- Konu Sahibi yellowbomb
-
Kendini suçlamaktan ziyade, erkek arkadaşının tepkilerini analiz etmeni tavsiye edeceğim... Zira ben hiç normal karşılamadım tepkilerini...
Ben olsam söylediği "seni yanlış tanımışım" sözünü yedirir yuttururdum ona... Seviyormuş da, gelinliğiyle alacakmış peh.. Ya rabbim ne büyük anlamlar yükleniyor şu lanet şeye ya ...
Dediğim gibi, sakın ha kendini suçlama... İstemiş olabilirsin, yapabilirsin de yapmayabilirsinde, ama sakın sakın kendini suçlama... O kendisine baksın... İnsanlar ne kadar patavatsız... Kendi cennetten çıkmış, senin bir lafınla etiketi yapıştırmış... Tövbe yarabbim... Tahammülsüzüm böyle tiplere...
Ve benim düşüncem; erkek arkadaşın seni SEVMİYOR... Ya da ben SEVGİnin ne demek olduğunu bilmiyorum... Var bir tuhaflık ama:44:
Canim kusura bakma ama senin nisanlin cok sacma davranmis ben halini tavrini hic begenmedim nolur bana kizma ama oyle. Birincisi hem hosuna gidiyor hem kendi de cinsellik konularindan konusuyor sende konusunca ve havaya girince seni yargiliyor hemen dusuncesi degisiyor. 3 senelik birlikteliginiz var elbette birbirinizi arzulayacaksiniz sen ilk gunden bu laflari etmemissin ki sonucta seviyorsun aradan 3 yil gecmis . Seni az cok tanimiyor mu ki iyi bir kiz olup olmadigina karar verememis. Bence sende kendini rahat birakinca ve konusunca kendini hemen kotu hissetmis cunku aradigi saf temiz el degmemis kiz ... Bu kisim bana cok koydu cunku herhalde nisanlin boyle seylere cok onem veriyor fazlasiyle hemde. Senin biraz ona acilman bile onda yanlis dusuncelere sebep olmus. Demekki sen bakire olmasaydin seni istemeyecekti belkide bu devirde bakire kiz zor bulunuyor diyerek ve sende boyle cinsel konulari konusmayan kendi halinde bir kizsin diye bile seni istiyor olabilir. Sana soylemek istedigim sey dikkat et bazen erkekler sirf bakire diye bile evlenebiliyorlar veya o insani tercih etmelerindeki asil sebep bu oluyor ama evlendikten sonrada kesin aldatiyorlar ve evdeki o bakire olarak aldiklari temiz saf kizi begenmiyorlar sebepleri de su kendilerini memnun edemiyormus aralarinda cinsel uyum yokmus vs. Afedersin kendileri kac yil herkesle beraber olup deneyim kazaniyorlar sonra deneyimsiz bir kiz istiyorlar ve ondan sonra sikayet edip begenmiyorlar.
Lutfen bak cok cici bi kizsin safsinda anladigim kadariyla kendini sorgula sen dogrusunu yapmissin onu tabiki isticeksinde 3 yil gecmis ama zamanina sen karar verirsin bunu konusmaniz zaten en dogurusu bunlari kotu yorumlayip seni sorgulamasi aglatmasi afedersin ama cok ayip ben tavirlarindan hoslanmadim nisanlinin
kızım seni çok seviyor bu ya
kıymetini bil canım
nişanlım değil cnm sevgilim......bencede aslında konuşulması gereken bişey ama ben yaptığım şakayı abarttım sanırımBence bu bosa zaman kaybi degil gayet normal saglikli birsey aradan 3 yil gecmis ben normal buluyorum. Acikcasi toplumsal olarak kendimizi bastiriyoruz hep mecbur kaliyoruz kendimizi geri cekmeye uzun sureli nisanlisiyla bile bir insan bunu konusamazsa evlenince nasil hemen uyum saglayabilir ki. Ondan sonrada basliyor eslerimiz soylenmeye baska kadinlara bakmaya... bence yasadiklariniz hic sorun degil olmasi gereken aslinda.
barıştık canım allaha şükürseni halen aradığına göre seni gerçekten çok seviyor ve ciddi düşünüyor. Hadi barışın artık:))
bende dedim şimdi mi karar verdin dedim nebilim dedi şaşıyorum sen böle deyince eskiden olsa şaka yaptığını anlıodum diyodun zaten şaka diye dedi ama son zamanlarda şaka demeden kapatıon teli dedi gayette ciddi konuşuon dedi inandım hoşuma gitmedi şakanında dozu olur çocukmuyum dalgamı geçion benle dedibence hiç sorun etme artık takılma da olan olmuş... ayrıca seni böyle tanımadığına da 1 kerede mi karar vermiş sen boşver bence üzerine gitme bu konuyu da kavga sebebini de hiç açma üretip uzatmaya gerek yok... ama helal çocuua sen hadi deyince o hadi dememiş:))))
inşallah azınlıklı olan gruptandırErkeklerin bazisi inan ki cok akilli ve bu tarz seyleri tuzak sorular olarak algilayip inanki reddedebilecek kapasiteye sahip, cunku kizlarin onlar hakkinda iyi bir dusunceye sahip olacagini dusunuyorlar.Taktik meselesi. Bir kismida gercekten oyle birsey dusunmuyor ki bu grup gercekten azinlikta
ben seni böle tanımadım demesi koydu zaten ..ama sordum yanlış mı demek istiyosunn dedim yok hani böle demezdin şimdi böle deyince şaşırdım böle tanımıyodum noldu sana demek istedim dedineden kaçsın ki büyüsü, siz ilişkinizi bugünlere getirmişsiniz, 3 yıl olmuş..3 yıldan sonra söylediklerinize alınması kızması yanlış anlaması pek iyi değil gibi geldi bana...3 yıllık bir erkek arkadaş..yani yanlış anlamayın örnek vermek istiyorum benim de bir ilişkim var bir buçuk yılı aştık 2 olacağız nerdeyse, biz hep 'aramızda yanlış anlaşılma olmasın olur mu ?' deriz..ben sevgilime şimdi böyle bir talepte bulunsam ya da şakasını yapıyor olsam yani, neden böyle düşündüğümü sorar hemen..uygun bulmazsa kendi fikrini beyan eder ama asla beni yanlış tanıdığını düşünmez..
yok canım yaa ciddi değildim cesaret edemem zaten ....ya o da ciddi olmadığıma inanmadı bi ara çevirme dedi of ofbence gayette ciddiymisin de neyseki erkek arkadaşının tavrıyla yırtmışsın..
Kendini suçlamaktan ziyade, erkek arkadaşının tepkilerini analiz etmeni tavsiye edeceğim... Zira ben hiç normal karşılamadım tepkilerini...
Ben olsam söylediği "seni yanlış tanımışım" sözünü yedirir yuttururdum ona... Seviyormuş da, gelinliğiyle alacakmış peh.. Ya rabbim ne büyük anlamlar yükleniyor şu lanet şeye ya ...
Dediğim gibi, sakın ha kendini suçlama... İstemiş olabilirsin, yapabilirsin de yapmayabilirsinde, ama sakın sakın kendini suçlama... O kendisine baksın... İnsanlar ne kadar patavatsız... Kendi cennetten çıkmış, senin bir lafınla etiketi yapıştırmış... Tövbe yarabbim... Tahammülsüzüm böyle tiplere...
Ve benim düşüncem; erkek arkadaşın seni SEVMİYOR... Ya da ben SEVGİnin ne demek olduğunu bilmiyorum... Var bir tuhaflık ama:44:
son durum ne canım konuşup barıştınız mı
kendim ettim kendim buldum misali
olsun yaa iliskide olur boyle seyler ama madem erkek arkadasin bu tip seylere karsi o zaman sen de ona gore davran canim, sakalari da birak.
hayret yaa normalde erkekler ''evlenicez tabi, sen istiyorsan olsun'' deyip hemen atlarlar boyle tekliflere...
cok sasirdim...
Ozur dilerim yanlis anlamisim nisanlin sandim ... Nisanlin olmasada seninle ileride evlenmeyi dusunuyor tabiki... ins daha iyi olur araniz.
suç tamamen erkek arkadaşında değil bence sendede suç var
kaldı ki erkek arkadaşın seni gerçekten seviyo bence
daha fazla uzatma
evlenip evlenmeyeceğinizden çok emin değil galiba.
nedenki...........
nedenki...........
beraber olup olmamanızdan değil de sana verdiği tepkiden bu sonucu çıkardım. yani eğer sen onun evleneceği insansan kafasında, senden bunu beklemezdim demesi ne kadar mantıklı? sonuçta herkese veya bir başkasına beraber olalım demiyorsun ki, üç yıldır sevgilin olan adama diyorsun. kendisiyle başka adamların ayırdını yapamıyor mu bu adam? hani ilişkiniz yeni olur sen de hemen beraber olmayı istersin de hayal kırıklığına uğrar. e öyle değil. o zaman ya sevgilinin değer yargılarında bir gariplik var, ya da seni suçlamaya yer arıyor, eğer ikincisiyse evlilik düşünmüyor.
dengesiz bunlar kesinlikle. beraber olalım evlenicez nasılsa deseydi ve sen hayır deseydin eminim yine tepki verirdi ve seni suçlardı.
Canim neden mi? Nedeni acik degil mi sence?? 3 yil olmus seni tellinle duvaginla alicam demis ama bunu gundeme getirmemis yasin kac bielmyiorum ama 3 yil az degil en azindan cok genc isen sozlenelim aileler tanissin deyip seni istemeye gelebilirdi. Zaten artik gelmeside gerekir. Seni istemesi demek hemen evlenmeniz demek degil cok genc iseniz 2=-3 yil nisanli kalirsiniz hem niyetini anlamis olursun. Fakat gordugumuz kadariyla erkek arkadasin boyle bir adim atmamis.
Ayrica sen suclu degilsin kendini suclamaktan vazgec suc seni yanlis tanidigini dusundugu icin onda. Saka veya gercek bu konulari konusmayi istemek seninde hakkin ve 3 yil olmus az degil ki lutfen bu toplum baskisi yuzunden kendinizi bu kadar ezdirmeyin kizlar ... Nerdeyse her hareketimizin sucunu kendimizde bulur olduk. Bu hassas bir konu ama seninde cinselligi istemeye konusmaya hakkin var ... Istersen yapabilirsinde istersen beklersinde kimsenin seni yargilamaya hakki yok bu senin kararin senin bedenin hayatin... Lutfen korkak olma istediysen istedin konusmak eger seni istemiyorsa kotu biri oldugunu dusunuyorsa birak gitsin kendine guvenirsin inan cok daha iyilerini bulursun. Ama yok ciddiyse ciddiyetini belli etsin o zaman ve artik seni uzup aglatmasin
beraber olup olmamanızdan değil de sana verdiği tepkiden bu sonucu çıkardım. yani eğer sen onun evleneceği insansan kafasında, senden bunu beklemezdim demesi ne kadar mantıklı? sonuçta herkese veya bir başkasına beraber olalım demiyorsun ki, üç yıldır sevgilin olan adama diyorsun. kendisiyle başka adamların ayırdını yapamıyor mu bu adam? hani ilişkiniz yeni olur sen de hemen beraber olmayı istersin de hayal kırıklığına uğrar. e öyle değil. o zaman ya sevgilinin değer yargılarında bir gariplik var, ya da seni suçlamaya yer arıyor, eğer ikincisiyse evlilik düşünmüyor.
dengesiz bunlar kesinlikle. beraber olalım evlenicez nasılsa deseydi ve sen hayır deseydin eminim yine tepki verirdi ve seni suçlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?