Ben şişme kadın mıyım ?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
iyi geceler daha gündüz konum kapanmadan yazdım sanırım ama kimseye anlatılmaz eşim 8 yıllık evlilik cinsel zaman aralığı uzunluğundan kendini yetersiz hisseden bir ben bir evlat 3 kez ayrılık aşamasına gelmiş kaç kere koca daha ilgili olacağım diye söz vermiş ama yapmamış bir koca. Zayıfla dedi 50 kg oldum bakım yerinde spor dedi yaptım ama nafile 2 haftada bir gelen o da işe odaklanıp bitirip yatan bir eş. Aciz hisseden bir ben hala daha küçük diye yanımızda yatan bir. Evlat ne yapacağım ben normal mi bu az önce süslendim o yatacak ben işe gidecem ona rağmen oğlum geç uyudu anlamış gibi yatmadan nöbet var yine dedi tepem attı zorla mı kendin dedin dedim başladı trilyaj seti düştü YÖK kayış koptu bilmem ne sinirlendim uyudum geri gelmiş bana direk olaya girecek dedim şişme kadın mıyım ne arar sorarsın ne ilgi güzel söz haftalarca bekletirsin neyim ben dedim döndü yattı sonra dedim kandil günaha girmeyim reddedip çağırdım triplerde beyimiz sana Benin gibi Kadınlar yaramaz dedim kalktım sinirden uyuyamadım ben neyim alay edilesi bir varlık mı

Esin zayifla dedi diye zayiflarsan, o seni begensin diye suslenirsen o da sana boyle muamele yapar hic kusura bakma. Kendin icin yap ne yapiyorsan. Once su ezik psikolojisinden kurtul. Kendini begen, kendine deger ver, kendinle kendin icin ilgilen. ondan sonra kocandan ilgi bekle. Kendine deger vermeyene kimse deger vermez.

Kandil gunu esinize canim istemiyor sevisemeyecegim demek gunahta esinizin kandil gunu siz istemediginiz halde sevismek istemesi gunah degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…