Ben sizin yorumlarınızın bana çok iy geleceğini biliyorum

Aynen katiliyorum dediklerinize bu süreci de atlaticam mutlaka ama neden beni kimse sevmiyor en çok buna üzülüyorum
Bir kişi sizi sevmedi diye sizi kimsenin sevmediğini ya da sevmeyeceğini de nerden çıkardınız yahu? Tabi ki sevip sevileceksiniz. Kısmet bu işler ama böyle insanlarla vaktinizi harcamayın. Siz dosdoğru durun karşınıza da öyle bir insan çıksın, çıkmazsa da Allah beni kimbilir neyden korudu diye yiyip, içip gezin vallahi.
Mutsuz bi evliliktense, mutlu bir yalnızlık daha katlanılır sanki :)

Hep aynı hatayı yapıyoruz..
Bittiği an bitirmeyi öğrenebilsek hicbir sorun kalmayacak. Yoluna bak lütfen kendini hırplama. Aşağılık hissedecek hiçbir durum yok hayatına bak..

Gercenten cok sacma bi insana catmissiniz.son gorusmede iyi olmus yoksa hep aklinizda kalacakti.soyle dusunun madem ciddi bi iliskisi vardi sizle niye gorustu?yok sende evlen felan yok adi konmadi ondan gorustum.hem ciddiyim hem adi konmadi.yatin kalkin dua edin bence boyle ne dedigi belli olmayan bi adamdan kurtuldugunuz icin

Zaten açıkça söylemiş sizden hoşlandıgını ama sevemediğini bardağın dolu tarafına bakın bir bakıma iyi olmus en azından bu olaydan ders alıp yolunuza daha rahatlıkla bakabilirsiniz.Sizlik bir şey yok kendinizi kötü hissetmeyin.Muhakkak bir gün karşınıza dogru insan çıkacaktır.

Ama kimle görüssem terkediliyorum anlam veremiyorum ondan böyle düşünüyorum belkide

Kesinlikle allahin dengesizi iste yaa

Ama kimle görüssem terkediliyorum anlam veremiyorum ondan böyle düşünüyorum belkide
Yanlış bir evlilik yapıp boşanmanızdan çok daha iyi bir senaryo ayrılıklar, bir de böyle bakın konuya. Bu arada yaşınız kaçtı?

Boşver önemli olan evlendıkTen sonrası daha çok önemli. Boşuna dememişler. Senın sevdıgın degıl senı seven bırıyle evlen Zaten o gözümüzde cook büyüttüğümüz kokusundan vazgecemedıgmız.o olmazssa. Ayakta duramayacagımızı. Zannettıgmız ınsanlar bazen. Hıç bi kimse olur oluyorda. O yüzden Nasıl biri istedıgne. Kendıne anlat öyle biriyle yola çık yolsa ılerde cook basını vurursun KESK'e soyle olsa keşke böyle olsa. Falan filan. İşte

Ya zaten buluşmanız hata. Ciddi ilişkisi var madem, eski sevgilisi ile ne işi var? kız arkadaşı duysa onu bi kaşık suda boğar eminim. Tamamen çıkar hayatından.

Ya zaten buluşmanız hata. Ciddi ilişkisi var madem, eski sevgilisi ile ne işi var? kız arkadaşı duysa onu bi kaşık suda boğar eminim. Tamamen çıkar hayatından.
Benim haberim olsa zaten görüsmem o salağa kiziyorum zaten ne diye görüştü diye benim canimi acitmaktan başka bi ise yaramadi

Egosunu şişirip gitmiş, neden dinlediniz ki. Neden kandırılıyorsunuz mütemadiyen? Biraz uyanık olmak lazım. Üzüle üzüle üzmeyi öğrenirsiniz bi gün.

Çok az erkek gerçekten evlenmekten kaçar, geri kalanlar evlilik mevzusundan uzak durduğunu, kendisine göre olmadığını söylüyorsa bu aslında evlenebilirim ama seninle değil demektir. Şaşırmadım yani. Lütfen sen de kendini üzme, kısmet değilmiş. Umarım en yakın zamanda seni çok mutlu edecek biri ile tanışır yuvanı kurarsın.

kısmet degılmıs
hayırlısı
hepımız neler neler yasadık boyle seylerle tecrubeler edındık... bugunku yasadıgımız huzur mutluluk oncekı acı tecrubelerden sabretmekden ılerı gelır

elbet sızde bıgun mutlulugu bulacaksınız

Aynen katiliyorum dediklerinize bu süreci de atlaticam mutlaka ama neden beni kimse sevmiyor en çok buna üzülüyorum
Sevgini çok belli ediyorsundur asla terk etmiceğine emin oluyorlardır kavga edince ilk sen arayıp mesaj atıyorsundur ya da çok üstüne düşüyorsundur bunu gören erkekte tamam ya bu cepte ama sanırım ben bunu sevmiyorum hissine kapılıyor ve ayrılıyor

Bence adam yine dürüst davranıp kandırmamış seni. Anladığım kadarıyla yıllarca sen kopamamissin. E o zaman da ben evlilik düşünüyorum ama senle değil diyemez cok kırıcı olurdu. Keşke hiç görüşmeyi kabul etmeseymissiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…