Annem de babam da kanser hastası.. Babamın durumu daha kötü yaşı da bayağı var. Artık son zamanlarında belki de nisanda ameliyat olacak masada bile kalabilir.. Annem de kötü durumda mide kanseriydi midesi komple alındı şimdi de lenflerine yayılmış durumda bazen ağzında aşırı derecede kuruluk oluyor bu sebeple mi bilmem ağzımdan kan geliyor diyor falan.
Neyse babam benimle kızımın yanına gelmesini çok istiyo o isteyince de kıramam çğnkü belki de son görüşüm olacak
Sorun şu ki eşim beni tek göndermiyor... Neymiş kızından o kadar uzun süre ayrı kalamazmış. Bileniniz var mıdır bilmem eşim tekerlekli sandalye kullanıyor. Gideceğimiz yer otobüsten başka şansımız yok 7 saat otobüs yolculuğu + abimlerin evi 4. Kat ve asansör yok. Daha önce gittik ama çok zor oldu.. Şimdi kızım yürümüyor ama büyüdü de yani hem kızı topla hem eşime yardım et çok zor olacak.. Ben gideyim 3 günlüğüne geleyim diyorum olmaz diyo sen gelme diyorum alınıyo küsüyo... Bem ne deyim nasıl deyim de ikna edeyim bu adamı.. Kızı bırakıp gidemem daha emiyo emmese de ben özlemimden ölürüm. Eşimi de kırmak istemiyorum ama anlamıyo ne kadar zor olacağını.. Ne yapayım nasıl çıkayım işin içinden bi yardımcı oluverin