Ben şişme kadın mıyım ?

Devami:

Hanzo bey olay yerini terkeder, terkeder ama, unuttugu birsey vardir. O gece kandil gecesidir, ve konu sahibesi, hanzo bey ile küs yatacak degildir ( ne alaka bende cözemedim).

Bunun üstüne bir umut, hanzo beyi yeniden cagirir, lâkin o coktan firsattan istifade edip, cinsel aktiviteyi baslamadan sonlandirmistir.

Not: Hayatimda hic türkce egitimi almadim ben, anca bukadar oldu idare edin

Diyosuuun yorumlara bittim

Simdi benim anlamadigim, bukadar arzusuz bir adam, nasil arzulanir.
Kimse bana askta gurur olmaz demesin, bal gibide olur. Beni istemeyen adama asla tenezzül edemem ben.
Hay eline sağlık,güzel özet valla.
İzlemediğim flash tv canlandırmaları bile daha askiyonluydu yav
Nereden aklıma geldiyse bu saatte bu,
Devrelerim yandıysa demek.

Google translation da çevrilmiş gibi.
Konu sahibesi kuranı kerim'in neredinde yazıyor kandil geceleri sevişmek gerektiği?
Allah kelamı bu, kamasutra teknikleri kitabı değil.
Ah cehalet vah cehalet.
İnsanlığın en büyük belası bu.

Cahilliğime verin bunlar nedirbilen varsa aydınlatın bu cahil kulunuzu...

Trilyaj seti..

Türkçe açılımı “Search for Extra-Terrestrial Intelligence” : Dünya Dışı Zeka Araştırması dır, amacı evrende yanlız dünya gezegeninde akıllı varlıklar yaşamadığı güneş sistemi içinde ve dışında da zeki varlıklar bulunabileceği umudu ile uzayın bilinen tüm haberleşme kanallarından(Radyo dalgaları, X-ışınları, optik kanallar, mikro dalga ve radar vs..)dinlenilerek ve sinyaller gönderilerek olası zeki yaşam formları ile irtibata geçilmesi amacı ile 1960 larda başlatılmış birprojedir.

Buymuş hanımlar

Evlilik öncesi tanışma aşamasını "lay lay lom" geçirirdiğiniz için şimdi tanımış oldunuz eşinizi. Değişmez asla

konunuzdan bir şey anlaşılmıyor
ama olayın özü eşinizin sizinle ilgilenmiyor olması sanırım
e siz de onla ilgilenmeyin, takılmayın naparsa yapsın
o istediğinde de siz istemeyin yani şişme bebek gibi kullandırtmayın kendinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…