- Konu Sahibi yellowbomb
-
Varya bız bayanlar bazen bıle bıle kasınıyoruz.Sen de madem nasıl olsa yapmıcaksın ıstıyorum ıstıyorum dıye nıye dırettın be cnm.Sonra a cocuk cevırdın dıye dusunur tabı. Telefonları ac olayı tatlıya baglayın.
canım aranızın düzelmesine sevindim...ama benden sana tasiye bunlar ciddi konular,evlenmeden evvel konuşulmasını doğru bulmuyorum ben...
yazdıklarından anladığım kadarıyla vicdan azabı çekiyorsun...
diyelimki Allah göstermesin evlenemediniz...eminimki çok büyük pişmanlık duyacaksın,öyle görünüyor ...
birbirinize helal yaklaşacağınız günü bekleyinki huzuruz olsun....
ve şükreki erkek arkadaşın bunu bilincinde...ben erkek arkadaşım bu konuları ısrarla konuşmak istedi diye kaç kez ayrılık yoluna gittim...heleki bunun yanlış olduğunu benden daha iyi bilecek bilgiye,imana sahipken bu konulara girmesi beni çok soğuttu,üzdü....
inan ilişkilerde bu konular açıldımıı sevgi somutlaşıyor...saf hali siliniyor yavaş yavaş....
umarım bundan sonra aynı sorunu yaşamazsın ve çok mutlu olursun
3 yıllık ciddi bir ilişkim var..dün gece telde konuşurken cinsellikten açıldı konu gerçi sürekli konuşur olduk eskiden utanırdım falan ama artık çok fazla benimsedim ve sanki kocammış gibi ondan utanmamaya başladım..telde karşılıklı birbirimizi severken ya nebilim cilveleşirken falan ben dedimki seni çok istiyorum falan dedim herzaman deriz bunu ama bugece ben biraz fazla şeyler dedim sadece tepkisini merak ettim acaba ne cevap vercek diye bide erkek sonuçta hoşuna gider diye düşündüm "buluştuğumuzda ilişki olsun "dedim gülerek şaka yoluyla o da işte ciddimisin sen falan dedi buarada önceden de şaka yoluyla diyodum
ciddiyim dedim bu inandı sanırım ilerisini düşünmüonmu dedi...bende biraz şakayı abarttım galiba "korunurum hap kullanmaya başlarım dedim amann zaten evlencez nolcakki dedim " ben seni gelinliğinle alıp o şekilde bunların olmasını istiyodum dedi..tamam ozamanda olur dedim bişey olmaz dedim bana aniden " ben seni böyle tanımadım "dedi......kendimi okadar kötü hissettimki ne diyosun sen yaa dedim ben sana şaka yaptım tepkini merak ettim dedim "çevirme şimdi" dedi..aman allahım düştüğüm duruma bakın....işte birsürü kavga ettik sen bana ne demek istiyosun dedim ağladım bir sürü o da bana böle şakalar yapma dedi çocukmuyum dalgamı geçiosun dedi.....son zamanlarda bunu bikaç kere daha demiştim şakasına bu da meğerse ciddiye alıyormuş hiç haberim yok benim....eskiden hemen şaka şaka derdin dedi şimdi şaka demeden konuyu kapatıyoz bile sen ciddisin dedi.....bağardım çağardım ne ciddisi hoşuna gitti sandım büyüsü bozulmasın diyede şaka şaka demedim dedim....eskiden hemen şaka derdin bende ciddiye almazdım dedi....3 saat falan kavga ettik ...olaya bak ya ne duruma düştüm beni böle tanımamış bu laf heryere çekiliyor...bitsin dedim artık eskisi gibi güvenerek sarılamam öpüp koklayamam seni dedim böle basit bişey için siliyomusun beni dedi sonra ara verelim ozaman dedim çok yıprandık dedim veremezsin ara falan dedi...sabah birsürü aramış mesajlar atmış seni çok seviyorum üzmeyelim birbirmizi falan yazmış ..ama ben hala çok kırgınım ...aynı şeyi ben sana deseydim dedi ilişkiye girelim diye korunuruz diye tuttursaydım dedi sende sürekli sorsaydın ciddimisin diye bende ciddiyim deseydim dedi sende bana aynı şeyi derdin dedi bende bu lafı bir erkeğe sölemek başka bir kıza sölemek başka dedim ...bilmiyorum kızlar çok yıprandım ben cevap falan da vermiorum tellere napıcamı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor benim şimdi ....kim haklı
3 yıllık sevgilisiniz yani erkek arkadaşın seni tanıyor ve sana bu kadar tepki vermesi gereksizdi.. belki de senden böyle bir şey beklemiyordu senden bunu duyunca şok oldu.. zamanında utangactım demişsin belki de senin o utangaç halini seviyordur.. saflığını seviyordur.. bence seni seviyor.. telefonu aç konuş.. barışın artık..
hem gösteriyonuz hem elletmiyonuz, yazık değil mi er kişiye? madem olmasını istemiyosun konuşup adamın hormonlarını havalandırmayacaksın bacım. şahsen başkasına karışmam ama fikir olarak sorarsan evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. burada tek hatalı sensin bana göre. eğer evlilik öncesi ilişki olmayacaksa konuyu oraya getirmesine müsade etmeyeceksin. laalenin dediği gibi konuşunca bişi olmuyo çünkü. madem dediğin şeyi nikah öncesi yapmayacaksın, bekle nikaha kadar, ondan sonra istediğin kadar açık konuşursun, dilersen huysuz virjini bile sollarsın.
erkeklerin hosuna gidecek diye öyle saka yapılırmı ya gun gelir hoslarına gider gun gelir gözlerinde basit olursun
Bu çocuğun değerini bil canım, seni gerçekten seviyor ve çok düzgün bir çocuk. Böyle küçük şeylerle ilişkini yıpratma. Size mutluluklar dilerim
canım evlenme konusunda çok ciddiydi hatta o benim ailemle bende onun ailesiyle tanışmıştım...yaza istemeye gelecekti...ama kısmet olmadı...
5 vakit namazını kılan,hafızdı aynı zamanda...çok da iyiydi.ve benim ilkimdi...hayatıma giren ilk kişiydi,bu tip konular açılınca çok rahatsız oldum,uyarmama rağmen devam edince soğudum...sanki beni sadece bu yüzden istiyormuş gibi hissettim bide üzerine ilgisizliği eklenince yollarımızı ayırdım...şuan hala barışma derdinde ama bende pek dönüşü yok açıkçası...
senin durumun farklı...bi erkek bu yüzden soğumaz,belliki senide çok seviyorki geleceğinizi düşünerek hareket ediyor
kıymetini bil ama dediğim gibi herşeyi zamanında yaşa
Rabbim bi ömür mutlu etsin....
canım bu konuları açıyor derken benim dediklerimimi diyordu...hani ilişki olsun falan diye....ya belki ciddi dememiştir canım yaa valla kanı kaynamıştır benim gibi ..5 vakit namaz kılıyomuş kıymetini bilseydin cnm ...ama sana baskı yaptıysa ilişki olsun diye bilememde seni istiyorum falan demesinde sakınca yokki yazık mı ettin acaba bence barış canım
Gerçekten de erkek arkadaşın seni çok ve hakkıyla seviyormuş. Onca olana rağmen gönlünü almaya çalışmış bak ne güzel. Kendini onun yerine bir koysana, o sana aynı şeyleri söylese sen ne yapardın, garipsemez miydin? Bence erkek arkadaşının verdiği tepki gayet doğal ve üstüne özür de dileyip seni sevdiğini söylemiş. Sana tavsiyem böyle şakaları pek yapmaman ve bu konulara çok girmemen. Eskiden nasılsan öyle ol, doğal ol, sınır koyman gerektiğini hissettiğinde koy yine. Ama öyle çok soğukluk falan pat diye koyma, onun da kafası karışır bu sefer. Sınırları nasıl teker teker yavaşça kaldırdıysan aynı şekilde geri dönüşü yapabilirsin ki zaten erkek arkadaşının derdi cinsellik falan da değil pek sanırsam.
İnşallah güzel olur her şey.
inşallah canım amin...
evet aniden çekersem kötü olur bence yavaş yavaş çekmeye çalışıcam kendimi ama bunu nasıl yapıcağımı yine bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?