ben şimdi ne yapayım lütfen akıl verin

kaşındım canım doğru herzaman kendimi çekiodum bunlardan sınırlarım vardı aniden böle deyince inandı tatlıya bağlandı cnm allaha şükür

canım aranızın düzelmesine sevindim...ama benden sana tasiye bunlar ciddi konular,evlenmeden evvel konuşulmasını doğru bulmuyorum ben...
yazdıklarından anladığım kadarıyla vicdan azabı çekiyorsun...
diyelimki Allah göstermesin evlenemediniz...eminimki çok büyük pişmanlık duyacaksın,öyle görünüyor ...
birbirinize helal yaklaşacağınız günü bekleyinki huzuruz olsun....
ve şükreki erkek arkadaşın bunu bilincinde...ben erkek arkadaşım bu konuları ısrarla konuşmak istedi diye kaç kez ayrılık yoluna gittim...heleki bunun yanlış olduğunu benden daha iyi bilecek bilgiye,imana sahipken bu konulara girmesi beni çok soğuttu,üzdü....
inan ilişkilerde bu konular açıldımıı sevgi somutlaşıyor...saf hali siliniyor yavaş yavaş....
umarım bundan sonra aynı sorunu yaşamazsın ve çok mutlu olursun

evet canım haklısın ama bütün ilişkiler için demeyelim ....
senin sevgilin ciddimiydi bunları derken canım soğuttu demek bende soğuttum diye korkuyorum şimdi eskisi gibi nasıl yakın olucam ona bilmiyorum

canım evlenme konusunda çok ciddiydi hatta o benim ailemle bende onun ailesiyle tanışmıştım...yaza istemeye gelecekti...ama kısmet olmadı...
5 vakit namazını kılan,hafızdı aynı zamanda...çok da iyiydi.ve benim ilkimdi...hayatıma giren ilk kişiydi,bu tip konular açılınca çok rahatsız oldum,uyarmama rağmen devam edince soğudum...sanki beni sadece bu yüzden istiyormuş gibi hissettim bide üzerine ilgisizliği eklenince yollarımızı ayırdım...şuan hala barışma derdinde ama bende pek dönüşü yok açıkçası...
senin durumun farklı...bi erkek bu yüzden soğumaz,belliki senide çok seviyorki geleceğinizi düşünerek hareket ediyor
kıymetini bil ama dediğim gibi herşeyi zamanında yaşa
Rabbim bi ömür mutlu etsin....

Bu çocuğun değerini bil canım, seni gerçekten seviyor ve çok düzgün bir çocuk. Böyle küçük şeylerle ilişkini yıpratma. Size mutluluklar dilerim

erkeklerin hosuna gidecek diye öyle saka yapılırmı ya gun gelir hoslarına gider gun gelir gözlerinde basit olursun

hem gösteriyonuz hem elletmiyonuz, yazık değil mi er kişiye? madem olmasını istemiyosun konuşup adamın hormonlarını havalandırmayacaksın bacım. şahsen başkasına karışmam ama fikir olarak sorarsan evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. burada tek hatalı sensin bana göre. eğer evlilik öncesi ilişki olmayacaksa konuyu oraya getirmesine müsade etmeyeceksin. laalenin dediği gibi konuşunca bişi olmuyo çünkü. madem dediğin şeyi nikah öncesi yapmayacaksın, bekle nikaha kadar, ondan sonra istediğin kadar açık konuşursun, dilersen huysuz virjini bile sollarsın.

boyle seyler agıza düşmemeli diye düşünüyorum
anlık eğlenceler anlık öfkeler her zaaman akabinde üzüntü ya da güven kaybı ya da yaka silkme hissi uyandırır

3 yıllık sevgilisiniz yani erkek arkadaşın seni tanıyor ve sana bu kadar tepki vermesi gereksizdi.. belki de senden böyle bir şey beklemiyordu senden bunu duyunca şok oldu.. zamanında utangactım demişsin belki de senin o utangaç halini seviyordur.. saflığını seviyordur.. bence seni seviyor.. telefonu aç konuş.. barışın artık..

bu olaydan sonra artık eminimki saf halimi seviyor ama ben kendimi artık saf hissetmiyorum onada hissettiremiyorum galiba eskisi gibi olmak çok isterdim ama ona yine bunu anlatmam lazım çünkü öyleyken daha iyiydik ya

canım bilmiyorum yaa son zamanlarda hep diyodum ama içim kaynıodu hani hoşuna gitsin diye diyodum eskiden şaka yaa falan derdim evlenince herşey olucak derdim bu son ozamanda şaka bile dememişim hiç farkında değilim o sölüo bunu bu olaydada sınırı aştım hap kullanırım dedim vee inandı zor toparladaım yaa şimdi ilk günkü gibi saf olmak istiyorum onada hissettirmek....

Bu çocuğun değerini bil canım, seni gerçekten seviyor ve çok düzgün bir çocuk. Böyle küçük şeylerle ilişkini yıpratma. Size mutluluklar dilerim

saol canımm ya....allahıma şükür....
ben en ufak şeyi çok büyüten biriyim canım böle olunca yıpranıyoruz son zamanlarda yıprandık gibi gelio bana inşallah ilk günkü gibi oluruz....

canım bu konuları açıyor derken benim dediklerimimi diyordu...hani ilişki olsun falan diye....ya belki ciddi dememiştir canım yaa valla kanı kaynamıştır benim gibi ..5 vakit namaz kılıyomuş kıymetini bilseydin cnm ...ama sana baskı yaptıysa ilişki olsun diye bilememde seni istiyorum falan demesinde sakınca yokki yazık mı ettin acaba bence barış canım

yok canım zaten ilişkiye o da çok karşıydı,sadece istiyorum falan diyordu...gecenin bi yarası arayıp konuşarak tatmin olmak istiyordu...
hayatımdaki ilk erkek olduğu için bu bana çok garip geldi ve iğrendim resmen...
barışacağımı sanmıyorum....
çünkü normalde çok ilgisiz biriydi...günlerce aramadığı olurdu...bana ne aşkım ne bitanem gibi sözler söylerdi...anca kendini tatmin edeceği sıra güzel sözler söylerdi...
zmanla iğrendim bu durumdan...
barışacağımı sanmıyorum...

Gerçekten de erkek arkadaşın seni çok ve hakkıyla seviyormuş. Onca olana rağmen gönlünü almaya çalışmış bak ne güzel. Kendini onun yerine bir koysana, o sana aynı şeyleri söylese sen ne yapardın, garipsemez miydin? Bence erkek arkadaşının verdiği tepki gayet doğal ve üstüne özür de dileyip seni sevdiğini söylemiş. Sana tavsiyem böyle şakaları pek yapmaman ve bu konulara çok girmemen. Eskiden nasılsan öyle ol, doğal ol, sınır koyman gerektiğini hissettiğinde koy yine. Ama öyle çok soğukluk falan pat diye koyma, onun da kafası karışır bu sefer. Sınırları nasıl teker teker yavaşça kaldırdıysan aynı şekilde geri dönüşü yapabilirsin ki zaten erkek arkadaşının derdi cinsellik falan da değil pek sanırsam.

İnşallah güzel olur her şey.

inşallah canım amin...
evet aniden çekersem kötü olur bence yavaş yavaş çekmeye çalışıcam kendimi ama bunu nasıl yapıcağımı yine bilmiyorum

inşallah canım amin...
evet aniden çekersem kötü olur bence yavaş yavaş çekmeye çalışıcam kendimi ama bunu nasıl yapıcağımı yine bilmiyorum

Normal ilgisizlikten bahsediyorsak mesajlarına hemen cevap vermeyip çağrılarına hemen dönmeyebilirsin. Diğer tür ilgisizlikten bahsediyorsan diyebilirsin açıkça ben toplum içinde bunu şunu yaparak çok dikkat çekmeyi sevmiyorum vs diye ki emin ol sen böyle deyince daha da kıymete binersin geri adım atınca. Tecrübeyle sabittir.

Son düzenleme:
ya bence abartma ac telefonunu oda hakli bi kiza yada erkege denilmesinin farki yok bence o gercekden ciddisin sanmis bundan sonra biraz daha dikkatli ol bence & öyle sakalar yapma egerki kaybetmek istemiosan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…