Ben şimdi ne yapayım?

Allahım yardım etsin size. Belki son günleri cümlesini okuyunca ben tanımadığım halde kabullenmek zor oluyor.
Kim bilir onların psikolojileri nasıldır.

Allahım şifa versin, hastalıklarını ikisi de atlatsınlar torunlarının torunlarını görmeyi nasip etsin onlara.
İnşallah ameliyatı atlatır ve sağlığına kavuşur.
Eşinize de anlayış versin inşallah.

Maddi durum çok sıkıntılı değilse bir otelde kalın. Oteller engellilere uygun olur genelde. Böylece eşiniz de gelmiş olur, sıkıntı çıkmaz.

Gerilime hiç gerek yok, biletinizi alın kızınızla gidin. Eşinizde 3 günde ölmez kahrından, 3 ay değil bu. Babacığınıza ve anneciğinize çok geçmiş olsun dualarım onlarla.

Bu ne bencillik ya inanamiyorum yuh. Siz de onun gonlu olsun diye mi ugrasiyosunuz ? Yıkar gecerim deler gecerim.
Inanamiyorum ya.
Babam ölüm doseginde annemin agzindan kan geliyor ne kocasi ne alınmasi ne gönlu olsunu ya.
Kendinize gelin bi ya.
Böyle durumda mırın kırın etcek kocam varyaaa boşarim boşamazsam insan değilim.

Bu ne igrenc bir bencilliktir ana baba kanser hastasi esin seni gondermiyor..o kim ki anani babani gormeye gondermiyor kuserse kussun birsey olursa o vicdanla yasanilmaz ben olsam koca falan dinlemez alir kizimi giderdim. Kocaniz kizi icin degilde siz ona 3 gun hizmet etmiceginiz icin yollamiyor. Sinirimden delircem.

Kendisi üç gün göremeyecek. Babanız belki son kez görecek. Nasıl bu kadar kalpsiz olabiliyorlar ya. Koyun can derdinde kasap et derdinde.
İstediği kadar istemesin siz gidin. O pişmanlık bir ömür sürer.
Koyun can derdinde ,kasap et derdinde deyimi gerçekten anlamini bu konuda buldu bence.
Anna baba hakikaten can derdinde.

Büyük konuşmak istemiyorum
Ama annemle babam benim için her şeyden önce. Paşazade istemiyor diye onları kalbi kırık bırakamam.

Arkamdan boşanma davası acmak isterse açabilir. Ama benim gitmeme engel olamaz.

Giderim çünkü. Şu hayatta vicdan azabi kadar korktuğum başka bi sey yok
Allah kimseye bildirmesin.

Kusura bakmayin lutfen ama esiniz hayatimda gordugum en bencil insanlardan

O da bir baba , kizimdan 3 gun ayri kalamam diyor ancak karsisinda ölüm doseginde kizini ve torununu son kez gormek isteyen bir babayi zerre dusunmuyor

Ben sizin yerinizde olsam tabi ki babam ,ben onun evladiyim der atlar otobuse giderim kizimla beraber

Esiniz de dua etsin de kendi kizi da babasi gibi bir adamla evlenmesin ileride , o kizini cagirdiginda kocam izin vermiyo derse gorur gununu

Hallettik sorunu arkadaşlar konuştuk anlaştık gidiyorum 3 günlüğüne.. Kimsenin klbi kalmadı yani

eşiniz keşke az daha anlayışlı olsa ne olacağı belli değil ve onun ne kadar zorluk çekeceği ortada biraz anlayış

Arkadaşlar döndüm yazdığıma tekrar baktım eşim göndermiyo izin vermiyo demedim kendisi de gelmek istemiyo gelme deyince de alınıyo dedim. Bazıları maşallah kocayı boşatıyo bana.. Ben mi yanlış bi izlenim verdim anlamadım ama adam baya üzülüyo kendisi gidemiyo diye.. Neyse ki ikna ettim hallettik.. Yoksa bana hiç gitme demiyo yani

Anamı babamı hem de bu kadar hastalarken görmeme engel olacak eş zaten benim için eş olamaz. Alır çocuğu giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…