ben şimdi ne yapayım lütfen akıl verin

Kendini suçlamaktan ziyade, erkek arkadaşının tepkilerini analiz etmeni tavsiye edeceğim... Zira ben hiç normal karşılamadım tepkilerini...

Ben olsam söylediği "seni yanlış tanımışım" sözünü yedirir yuttururdum ona... Seviyormuş da, gelinliğiyle alacakmış peh.. Ya rabbim ne büyük anlamlar yükleniyor şu lanet şeye ya ...

Dediğim gibi, sakın ha kendini suçlama... İstemiş olabilirsin, yapabilirsin de yapmayabilirsinde, ama sakın sakın kendini suçlama... O kendisine baksın... İnsanlar ne kadar patavatsız... Kendi cennetten çıkmış, senin bir lafınla etiketi yapıştırmış... Tövbe yarabbim... Tahammülsüzüm böyle tiplere...

Ve benim düşüncem; erkek arkadaşın seni SEVMİYOR... Ya da ben SEVGİnin ne demek olduğunu bilmiyorum... Var bir tuhaflık ama:44:

Bende ayni senin gibi dusunuyorum acikcasi...

nişanlım değil canım sevgilim...ya bilmiyorum canım yaa hayırlısı
kızım seni çok seviyor bu ya
kıymetini bil canım

saol canım rabbim bozmasın
nişanlım değil cnm sevgilim......bencede aslında konuşulması gereken bişey ama ben yaptığım şakayı abarttım sanırım
seni halen aradığına göre seni gerçekten çok seviyor ve ciddi düşünüyor. Hadi barışın artık:))
barıştık canım allaha şükür
bende dedim şimdi mi karar verdin dedim nebilim dedi şaşıyorum sen böle deyince eskiden olsa şaka yaptığını anlıodum diyodun zaten şaka diye dedi ama son zamanlarda şaka demeden kapatıon teli dedi gayette ciddi konuşuon dedi inandım hoşuma gitmedi şakanında dozu olur çocukmuyum dalgamı geçion benle dedi

inşallah azınlıklı olan gruptandır
ben seni böle tanımadım demesi koydu zaten ..ama sordum yanlış mı demek istiyosunn dedim yok hani böle demezdin şimdi böle deyince şaşırdım böle tanımıyodum noldu sana demek istedim dedi
bence gayette ciddiymisin de neyseki erkek arkadaşının tavrıyla yırtmışsın..
yok canım yaa ciddi değildim cesaret edemem zaten ....ya o da ciddi olmadığıma inanmadı bi ara çevirme dedi of of

seni yanlış tanımışım değil canım seni böyle tanımadım noluyo sana gibisinden bir söz...

son durum ne canım konuşup barıştınız mı

evet canım dün barıştık son kez soruom dedim seni böle tanımadımın anlamı ne dedim yanlış mı anladın beni dedim hani yanlış biri gibimi lanse etmeye çalıştın dedim yaa olurmu öle şey dedi 3 yıldır adam gibi sevdim seni dedi bide öle düşünürmüyüm dedi sadece şaşırdım eskiden böle demezdin şimdi böle deyince ben seni böle tanımadım dedim dedi hem öle düşünsem ne işim var daha ararmam sormam beraber olmazdık dedi...tamam dedim çok güzel konuştuk öyle işte canımmm allahım bozmasın

Son düzenleme:
kendim ettim kendim buldum misali
olsun yaa iliskide olur boyle seyler ama madem erkek arkadasin bu tip seylere karsi o zaman sen de ona gore davran canim, sakalari da birak.
hayret yaa normalde erkekler ''evlenicez tabi, sen istiyorsan olsun'' deyip hemen atlarlar boyle tekliflere...
cok sasirdim...

canım atlamasıda üzerdi beni gerçi..nebilim hiç ciddiye almadığım bi konuşmaydı yaa şakamı tepkisini merak etmekmi hepsi var içinde ama artık konuyu açmıcam kendi açarsa konuşurum abartmadan

Ozur dilerim yanlis anlamisim nisanlin sandim ... Nisanlin olmasada seninle ileride evlenmeyi dusunuyor tabiki... ins daha iyi olur araniz.

suç tamamen erkek arkadaşında değil bence sendede suç var
kaldı ki erkek arkadaşın seni gerçekten seviyo bence
daha fazla uzatma

suç tamamen erkek arkadaşında değil bence sendede suç var
kaldı ki erkek arkadaşın seni gerçekten seviyo bence
daha fazla uzatma

öylemi dersin canım allah razı olsun barıştık ama hala aklıma kötü kötü şeyler gelior aşırı efhamlıyım ben hala benim hakkımda yanlış düşünüo sanıyorum gayet güzel konuşuoz ama hep aklımda

nedenki...........

Canim neden mi? Nedeni acik degil mi sence?? 3 yil olmus seni tellinle duvaginla alicam demis ama bunu gundeme getirmemis yasin kac bielmyiorum ama 3 yil az degil en azindan cok genc isen sozlenelim aileler tanissin deyip seni istemeye gelebilirdi. Zaten artik gelmeside gerekir. Seni istemesi demek hemen evlenmeniz demek degil cok genc iseniz 2=-3 yil nisanli kalirsiniz hem niyetini anlamis olursun. Fakat gordugumuz kadariyla erkek arkadasin boyle bir adim atmamis.

Ayrica sen suclu degilsin kendini suclamaktan vazgec suc seni yanlis tanidigini dusundugu icin onda. Saka veya gercek bu konulari konusmayi istemek seninde hakkin ve 3 yil olmus az degil ki lutfen bu toplum baskisi yuzunden kendinizi bu kadar ezdirmeyin kizlar ... Nerdeyse her hareketimizin sucunu kendimizde bulur olduk. Bu hassas bir konu ama seninde cinselligi istemeye konusmaya hakkin var ... Istersen yapabilirsinde istersen beklersinde kimsenin seni yargilamaya hakki yok bu senin kararin senin bedenin hayatin... Lutfen korkak olma istediysen istedin konusmak eger seni istemiyorsa kotu biri oldugunu dusunuyorsa birak gitsin kendine guvenirsin inan cok daha iyilerini bulursun. Ama yok ciddiyse ciddiyetini belli etsin o zaman ve artik seni uzup aglatmasin

nedenki...........

beraber olup olmamanızdan değil de sana verdiği tepkiden bu sonucu çıkardım. yani eğer sen onun evleneceği insansan kafasında, senden bunu beklemezdim demesi ne kadar mantıklı? sonuçta herkese veya bir başkasına beraber olalım demiyorsun ki, üç yıldır sevgilin olan adama diyorsun. kendisiyle başka adamların ayırdını yapamıyor mu bu adam? hani ilişkiniz yeni olur sen de hemen beraber olmayı istersin de hayal kırıklığına uğrar. e öyle değil. o zaman ya sevgilinin değer yargılarında bir gariplik var, ya da seni suçlamaya yer arıyor, eğer ikincisiyse evlilik düşünmüyor.

dengesiz bunlar kesinlikle. beraber olalım evlenicez nasılsa deseydi ve sen hayır deseydin eminim yine tepki verirdi ve seni suçlardı.

Aynen katiliyorum....

Varya bız bayanlar bazen bıle bıle kasınıyoruz. Sen de madem nasıl olsa yapmıcaksın ıstıyorum ıstıyorum dıye nıye dırettın be cnm.Sonra a cocuk cevırdın dıye dusunur tabı. Telefonları ac olayı tatlıya baglayın.

canım askerden yeni geldi zaten nişanlılı dönemini pek istemiyoz ikimizde bazı sebebplerden dolayı ve birikim yapıyor şuanda birikim yapınca allahın izin verirse eğer ozaman olucak inşallah böyle anlaştık ...beni telimle duvağımla alıcağımı sürekli söyler canım...

bilmiyorum ya ben aşırı abarttım doğum kant.hapı kullanırım dedim inandı ve gerdekte olmasını istiyorum ben dedi...neyse arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…