göztermedim işte yemek falan yedik.işten gelmişti.ben temizlik falan yaptım yattım.geldi yatağa oda yattı şaşırdım hatta heralde özür dileyecek dedim.sarıldı bana dünkü hastane konusunu açtı bende ben artık ilgilenmiyorum dedim.eşimin hasta belgelerinden birinde bir sorun vardı dunu sekrete bunu duzelttırın yoksa sonra çok uğrasırsınız demişti.neyse çok uzatmamayım ben sekreterin dediğini onaylıyorum diye bana sarılırken beni sıkmaya başladı bende kalmaya çalıştım sonra ne olduğunu anlamadan üstüme çıktı ve karanlıkta bana vurmaya başladı.sen kocanı dinlemezsin cahil karı sen elin sekreterini savun ancak ne çenebaz karısın ancak konuşursun.benim dediğimi kabul edeceksin.neler neler..şok oldum.bende çırpınmaya başladım bir belge için karın bu tokatlarımı hak ediyor dedim.beni sürekli tahrik ediyorsun pislik susmuyorsun her şeyi bildiğini sanıyorsun.bende çıldırdım artık.
Ne olursa olsun ben bunları hak edecek ne yaptım allahım.herkez bütün akrablar çevre diyorki cemre senin bu sıkıntılı 2 senede yaptığını kimse yapmaz.eşin yatsın kalksın senin gibi eşi olduğuna şükretsin.9 ay yattı evde ben baktım ona.bu tokatları hak edecek neyaptım.ben konuşamazmıyım.insan değimliyim.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.hep eşimde zor günler geçirdi sakatlık korkusu falan derken affettim onu.peki ya şimdi.ben ne olacağım.yüzüm gözüm şişmiş.
Ben napıcam anneme gitsem anlatsam annem kalp hastası onu üzmek istemiyorum..ve hemen alır beni buradan.ben artık ne yapacağımı şaşırdım.hep düzelir diye umut ettim bebeğimiz olur diye bekledim.ama olmuyor işte.hep kendisinin ölüceği ile tehdit ediyor.kaç kez gitmeye katlım bırakmadı özürler diledi iki gün sonra aynı.ben nerde hata yaptım.Allah’ım yardım et.

üstteki yazıyı gece yazmıştım 3,30 civarı ama eşim neti kapatmış geldi yanıma ağladı bacağı moralini bozuyormuş ben üstüne gidiyormuşum.bende seninle konuşmak istemiyorum diyorum üstüme geliyor.şimdi yattı tabi ben uykusuz.göz kapağım kan toplamış..yüzüm şiş,kalbim paramparça,sabrım sınanıyor,vücudum güçsüz,ruhum hasta halde kaldım.

Yaa Allah askina ne konusmasi suyuna gitmesi ablamsin bosam gitsin tamam sabretmissin edecegin kadar anan baban bunun icin mi buyuttu Allahn manyagi her cani skldiinda dovsun diye mi!!!!!!!
Yeminle orda olsam.tutar kolundan once hastameye rapor almaya ordan mahkemeye gotururdum.
Senin canina yazik degil mi :( elim ayagm.titredi ya. Neye sabir neye birak.gitsin anasi simartsin baksin

kendini ezdirme. Sen bi kadinsin. Ama sadece kadin.olmak yetmez guclu ayaklari uzerinde durabilen bi kadin ol. Sana bol sans diliyorum :( ama sunu bil ablam, cekilecek cile degil

kendini ezdirme. Sen bi kadinsin. Ama sadece kadin.olmak yetmez guclu ayaklari uzerinde durabilen bi kadin ol. Sana bol sans diliyorum :( ama sunu bil ablam, cekilecek cile degil

biliyorum maalesef.çok teşekkür ederim inanın farkındayım herşeyin gözüm daha da çok açıldı artık.duygularımın sömürülmesine izin vermeyeceğim artık.

biliyorum maalesef.çok teşekkür ederim inanın farkındayım herşeyin gözüm daha da çok açıldı artık.duygularımın sömürülmesine izin vermeyeceğim artık.

Verme ya tabi. Bak yasim seninkinin yari kadardir belki. Belki bana daha kolay gorunuyodur ama olsa olsa ne kadar zor olacak. Tek basinasin cocugun da yok resti cekmen daha kolay git o evden. Bu aksam gozu donup seni öldurse ne olacak? Olmayacaginin garantisini kim verebilir

Senin aklın yerinde değil bence..

İlk satırları okudum sonra hiçbirşey okumadım..

Ne demek sinirlendikçe ağzımı kapatıp beni dövüyor?:53:

Hala ne işin var o psikopatın yanında..?:53:

Senin kendine hiç saygın yok mu?:52:

Sizin gibi kadınları hiiiçç anlamıyorum..

Gidecek yerim yok..gibi şeyleri yazma sakın bana..

Adamdan yumruk yumruğa dayak yicem ve gidecek yer bulamıcam öyle mi? Valla öyle bir bulurum ki?

Seni anan elin psikopatından dayak ye diye mi doğurdu binbir emekle büyüttü?

Ara sayfalarda ne yazdın bilemicem ama aklın varsa ve de kendine azıcık saygın varsa , kadınlık gururun varsa, senin ağzını kapatarak seni yumruklayan adamın yanında 1 dk durmazsın..

Boşa o adamı hemen..

Bana kimse de ..uzaktan ahkam kesmek kolay..falan demesin..

çok haklısınız.gidecek yerimde var gücümde var çok şükür,çantam hazır elimde raporum var belki dediğiniz gibi psikolojim benimde artık normal değildir doğal olarak yaşananlardan sonra.onun yanında değilim zaten sadece evimdeyim ben bu ev çok emek harcadım.kendiside dedi zaten eğer güvenimi kazanamazsa o gidecek..
önceki mesajımda da dediğim gibi bir el var kalbime bastırıyor nefes alamıyorum ağlayamıyorum bile yapma cemre bekle diyor..neyi bekliyorum onuda bilmiyorum..dediğim gibi eşime cevapsızım..o çaba harcayacakmış çok pişmanmış..bilemiyorum işte...allah'a sığındım işte.ama o eski cemre yok ezdirmeyeceğim kendimi..çok sağolun yorumunuz için

çok haklısınız.gidecek yerimde var gücümde var çok şükür,çantam hazır elimde raporum var belki dediğiniz gibi psikolojim benimde artık normal değildir doğal olarak yaşananlardan sonra.onun yanında değilim zaten sadece evimdeyim ben bu ev çok emek harcadım.kendiside dedi zaten eğer güvenimi kazanamazsa o gidecek..
önceki mesajımda da dediğim gibi bir el var kalbime bastırıyor nefes alamıyorum ağlayamıyorum bile yapma cemre bekle diyor..neyi bekliyorum onuda bilmiyorum..dediğim gibi eşime cevapsızım..o çaba harcayacakmış çok pişmanmış..bilemiyorum işte...allah'a sığındım işte.ama o eski cemre yok ezdirmeyeceğim kendimi..çok sağolun yorumunuz için

gidecek yerin de var,:53: gücün de var :53:ama içinden bir ses ..yapma bekle..diyor öyle mi?:26: hımm..:53:

Dalga geçtiğimi falan sanma da, anlamakta güçlük çekiyorum sadece..:26:

Sana bir abla tavsiyesi..o adam değişmez, senin içindeki sesi de ben anlamadım..

Zaten defalarca affetmisşin yine yapmış, yine affediyorsun yine yapacak..çünkü sen her seferinde affediyorsun..

Neyse hayat senin karar senin..

Neye layıksan onu yaşamak senin elinde..

İnşallah gözün açılır ne diyim..

Son düzenleme:
gidecek yerin de var,:53: gücün de var :53:ama içinden bir ses ..yapma bekle..diyor öyle mi?:26: hımm..:53:

Dalga geçtiğimi falan sanma da, anlamakta güçlük çekiyorum sadece..:26:

Sana bir abla tavsiyesi..o adam değişmez, senin içindeki sesi de ben anlamadım..

Zaten defalarca affetmisşin yine yapmış, yine affediyorsun yine yapacak..çünkü sen her seferinde affediyorsun..

Neyse hayat senin karar senin..

Neye layıksan onu yaşamak senin elinde..

İnşallah gözün açılır ne diyim..

haklısınız..belkide yaşanan sorunlar benim pısıp kalmama etken oldu.belkide acizin tekiyim.hakettiğimi yaşyorum belki..sabretmeyi deniyorum.aynaya nasıl baktığımı bir allah bir ben biliyorum..boşanma süreci çok sıkıntılı br süreç belkide o süreçten kaçıyorum.annemle babam ben nişanlanmadan 6 ay önce boşandıkları için belkide onun psikolojisi de var belki babam hiçbir an bana destekçi olmadı onun psikolojiside var belkide bu adamı değiştirmek arzusu bu psikolojide var..hep belkiyim değilmi?bu yüzden hakettiğimde bu yaşananlar..

ilk defa bu kadar net söylüyorum ,ima etmiyorum direk boşan diyorum ,
ne olursa olsun ,isterse sakat ,isterse psikolojisi bozuk ama buna hakkı yok ,sana bunu yaşatmaya hakkı yok ,
evlerden uzak ömür boyu yatağa mahkum bir adama dahi ölünceye kadar bakmaya razıyım ,yeterki iyi bir eş olsun ,
ama bu ne arkadaş git gel döv,canım sıkıldı döv ,rapor eksik döv ,yemeği beğenme döv olacak işmi ya ,siz nasıl sabrediyorsunuz birde buna şaştım ..:26:

haklısınız..belkide yaşanan sorunlar benim pısıp kalmama etken oldu.belkide acizin tekiyim.hakettiğimi yaşyorum belki..sabretmeyi deniyorum.aynaya nasıl baktığımı bir allah bir ben biliyorum..boşanma süreci çok sıkıntılı br süreç belkide o süreçten kaçıyorum.annemle babam ben nişanlanmadan 6 ay önce boşandıkları için belkide onun psikolojisi de var belki babam hiçbir an bana destekçi olmadı onun psikolojiside var belkide bu adamı değiştirmek arzusu bu psikolojide var..hep belkiyim değilmi?bu yüzden hakettiğimde bu yaşananlar..

bak canım kendine bu kadar kötü davranma. bir insanı sevmekte, hatalarını affetmekte, onun için çoook fedakarlıklar yapmakta eziklik değil. bunun karşılığını görememek de utanılacak birşey değil. yani bu olanları hakettim diye düşünme. insana en doğruyu hep kalbi söyler. sen kalbini dinle. eğer şuan için sana bekle diyorsa bekle.
bak ben genelde bu tarz durumlarda yapıcı değilimdir, yani daha çok "boşansana yahu neyi bekliyorsun, ölmeyi mi ya da ikinci kez aldatılmayı mı vs. " diyenlerdenim.. ama şuan bu konuda bnm de içimden bi ses seni herhangi bir şekilde yönlendiri tavsiye vermememi söylüyor. bence sen bu konuda kendi iç sesini dinle. ve dediğim gibi bu ona tanıdığın son şans olsun.
tek bir kez daha seni üzerse, haketmediğin bir şey yaşatırsa o zaman arkana bakma çek git..
ve şuan için de olanlar yüzünden kendini suçlama. sen doğru olanı yaptın, sevdin, emek verdin, bi çırpıda silip atmadın.. bu zamana kadar bunun karşılığını görememişsin. bundan snr da yine böyle olursa arkana bile bakma git. hayatından sil at bu adamı.
ama şimdi senin için mutlu olma zamanı artık.. :40:

allah yardımcın olsun, dayak kolay bi mesele değil, allah eşine hidayet versin. ben o kadar dayağa sabredermiyidm acaba. bilemiyorum.

Back
X