Ben şişme kadın mıyım ?

Ya ben bu anlatım bozukluklarıyla dolu sözde türkçe ye fransız kaldım

Mune konuyu kapatabilir misiniz geyik yerine dönmüş burası ben bu tip cevaplar verdiğimde ceza alıyorum ama burası hiç hoş olmamış ciddiye alarak cevap verenlere teşekkür ederim ...

Mune konuyu kapatabilir misiniz geyik yerine dönmüş burası ben bu tip cevaplar verdiğimde ceza alıyorum ama burası hiç hoş olmamış ciddiye alarak cevap verenlere teşekkür ederim ...
Konunuzu yorumlara kapadım ama size ufak bir bilgilendirme yapayım, Bir Derdim Var bölümü insanların dertlerini, sorunlarını, sıkıntılarını paylaştıkları bir alandır, bu bölümde açılmış konularda konu dışına çıkıp geyik yapmak yasaktır ve uyarı alma sebebidir.
Siz veya herhangi bir üyemiz canını sıkan bir olay nedeniyle konu açtı ve konuyu geyiğe mi çevirdiler, hemen yorumların altındaki şikayet et butonuna basarak bildirin zira çoğu geyik yapmaması, dalga geçmemesi, konu dışına çıkmaması gerektiğini biliyor, canı geyik yapmak isteyen geyik sohbeti bölümüne gider, konularda yazamaz yazarsa sonuçlarına katlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…