- 18 Mart 2011
- 9.043
- 30.628
- 748
Bir kişi sizi sevmedi diye sizi kimsenin sevmediğini ya da sevmeyeceğini de nerden çıkardınız yahu? Tabi ki sevip sevileceksiniz. Kısmet bu işler ama böyle insanlarla vaktinizi harcamayın. Siz dosdoğru durun karşınıza da öyle bir insan çıksın, çıkmazsa da Allah beni kimbilir neyden korudu diye yiyip, içip gezin vallahi.Aynen katiliyorum dediklerinize bu süreci de atlaticam mutlaka ama neden beni kimse sevmiyor en çok buna üzülüyorum
Ama kimle görüssem terkediliyorum anlam veremiyorum ondan böyle düşünüyorum belkideBir kişi sizi sevmedi diye sizi kimsenin sevmediğini ya da sevmeyeceğini de nerden çıkardınız yahu? Tabi ki sevip sevileceksiniz. Kısmet bu işler ama böyle insanlarla vaktinizi harcamayın. Siz dosdoğru durun karşınıza da öyle bir insan çıksın, çıkmazsa da Allah beni kimbilir neyden korudu diye yiyip, içip gezin vallahi.
Mutsuz bi evliliktense, mutlu bir yalnızlık daha katlanılır sanki :)
Kesinlikle allahin dengesizi iste yaaGercenten cok sacma bi insana catmissiniz.son gorusmede iyi olmus yoksa hep aklinizda kalacakti.soyle dusunun madem ciddi bi iliskisi vardi sizle niye gorustu?yok sende evlen felan yok adi konmadi ondan gorustum.hem ciddiyim hem adi konmadi.yatin kalkin dua edin bence boyle ne dedigi belli olmayan bi adamdan kurtuldugunuz icin
Çok haklisiniz ama illa o hata yapilacakHep aynı hatayı yapıyoruz..
Bittiği an bitirmeyi öğrenebilsek hicbir sorun kalmayacak. Yoluna bak lütfen kendini hırplama. Aşağılık hissedecek hiçbir durum yok hayatına bak..
Yanlış bir evlilik yapıp boşanmanızdan çok daha iyi bir senaryo ayrılıklar, bir de böyle bakın konuya. Bu arada yaşınız kaçtı?Ama kimle görüssem terkediliyorum anlam veremiyorum ondan böyle düşünüyorum belkide
Benim haberim olsa zaten görüsmem o salağa kiziyorum zaten ne diye görüştü diye benim canimi acitmaktan başka bi ise yaramadiYa zaten buluşmanız hata. Ciddi ilişkisi var madem, eski sevgilisi ile ne işi var? kız arkadaşı duysa onu bi kaşık suda boğar eminim. Tamamen çıkar hayatından.
Terbiyesizlik etmiş hayatına devam et demeye çalışmışYa ndene takildim çünkü ortada bi yaşanmislik vardi ve onu ne kadar sevdiğimi biliyodu bunlari demesi gerksizdi ve seni isteyen yokmu tarzi konuştu
Sevgini çok belli ediyorsundur asla terk etmiceğine emin oluyorlardır kavga edince ilk sen arayıp mesaj atıyorsundur ya da çok üstüne düşüyorsundur bunu gören erkekte tamam ya bu cepte ama sanırım ben bunu sevmiyorum hissine kapılıyor ve ayrılıyorAynen katiliyorum dediklerinize bu süreci de atlaticam mutlaka ama neden beni kimse sevmiyor en çok buna üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?