- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Diyorum zaten babam aklıma geldikçe nasıl ağladığımı görüyo son görüşüm cenazesi mi olsun diyorum ama yok inat yapıyo resmen...Allah korusun babama bişey olursa son defa göremeyecek olmamın vicdan azabıyla bi ömür yüzüme nasıl bakacaksın de.
O kızından ayrılamıyor diye babanı görmene ne hakla engel olur.
Böyle bir konuda inat yapacak kadar kalbi kötü biri mi eşiniz? Öyleyse zaten gidin sormanız hata.Diyorum zaten babam aklıma geldikçe nasıl ağladığımı görüyo son görüşüm cenazesi mi olsun diyorum ama yok inat yapıyo resmen...
Bu durumda çocuğunu üç gün görmese ölmez ay çok sinir oldum.Eşim de sever babamı annemi ama işte çocuğu bahane mi ediyo anlayamadım
Neden bu inadı? Asıl sebebi ne?İşte birrlikte gidelim diyo gitme demiyo ki ona kalss şimdi gidelim 1 ay kalalım aama ben onunla gidersem çok zorlanırım o kısma alınıyo
Güzelce izah et gezmeye gitmiyorum de,çok olmadı beraber gidin artık napacaksınİşte birrlikte gidelim diyo gitme demiyo ki ona kalss şimdi gidelim 1 ay kalalım aama ben onunla gidersem çok zorlanırım o kısma alınıyo
Bilmem belki de boşarım seni diye çok tehdit ettim geri dönmem diye korkuyoNeden bu inadı? Asıl sebebi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?