"Ben sizi daha sonra bekliyordum" diyen kv🙄

Kesinlikle öyle.

Her konuda kayinvalidenin "sorunlu" olduğunu belirtiyor ama hangi normal insan, çöpte gördüğü prezervatifin derdine düşüp, burada insanlara malzeme eder eşinin anne babasını?

Evet kim olduğumuz bilinmiyor ama nasıl bir kafa yapısında olduğumuz belli oluyor yorumlarımız ve açtığımız konularla.

Terbiye, ahlak, nezaket, yol yordam bilmek, görgü...
Hele en sonu kv de olmadığını yazmış ama kendisinde malesef bu saydıklarımın hiç biri yok

Üşenmeyip tüm yorumları ve verdiğiniz cevapları okudum.

Sizi haksız bulup burada belirten arkadaşlara katılıyorum, kanaatim görgüsüz olduğunuz.

Başka bir şey yazmayacağım zaten sayfalarca anlatılmış ama anlamamakta ısrarcısınız. Her yoruma da kendinizi savunacak bir cevabınız var.

Bu kadar insan haksız olamaz değil mi?

Prezervatif detayını yeni gördüm. Şoklardan şoklara girdim. Ne kadar pervası, dedikoducu bir insansınız. İnsan özeli bu kadar saçmaya utanır. Allah iyilerle karşılaştırsın sizin gibi gelinim olsa üzülürdüm. Kayınvalidenize de bol sabır diliyorum.
Ne kötü ya, evlendirince bile rahat rahat sevişemiyor insan. Oh çocuk yok, edi büdü kalmışlar bir gece keyiflerine bakmışlar gelin hanım gelip bunu kamuya açıyor. Burada yazdığınıza göre annenize kardeşinizd kankanıza da anlatmışsınızdır. Ne çirkin.

Sen de istiyorsunki ne yaparsanız yapın kv size laf etmesin. Mesele geç geldin erken gittin meselesi değil bence. Benim annem damadına asla yapmaz diyorsun belki annende daha iticisini yapıyordur. Annen dese sana aynısını bu şekilde tepki verir misin? Senin canın sorun görmek istemiş.

Prezervatif detayını yeni gördüm. Şoklardan şoklara girdim. Ne kadar pervası, dedikoducu bir insansınız. İnsan özeli bu kadar saçmaya utanır. Allah iyilerle karşılaştırsın sizin gibi gelinim olsa üzülürdüm. Kayınvalidenize de bol sabır diliyorum.
Ne kötü ya, evlendirince bile rahat rahat sevişemiyor insan. Oh çocuk yok, edi büdü kalmışlar bir gece keyiflerine bakmışlar gelin hanım gelip bunu kamuya açıyor. Burada yazdığınıza göre annenize kardeşinizd kankanıza da anlatmışsınızdır. Ne çirkin.

Ben kaçırdım bu olayı göremedim yaa neredee

Haber verilmesine gerek yok bence de yabancı değilsiniz ama sizin de kayınvalidenize, insan anne babasına gelmeden önce haber mi verir deyip laf yetiştirmenizi haksız buldum.

Çok abartmissiniz bencillikle ne ilgisi var bunun.
Benim kayınvalide de haber vermeden gelmeyin diyor çok nadir gittiğimiz halde. Demek böyle rahat ediyor. Biz de arayıp öyle gidiyoruz. Çok yakın evlerimiz ona rağmen.
Bir de insanları birbirleri ile karşılaştırmak çok acımasızca geliyor bana. Kayınvalideniz de sizi baska gelinlerle karsilastirsa ne hissedersiniz. Sonuçta sizden daha iyi milyonlarca gelin vardır. Biraz empati yapın. İnsanları bi rahat bırakın. Annenizin her kelimesinde bir mana aramadiginiz gibi kv de de aramayin.
Emin olun daha huzurlu olursunuz.

Belki hazırlık yapacaktı .Daha fazla ozenecekti.Baska şeyler de hazirlayacakti sizin için.O gunden sonra sizden ses çıkmayınca gelmeyeceginizi düşündü ..Hazırlıksız yakalandı.Sizi iyi agirlayamadigini düşündü ve sitem etti..Ben bir şey göremedim.

Sizin bu yorumunuzu okuduktan sonra merak edip eski konularına baktım. Konu sahibi -çöpte gördüğü şeye dayanarak - kayınvalidenin özel hayatını bile paylaşmış burada.

Bu bile evlat da olsa kimseyi eve habersiz almamak gerektiğini gösteriyor. Sonra hiç tanımadığınız insanlara en özeliniz anlatılabiliyor böyle.
Oha oha oha ilk kayınvalideyi durduk yere haksız bulduğunu yazmıştım birde yorumumu beğenmemiş hanım abla ama ona az bile. Saygısız görgüsüz bir insan olduğu o kadar açık ki kadının çöpünde prezervatif üzerinden kadını yaftalıyor. Allahım sen böyle gelini düşman başına verme

Kaynananız haklı. Saat belirtmeniz gerekir sonuçta insanların siz haricide hayatları var. Saygı duymazsanız saygı duymazlar.

valla biz eşimin ailesine sürpriz yapıp gecenin 3ünde gitmiştik bir keresinde, ülkenin bir ucundan diğer ucuna :D gece yarısı ne olduğunu bile anlamadılar. sabah yüzlerinde güller açıyordu.kişiden kişiye değişir demek.

Elbette yazılanların hepsi haklı. Sonuna kadar bende size katılıyorum. Ancak birisini haksız olduğunu bulduğunuz anda onun diğer konularını eşeleyip o kişinin daha kötü olduğunu ispatlamaya çalışmanın iyi niyetle bağdaşmadığını düşünüyorum. Bence bu kişiyi hedef göstermek olur. O kişinin hatalı yaptığı davranışlarını ona ifade etmek başka birşey, onun kişiliğini rencide edecek laflar sarfetmek başka bir şeydir. Ki bu kadar geniş bir platformda bu davranış paterni SİBER ZORBALIK a girer.
Daha önce ki konularda haksızsa zaten haksız olduğu kendisine söylenmiştir. Tekrar eski konuları açmak şu anki sorunun odak noktasından çıkmasına, konunun dağılmasına neden olur.

Karantina boyunca kimseye gitmedik bayram sonrasi kv ye ziyarete gittik çünkü bizi bayram öncesi çağırdılar eşim de çarşamba günü gelicez diye belirtti... Neyse.. Önce kvye sonra da benim aileme uğrarız dedik. Gittik ve kv ben sizi daha sonra gelirsiniz diye bekledim arasaydınız iyi olurdu dedi iyi de çarşamba dedik zaten🤦‍♀️ illa ki saat de vermemiz gerekiyormus demek ki. Insan anne babasına gelirken izin mi almalı dedim, yemekleri önce koyardım dedi ve sofrada sürekli tekrarladi. Biz yemege gelmiyoruz dedim. Millet karantinadan sonra bile cikmiyor disari biz yine de gelmek istedik bu da sırf eşim istiyor diye. Pişman ettirdi bizi. Bu kadın ona gideceğimiz zaman da istemiyor. Benim yan cebime istemesin. Ama gitmeyince de arayıp gelmiyor musunuz diye soruyor.
Sadece kendi uygun olduğu zamanlarda kabul buyuruyor ve ben artık iyice sinir olmaya başladım. Sorunlu kadının ta kendisi. Bayramda giderken haber vermeyi de ilk kez bu ailede duydum yani.
Bu konuda gerektiği yerde lafımı da söylesem yine yapacağını yapıyor. Kızlar gitmemiz en başta yanlıştı ama eşler maalesef bu konuda ikna edilemiyor. Peki siz söyleyin hangimiz ailemize bayramda önceden arayıp gidiyoruz? Zaten amaç bellidir ziyaret yani. Anlam veremediğim için soruyorum. Yazarsanız eğer ben de yanlışımı veya doğrularımı sayenizde görebilirim.
Teşekkürler.
Ayni seyi surekli yapiyosa gitmeden arayin.Biz geliyoruz bi eksik varmi gibisinden.Benim kaynanamin anahtari bende durur.Haber verme ihtiyaci duymam ama gitmeden de ararim bi eksik varmi lazimmi diye.

Bizde günü belirlersek o gün gideriz kesin piyangodan çıkmadığı için sorun olmaz .
Ama çok önce ayarlama yaptıysak şu gün gelicez diye unutulabilir sonuçta herkesin musaitlik durumu farklı . 1 gün önce mutlakà hatırlatırım (bana da hatirlatilsin isterim ,habersiz misafir sevmem kendi ailemden olsa bile,başkasına da kendim nasılsam öyle davranirim)

Her ne olursa olsun belki dağınık o an ve sen onun görmesini istediği en son kisi olabilirsin , belki arkadas lari yla olucak ,belki modu yok yaticak,belki o gün kendine ayırıp özel kişisel temizlik yapıcak,eşiyle olmak isteyebilir falan filan .
O an panikle ya da stresle öyle demiş olabilir sofrada olunca alınmış olabilirsiniz. İstemeyen insan gelmiyorsunuz diye sitem etmez. Olsun olsun en sizi biliyorum ben gelirim der çok gördüm arkadaşlarımda.
Biz bayramda gitmeden önce bile ararız Evde misiniz falan diye değil ,eve yaklaştiğimiZi belli etmek için bahanemiz de bir eksik varmı birazdan ordayız olur. (Normal bayram zamanından bahsediyorum )

Back
X