- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Asıl göndermezsen boşarım deyin.Bilmem belki de boşarım seni diye çok tehdit ettim geri dönmem diye korkuyo
Aşırı bencil.. Ailesi öyle yetiştirmiş her şey onun istediği gibi olmuş o ne derse ne zaman derse o olmuş.. O yüzden böyle bana karşı da empati yapamayan sadece keendi bildiğini okuyan benim yorgunluğumu üzüntümğ bilmeyen biriÇok vicdansızmış eşin. Hiç dinlemem giderim.
Annesine babasına söylesem ikna ederler onlardan çekinir ama onlara da yansıtmk istemiyorum bunu koca koca insanlarız benim gitmem için kayınvalidem eşimi ikna ederse kendimi ezik hissederim eşime lafım geçmiyo gibi görünürAsıl göndermezsen boşarım deyin.
Bu ne bencillik.
Eşiniz illaki gelmek istiyorsa; abinize rica etseniz de gelip sizi alsa, otobüste size eşlik etse nasıl olur. Aklıma bu geldi. Aslında en mantıklısı eşinizin gelmemesi ama illaki gelecekse de bu şekilde yapılabilir.Annem de babam da kanser hastası.. Babamın durumu daha kötü yaşı da bayağı var. Artık son zamanlarında belki de nisanda ameliyat olacak masada bile kalabilir.. Annem de kötü durumda mide kanseriydi midesi komple alındı şimdi de lenflerine yayılmış durumda bazen ağzında aşırı derecede kuruluk oluyor bu sebeple mi bilmem ağzımdan kan geliyor diyor falan.
Neyse babam benimle kızımın yanına gelmesini çok istiyo o isteyince de kıramam çğnkü belki de son görüşüm olacak
Sorun şu ki eşim beni tek göndermiyor... Neymiş kızından o kadar uzun süre ayrı kalamazmış. Bileniniz var mıdır bilmem eşim tekerlekli sandalye kullanıyor. Gideceğimiz yer otobüsten başka şansımız yok 7 saat otobüs yolculuğu + abimlerin evi 4. Kat ve asansör yok. Daha önce gittik ama çok zor oldu.. Şimdi kızım yürümüyor ama büyüdü de yani hem kızı topla hem eşime yardım et çok zor olacak.. Ben gideyim 3 günlüğüne geleyim diyorum olmaz diyo sen gelme diyorum alınıyo küsüyo... Bem ne deyim nasıl deyim de ikna edeyim bu adamı.. Kızı bırakıp gidemem daha emiyo emmese de ben özlemimden ölürüm. Eşimi de kırmak istemiyorum ama anlamıyo ne kadar zor olacağını.. Ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden bi yardımcı oluverin
Babanızın kızınızı görmeyi isteğini bilmeden yazmıştım üstteki mesajımı. O zaman eşiniz 3-4 gün kızını görmeyiversin. Ben eşinizi kötü niyetli buldum diğer mesajlarınızdan. Lütfen en kısa sürede kızınızıda alın gidin, Allah korusun sonra çok üzülürsünüz.Ya babam kızımı da istiyo işte düşünüyorum gideyim geleyim diye ama babam elimi kolumu bağlıyo.. Ayrıca eşim duramıyo 3 gün ben niye durayım yavrumdan ayrı
Gerçekten de öyle gibi.. Ama işte dellenirsem de gidip bir daha gelmeyeceğimi de biliyor nasıl bunu yapar beni karşısına alır o zamaneşin kendi düşünemiyormu allah aşkına asansör yok tekerlekli sandalye otobüste zorlanacağını bence bu şekilde kendisinin gidemeyeceğini kendide bal gibi biliyor ve bu durumu kullanarak seninde gitmene engel oluyor. sana açık açık gitme diyemiyor bişeyleri bahane ederek engel olmaya çalışıyor. hiç dinleme kardeşim baban gidince birdaha gelmeyecek dünya gözüyle seni torununu görsün adamcağız.
Demin aradım hastanedelermiş sandalyedn düşmüş çocuk gibi olmuş korkuyorum diyo oğlan gelsin diyo ;(Babanızın kızınızı görmeyi isteğini bilmeden yazmıştım üstteki mesajımı. O zaman eşiniz 3-4 gün kızını görmeyiversin. Ben eşinizi kötü niyetli buldum diğer mesajlarınızdan. Lütfen en kısa sürede kızınızıda alın gidin, Allah korusun sonra çok üzülürsünüz.
Ölüm bu. Geri dönüşü yok. Allah korusun birşey olursa vicdanı rahat edecek mi eşinin? Bu bencillik ötesi birşey. Ben böyle bir insanı ne ikna etmeye çalışırım, ne izin alırım. Evli bilemkalmam herhalde. Çeker giderim. Ne hali varsa da görsün.Aşırı bencil.. Ailesi öyle yetiştirmiş her şey onun istediği gibi olmuş o ne derse ne zaman derse o olmuş.. O yüzden böyle bana karşı da empati yapamayan sadece keendi bildiğini okuyan benim yorgunluğumu üzüntümğ bilmeyen biri
Annem de babam da kanser hastası.. Babamın durumu daha kötü yaşı da bayağı var. Artık son zamanlarında belki de nisanda ameliyat olacak masada bile kalabilir.. Annem de kötü durumda mide kanseriydi midesi komple alındı şimdi de lenflerine yayılmış durumda bazen ağzında aşırı derecede kuruluk oluyor bu sebeple mi bilmem ağzımdan kan geliyor diyor falan.
Neyse babam benimle kızımın yanına gelmesini çok istiyo o isteyince de kıramam çğnkü belki de son görüşüm olacak
Sorun şu ki eşim beni tek göndermiyor... Neymiş kızından o kadar uzun süre ayrı kalamazmış. Bileniniz var mıdır bilmem eşim tekerlekli sandalye kullanıyor. Gideceğimiz yer otobüsten başka şansımız yok 7 saat otobüs yolculuğu + abimlerin evi 4. Kat ve asansör yok. Daha önce gittik ama çok zor oldu.. Şimdi kızım yürümüyor ama büyüdü de yani hem kızı topla hem eşime yardım et çok zor olacak.. Ben gideyim 3 günlüğüne geleyim diyorum olmaz diyo sen gelme diyorum alınıyo küsüyo... Bem ne deyim nasıl deyim de ikna edeyim bu adamı.. Kızı bırakıp gidemem daha emiyo emmese de ben özlemimden ölürüm. Eşimi de kırmak istemiyorum ama anlamıyo ne kadar zor olacağını.. Ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden bi yardımcı oluverin
Bu dediğiniz o kadar da gözünüzde büyütülecek bir mesele değil. Şu anda burda bunu yazıp vakit kaybetmeniz bile hata. Yarına pişmanlıklarla dolu olabilirsiniz.Şimdi kızım yürümüyor ama büyüdü de yani hem kızı topla hem eşime yardım et çok zor olacak..
O ne düşünür bu ne derin derdinde olmayın lütfen. Madem anne baba ikna eder, konuşun ikna etsinler. Hayati bir meselede kendimi ezik hissederimin kaygısını taşımayın.Annesine babasına söylesem ikna ederler onlardan çekinir ama onlara da yansıtmk istemiyorum bunu koca koca insanlarız benim gitmem için kayınvalidem eşimi ikna ederse kendimi ezik hissederim eşime lafım geçmiyo gibi görünür
Eşim ben de görmek isterim diyo şimdi Allahı var.. Çok aşırı kötü niyetli mi bilmiyorum anlayamıyorum.. Babam kızı da görmek istiyo hatta benden çok onu istiyo diyebilirim.. Ben zaten gitsem oraya ameliyat öncesi gidicem.. Off bilmiyorum.. Hemen gitmemi gerektirecek bi durum yok ama öyle hastanede yatıyo falan değil yaniBir defa, Allah kolaylıklar versin, öncelikle bunu dilemek istedim.
Zor bir hayatınız var, anneniz babanız için de acil şifalar diliyorum.
Kızınız konusunda bu kadar duygusal davranmayın derim.
Öte yandan eşinizin de gelmemesi taraftarıyım (eğer babanızı son görme arzusu yoksa - ihtimal dahilinde dediğiniz için diyorum).
Eşiniz engelli olduğu için, otobüs yolculuğu sizin için zor olacaktır.
Aynı şekilde kızınız daha küçük, o kadar zaman otobüste yolculuğu kızınız ile tecrübe ettiniz mi daha önce?
Eğer etmediyseniz, ekstrem durumları da göze alarak düşünün derim.
Benim merak ettiğim, eşinizi ve kızınızı kime emanet edeceksiniz?
Yalnız gitme ihtimaliniz varsa, mümkünse yalnız gidin.
Çünkü, babanız ciddi derecede rahatsız ve annenizin de rahatsızlığı ortada.
Hem çocuk ile ilgilen, hem anne ve babanız için bir koşuşturma içinde olmanız gerekeceğinden, kimseye hakkı ile yeterince vakit ayıramazsınız.
Ben de çocuk sahibiyim, bazen çocukların alışkın ortamlarda olmadıklarında ve koşuşturma içine girdiklerinde ne kadar hırçın olup, anneye bir dakika bile nefes vermediklerini bilirim, başıma geldi yaşadım.
Tavsiyem, birazcık kızınızın hasretine dayanın, gerekirse mama verilsin, ancak anne babanızı bu gününde asla ama asla yalnız bırakmayın!
Gün gelir çok pişman olursunuz, evlat olarak yanlarında olmadığınız için çok üzülürsünüz.
Eğer çocuğunuzu bırakamayacaksanız, eşinizde ciddi anlamda ısrar ediyorsa - ki eşinizin bu konuda alınganlık yapması kadar saçma birşey olamaz, anne babanız söz konusu - bir tanıdığınız vasıtası ile gitme imkanınız yok mu? Aracı olan birisini ayarlasanız ve sizi bırakması yönünde yardım isteseniz?
Aklıma gelenler bunlar, Allah yardımcınız olsun.
Tez zamanda şifa bulsun anneniz ve babanız inşallah.
öyle inadında yani.Diyorum zaten babam aklıma geldikçe nasıl ağladığımı görüyo son görüşüm cenazesi mi olsun diyorum ama yok inat yapıyo resmen...
Cnm benim hiç durma, bak benimde babam kanser hastası. Kimsenin kaprisini çekemezdim bu durumda. Eşinizle kötü olacak bir durumda yok, şu an sizi bu şekilde üzmesi bile inanılmaz bencilce. Lütfen daha fazla zaman kaybetme...Allah yardımcınız olsun inşallahDemin aradım hastanedelermiş sandalyedn düşmüş çocuk gibi olmuş korkuyorum diyo oğlan gelsin diyo ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?